Instagram Destek

Instagram Birden Fazla Hesap Ekleme

Hali hazırda sosyal medya platformları, kullanıcıların birden fazla hesapla etkileşimde bulunmalarına olanak tanıyor. Bu sayede de çok daha çeşitli deneyimler yaşamalarına imkan sunuyor. Özellikle Instagram hem kişisel hem de profesyonel hesapların yönetimini kolaylaştıran çoklu hesap ekleme özelliği ile tüm dikkatleri üzerine çekiyor.

Bu özellik sayesinde de kullanıcıların farklı ilgi alanlarına yönelik içerikler paylaşmalarını, markalarını tanıtmalarını veya sadece sosyal çevrelerini genişletmelerini sağlıyor. Instagram’da birden fazla hesap eklemenin avantajlarını ve bu işlemin nasıl gerçekleştirileceğini aktaracağız

Birden fazla Instagram hesabı eklenmesi konusunda neler yapılması gerektiğine dair ve bu hesaplar arasında geçiş yapılması sırasında uygulanacak aşamaları listelerken tüm adımları maddeler halinde sunuyoruz. Var olan bu popüler sosyal medya Instagram hesabına birden fazla hesap eklediğinizde, hesaplar üzerinden bir çıkış yapıp tekrardan giriş yapmaksızın hesaplar arasında geçiş yapabilirsiniz. Sizlere ara aşlıklar halinde en çok merak edilen Biren fazla hesap ekleme ile ilgili hususları açıklıyoruz.

Telefonda Birden Fazla Instagram Hesabını Nasıl Kullanırım?

Telefondan birden fazla Instagram hesabını eklemek ve bunlar arasında geçiş yapabilmek için yolunu arayanlara en başta telefonda birden fazla hesap eklemenin aşamaları şu şekildedir;

  1. Instagram hesabınızın sağ üst tarafında yer almakta olan resmin hemen yanındaki “Geçiş Yap” ifadesine tıklayın.
  2. Var olan herhangi bir hesabınıza giriş yapınız.
  3. Eklemeyi düşündüğünüz Instagram hesabınıza ait olan şifre ve kullanıcı adını giriniz.
  4. Ardından “Giriş Yap” ifadesine tıklayınız.

Telefonda birden fazla Instagram hesabını nasıl kullanırım?

Instagram Çoklu Hesap Özelliğini Nasıl Kullanırım?

Instagram hesap ekleme için ilk defe nasıl kullanım yapılacağı Android cihazları ile başlarken İPhone  da ise 7.15 güncellemesiyle Instagram  çoklu hesap ekleme özelliği devreye girmiş durumda.

Çoklu hesap ekleme özelliğini kullanabilmek adına profil hesap ayar bölümüne gidilerek; ‘hesap ekle’ ibaresini tıklamalısınız. Çoklu eklenen hesaplar arasından bir diğerine geçerken; profilin üst kısmında yer alan hesap geçiş noktasını seçmelisiniz. Kısacası; yeni instagram hesabı açma için uygulamayı indirip “Hesap Oluştur” seçeneğine tıklayarak e-posta veya telefon numaranızı girip kullanıcı adı ve şifre belirleyerek kaydolabilirsiniz.

Hesaplar Arası Nasıl Geçiş Yaparım?

Instagram platformunun yeni gelen özelliği olan çoklu hesaplar arasında geçiş yapmak için profilinizde yer alan ya da üst kısımda bulunan hesap adınızı seçerek kolayca geçişi sağlayabilirsiniz.

Hesaplar arası nasıl geçiş yaparım?

Telefonda En Fazla Kaç Instagram Hesabı Açılabilmektedir?

Bir telefondan en fazla kaç Instagram hesabı açılır sorusunun yanıtını aramakta olan kişiler için sosyal mecra olarak dünyanın en büyük platformu olan Instagram bu konuda bir sınırlama getirmiş bulunmamaktadır.

Yani kısacası; telefondan istenilen sayıda hesap açılabilmektedir. Ancak burada dikkat edilmesi gereken nokta açılan her bir hesap için ayrı ayrı bir e-posta adresinin olması şarttır.

Android ve iOS Telefonlarda Hesap Ekleme

IOS ve Android cihazlara özel Instagram üzerinden devreye alınmakta olan hesap ekleme işlemi, gelen taleplerden ötürü artık mümkün. Bu sebeple Instagram, çoklu hesap ekleme butonunu devreye aldı. Instagram’da yeni bir hesap eklemek için Instagram hesabınızın profil sayfası üzerinde bulunan sağ üst köşedeki üç çizgiye dokunun. Buradan karşınıza “Ayarlar” çıktığında ardından “Hesap Ekle” ifadesine tıklamalısınız. Bu aşamadan sonra kolay bir biçimde yeni bir hesap eklemiş olabilirsiniz.

Sık Sorulan Sorular

Bir Telefonda 2 Tane Instagram Hesabı Olur Mu?

Bir telefonda 2 tane Instagram hesabı olur. Çünkü iOS ve Android uygulamalarına gelen yepyeni bir güncelleme ile artık çoklu hesap kullanımı mümkün. Yeni geliştirilen bu özellik sayesinde Bir telefon üzerinden 2 tanenin de üzerinde hesap yönetimi yapabilmek mümkün olmaktadır.

Bu tür birden fazla hesabı bir telefon üzerinden sağlayabilmek için ise Instagram hesabı açma oldukça basit bir süreçtir. Öncelikle, Instagram uygulamasını akıllı telefonunuza indirip açmalısınız. Ardından, “Hesap Oluştur” seçeneğine tıklayarak e-posta adresinizi veya telefon numaranızı girin. Kullanıcı adınızı ve şifrenizi belirledikten sonra, profil bilgilerinizi doldurabilir ve bir profil fotoğrafı ekleyebilirsiniz. Hesabınızı oluşturduktan sonra, ilgi alanlarınıza göre kişileri takip ederek ve içerik paylaşarak Instagram deneyiminizi zenginleştirebilirsiniz.

Farklı Instagram Hesabı Nasıl Açılır?

Instagram üzerinde farklı yani yeni bir hesap açmak mümkün. Bunu yapmanın sadece birkaç aşaması bulunur. Bunun için;

  1. Var olan Instagram hesabınıza ait olan ana profil bölümüne gidiniz.
  2. Sağ üst köşesinde yer alan 3 noktalı çizgiye dokunun.
  3. Karşınıza bir menü açıldığında buradan “Ayarlar” ifadesine tıklayın.
  4. Son olarak “Hesap Ekle” diyerek yepyeni bir farklı hesap açabilirsiniz.

İlk defa bir hesap açacak olanlardansanız ise de instagram yeni hesap açma için uygulamayı indirip “Hesap Oluştur” seçeneğine tıklayarak e-posta veya telefon numaranızı girip kullanıcı adı ve şifre belirleyerek kaydolabilirsiniz.

Bunun sonrasında da üst tarafta belirtmiş olduğumuz adımları yerine getirerek farklı Instagram hesabını kolayca açabilirsiniz.

Instagram Çoklu Hesap Nedir?

Instagram çoklu hesap, bir kullanıcının aynı uygulama içinde birden fazla hesapla giriş yaparak farklı profillerini yönetmesine olanak tanıyan bir özelliktir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu