Instagram Destek

Instagram Sen de Ekle Özelliği Nedir? Nasıl Kullanılır?

Son dönemlerin en popüler sosyal medya uygulaması olan Instagram, kullanıcılarına daha eğlenceli vakit geçirmeleri için yeni özellikler sunmaktadır. Hesapların birbiri ile olan etkileşimlerini artırmak için eklemiş olduğu “Sen de Ekle” özelliği, kullanıcıların beğenisini kazanmayı başarmıştır.

Pek çok hesabın kullandığı bu yeni özellik sayesinde, hesaplar birbiri ile ortak paylaşımlarda bulunmaktadır. Belirli konular etrafında gönderilerini, aynı şablon altında toplayabilmektedir. Sen de ekle özelliği ile birlikte, Instagramda başkasının hikayesi nasıl paylaşılır sorusu da merak konusudur. Instagram başkasının hikayesini paylaşma yani sen de ekle özelliği ile ilgili tüm merak edilenleri sizler için derledik.

Instagram Sen de Ekle Özelliği Nedir?

Instagram uygulamasının en trend akımlarından biri haline gelen Sen de Ekle özelliği ile sizler de hesap etkileşiminizi artırabilirsiniz. Sen de ekle Instagram nasıl kullanılır sorusu, pek çok kullanıcı tarafından merak edilmektedir. Instagram’ın yeni özelliği olan sen de ekle çıkartması, kullanıcıların görsel ve video paylaşımı yapmasını sağlamaktadır.

Herhangi bir hesap tarafından oluşturulan veya hazır şablonlar üzerinden sizler de hikayelerinizde bu akıma katılabilirsiniz. Kullanıcıların paylaşımları “Sen de Ekle “ özelliği sayesinde aynı çıkartma altında toplanmaktadır. Herhangi bir manzara fotoğrafı, konum veya herhangi bir konu ile ilgili sen de ekle çıkartmalarına katılabilirsiniz. Sizinle aynı paydada buluşan kullanıcılar ile bir araya gelebilirsiniz.

Instagram Sen de Ekle Özelliği Nedir?

Sen de Ekle Özelliği Ne İşe Yarar?

Sen de Ekle özelliği, Instagram başkasının hikayesini paylaşma olarak da bilinmektedir. Son dönemlerde pek çok Instagram kullanıcısının da katıldığı bu eğlenceli akım sayesinde, hesap etkileşimini artırmak çok daha kolay olmaktadır. Instagram hikayesi bölümünde kullanabileceğiniz bu yeni özellik aslında bir efekt ve çıkartma olarak açıklanabilmektedir.

Özelliğin içerisine girerek, size hitap eden çıkartma ya da şablonu seçebilir ve istediğiniz tema için paylaşımda bulunabilirsiniz. Instagram yeni özelliği olan Sen de Ekle özelliği ile pek çok kullanıcıyla aynı çıkartma altında paylaşım yapabilir ve birbirinden eğlenceli hikayeler oluşturabilirsiniz.

Instagramda başkasının hikayesi nasıl paylaşılır sorusu kadar “Sen de Ekle” özelliğinin ne işe yaradığı da merak edilmektedir. Bu özellik sayesinde, takip etmediğiniz diğer kullanıcıların da hikayelerini görüntüleyebilme şansını bulunmaktadır. Aynı şekilde sizi takip etmeyen kişilerin, hikayenize ulaşmasını sağlayabilir ve daha fazla organik takipçi kazanabilirsiniz.

Kullanıcıların, uygulama içerisindeki hesap etkileşimini maksimum seviyede tutmak için “Sen de Ekle “özelliği en etkili yöntemdir. Yeni takipçi kazanmak ve diğer hesapların ilgisini çekmek için de yine sen de ekle özelliğini kullanabilirsiniz. Üstelik kendi “Sen de Ekle “ şablonunuzu oluşturabilir ve daha fazla etkileşimde bulunabilir ve takipçi kazanabilirsiniz.

Sen de Ekle Özelliğinde Kullanılabilecek İçerikler

Instagram başkasının hikayesini paylaşma yerine kendi sen de ekle çıkartmanızı oluşturabilirsiniz. Sen de ekle şablonu oluşturmak için binlerce farklı tema ile ilgili içerik üretebilirsiniz. Ofis ortamında paylaşacağınız bir görsel ile yeni bir akım başlatabilirsiniz. Sizinle birlikte ofis ortamında paylaşım yapan diğer kullanıcıları, sen de ekle çıkartması altında toplayabilir ve yeni bir hikaye paylaşma zinciri oluşturabilirsiniz.

Doğa paylaşımları, sporlar, kahve ve kitap paylaşımları, tatil, yurt dışı veya dilediğiniz bir konu ile ilgili görsel ya da video çekerek, sen de ekle şablonu oluşturabilirsiniz. Hazırlayacağınız etiket sayesinde ortak paylaşımlarda bulunduğunuz hesapların, şablonunuza katılmasını sağlayabilirsiniz.

Sen de ekle özelliğini denemek için hazır oluşturulan şablonları kullanabilirsiniz. Diğer kullanıcıların neler yaptığını görmek ve sizinle aynı zevklere sahip olan kullanıcılara ulaşmak için bu özelliği kullanabilirsiniz.

Sen de Ekle Özelliğinde Kullanılabilecek İçerikler

Sık Sorulan Sorular

Sende Ekle Nasıl Bulunur?

Instagram hikaye oluşturduktan sonra, üstte yer alan çıkartma simgesine dokunarak, “Sen de Ekle” seçeneğini tercih edin. Dilerseniz kendiniz için bir “Sen de Ekle” şablonu da oluşturabilirsiniz.

Instagram Sen de Ekle Şablonu Nasıl Yapılır?

Oluşturduğunuz hikaye için “Sende Ekle” şablonu oluştururken, istediğiniz görseli veya metni tercih edebilirsiniz. Etiket bölümünden istediğiniz sen de ekle şablonunu seçerek, kendinize özel bir şablon oluşturabilirsiniz. Sabitlemek istediğiniz öğeleri de ilave ederek, şablon oluşturmayı tamamlayabilirsiniz.

Instagram Sen de Ekle Neden Olmuyor?

Instagram uygulamasının son sürümü cihazınızda yüklü değil ise; “Sen de Ekle” özelliğini kullanamazsınız. Cihazınızın uygulama mağazasına giderek, Instagram uygulamasını güncelledikten sonra ”Sen de ekle” özelliğini kullanabilir ve şablon oluşturabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu