Instagram Destek

Instagram’da Beğendiğim Gönderileri Nerede Görebilirim?

Instagram sosyal medya platformu olarak sıklıkla tercih edilen bir uygulamadır. Instagram üzerinden gönderilen postların ve gönderilerin beğenilmesi platform üzerinde etkileşimi arttırır.

Instagram’da beğenilen gönderileri görüntülemek için hesap hareketlerine girmek gerekir. Instagram’da beğenilen gönderilerin görüntülenmesi için Instagram adresine girdikten sonra uygulama ana ekranında 3 alt çizgi simgesine tıklayıp hareketlerin kısmına giriş yapmak gerekir.

Etkileşimler kısmından sonra sol üstte yer alan beğenmeler bölümüne tıklamak gerekir. Ardından görüntülenen gönderiler ve videolara ulaşım sağlamak mümkündür.

Instagram’da Beğenilen Gönderiler Nerede Bulunuyor?

Instagram beğenileri görme işlemi için Hesap ayarlarına girmek gerekir. Ayrıca beğendim gönderiler sekmesi kısmına gidilerek beğenileri görmek mümkündür.

Konuya ek olarak Instagram beğendiğin gönderiler listesi belli bir sayıya göre sınırlıdır. En son beğenilen gönderiler bu kısımda listelenir. En son beğenilen gönderi en üst kısımda yer alır.

Instagram'da Beğenilen Gönderiler Nerede Bulunuyor?

Beğendiğim Gönderiler Nasıl Bulunur?

Beğenilen gönderileri bulmak için profil e girdikten sonra sağ alt köşede bulunan 3 çizgiye tıklamak ve ardından ayarlar sekmesine ulaşıp hesap seçeneği kısmına dokunmak gerekir. Bu kısımda beğendiğim gönderiler seçeneğini bulup ilgili beğeniler gönderileri görüntülemek mümkündür.

Nasıl kullanılır?

Beğendiğim gönderiler özelliğini kullanmak, en çok sevilen gönderileri yeniden izleme fırsatı sunar. İlgili bu özelliği etkinleştirdikten sonra profilde beğenilen gönderiler kısmı ile tüm beğenileri görüntülemek mümkündür.

Instagram’da beğenilen içerikleri listeleme

Instagram beğendiklerim listelenir mi? Instagram’da beğenilen bütün içerikler ve görüntüler belli bir sayı doğrultusunda listelenir. Bu liste en son beğenilen gönderileri içerir ve sürekli olarak yenilenir. Beğenilen gönderiler özelliği sayesinde gönderileri geri dönüp içerikleri daha kolay şekilde ulaşmak söz konusudur.

Daha bilinçli bir şekilde Instagram kullanma konusunda fırsat sunan beğeni içerikleri listeleme özelliği sayesinde gönderilere hızlı şekilde ulaşmak ve yeniden keşfetmek mümkündür.

Tüm kullanıcılar için geçerli olan beğendiğim gönderiler özelliği Instagram dünyasında daha hızlı gönderilere ulaşmak için  kullanılır.

Instagram Beğeni Silme Nasıl Yapılır?

Instagram beğenilenler silinmesi gerekiyor ya da yanlışlıkla beğenildikten sonra beğeniyi geri çekmek gerekiyorsa kişi kalp simgesine tıklayarak beğeniyi geri alabilir. Bu işlemle hesap göndericisinin almış olduğu beğeni kısa bir zaman içerisinde  hareketler kısmından beğenme uyarısı kalkar.

Fakat fotoğraf yanlışlıkla beğenilse dahi bildirim anında kişiye iletilir. Kişinin bildirimleri açık ise ınstagram’dan gelen mevcut anlık bildirimi görüntüleyebilir.

Instagram’da Beğenilen Gönderiler Gözükmüyor, Çözüm Yolları Neler?

Instagram’da beğenilen gönderiler gözükmüyor ise ilk çözüm profilini sağ üst kısmında bulunan 3 çizgiye tıklayarak hareketlere görüşmek gerekir.

Ardından sırasıyla etkileşimler ve beğenmeler kısmına giriş yaparak gönderilen beğeniler yeniden gözükebilir.Instagram beğenilen gönderiler görünmemesi konusunda bir diğer neden uygulamanın son güncellenmiş halinin yüklü olmamasıdır.

Instagram güncelleme işlemini tamamladıktan sonra yine aynı yerden etkileşimler ve beğenmeler kısmından giriş yaparak ilgili gönderiler görüntülenebilir. Halihazırda hala görüntülenmiyorsa ayarlar butonuna basıp sayfanın yukarı kısmında bulunan ara butonuna beğendiklerimi yönet yazdıktan sonra kısa süre içerisinde beğenilen gönderiler tek tek görünür hale gelir.

Beğendiğim Gönderileri Nasıl Gizlerim?

Beğenilen gönderileri gizlemek için öncelikle gönderinin sağ üst kısmında bulunan üç çizgiye diye tıklamak ardından ayarlar seçeneğine giriş yapmak gerekir.  Neler görüyorsun kısmına giriş yaptıktan sonra beğenme ve paylaşım sayıları kısmına tıklamak gerekir.

Son adım olarak ekranda çıkan butona basıp beğenme ve paylaşım sayılarını gizle ile ilgili beğeni gönderilerini gizlemek mümkündür. Beğeni gönderilerin gizlenmesi hesabın daha güvenli kullanılması için önemli bir unsurdur. Bu şekilde hesap daha tutucu ve kaliteli şekilde kullanılabilir.

Bazı hesap kullanıcıları hesabın daha gizli hale getirilmesi için beğendiği paylaşımları gizlemek isteyebilir. Böyle bir durumda profilin sağ alt kısmında bulunan 3 çizgi ve ardından ayarlar kısmından ilgili işlem yapılabilir.

Beğendiğim Gönderileri Nasıl Gizlerim?

Instagram Beğendiğim Fotoğrafları Kimler Görebilir?

Instagram dünyasında beğenilen fotoğrafların görüntülenmesi iki farklı şekilde olur. Hesap herkese açık ise gönderileri hesaba giriş yapan bütün Instagram kullanıcıları görüntüleyebilir. Diğer bir yönden hesap herkese açık değil ise sadece kişinin takipçileri ilgili beğenilen paylaşımları görüntüleyebilir.

Beğenilen gönderileri gizli yapmak için de yine ayarlar kısmından bu işlemi gerçekleştirmek mümkün. Beğenilen fotoğraf video ve paylaşımları gizli hale getirerek kullanıcı daha güvenli bir hesap kullanmış olur.

Instagram sosyal medya platformu olarak pek çok kişinin güncel haliyle kullandığı bir sosyal medya uygulamasıdır. Bu uygulamada her bir gönderilen pek çok kişi tarafından beğenilmesi  söz konusu olur. Kişi en çok beğendiği videoları yeniden görüntüleyerek ilgi alanlarına daha kolay bir şekilde saptayabilir. Geride daha kaliteli bir Instagram kullanımı kalır.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu