Genel

Kick Hesap Silme Nasıl Yapılır?

Kick hesap silme yani hesabı devre dışı bırakma için web sitesi üzerinden ilgili hesaba erişim yapılarak silme işlemi mümkün olur. Bu yöntem sayesinde hesap kolay bir şekilde silinir. Hesabı doğrudan uygulama üzerinden silmek mümkün değildir. Böyle bir seçenek hesap üzerinde bulunmamaktadır.

Ek olarak destek ekibinin mail üzerinden bilgi yazısı göndererek hesap silme talebinde bulunabilir. Bu işlem beklemenden biraz daha uzun sürede gerçekleşebilir.

Kick Hesabınızı Nasıl Silebilirsiniz?

Kick hesap kapatma ya da hesap silme işlemlerini gerçekleştirmek için ilgili web adresine girdikten sonra sol üst kısımda bulunan 3 noktaya tıklamak gerekir.

Ardından bu kısımda bulunan yardım ve destek kısmına tıkladıktan sonra 7/24 destek ekibine tıklamak gerekir. Genel destek ekiminin adresini kopyaladıktan sonra ilgili adrese bir e-posta yazmak gerekir.

Kimliğinizi ve e-posta adresinizi yazdıktan sonra hesap silme talebini belirtmek gerekir. Hesabınız iptal etme nedeni açıklandıktan sonra e-postayı ilgili mail adresine göndermek yeterlidir.

Kick Hesabınızı Nasıl Silebilirsiniz?

Kick Hesap Silme İçin Örnek E-Posta

Kick hesap silme işlemini gerçekleştirmek için örnek e-posta şu şekilde olmalıdır.

Selamlar

Adım ( bu kısma hesap adının yazılması gerekir) Kick. Com üzerine kayıtlı olan e-posta adresim ( kayıtlı olan e-posta adresini yazmak gerekir) . Kick hesabıma kalıcı şekilde silmek istiyorum.

Hesabımı kalıcı olarak silme nedenlerim ( Bu kızıma hesabın kalıcı olarak kapatılması ile ilgili nedenler yazılır)

Ardından son bir kontrolden sonra e-posta ilgili mail adresine gönderilir.

Hesap Silmeden Önce Dikkat Edilmesi Gerekenler

Hesabı sildikten sonra bütün veriler ve yayınlar kalıcı olarak silindiğinden dolayı bu işlemi ani bir kararla yapmak uygun değildir.

Hesap silindikten sonra tekrar aktive edilmediği için yayınların yedeğini almak gerekir. Bu şekilde önemli veriler ve bilgiler kaybedilmemiş olur.

Kick Resmi Mail Adresleri

Kick destek ekibine ulaşabilmek ve hesap silme işlemlerini gerçekleştirebilmek için mail adresi üzerinden ( support@kick ) adresine mail atılabilir.

Kick Resmi Hesap Silme Linki

Kick (support@kick) mail adresinden yada resmi web sitesi üzerinde bulunan mail adresine ilgili hesap silme mailini ve nedenlerini açık şekilde ifade ettikten sonra hesap kısa süre içerisinde silinir.

Kick Resmi Hesap Silme Linki

Kick Hesap Silme Geri Alınabilir Mi?

Hesap silme işlemi kalıcı olarak yapılır. Hesap silme işlemi gerçekleşiyor sonra yeniden hesabı aktive etmek mümkün değildir. Bunun yerine ilgili hesap üzerinde açılan yayınların yedeğini almak daha pratik bir yöntemdir.

Hesabı silmeden önce dikkat edilmesi gereken hususlar arasında yer alan yayınları ya da alma işlemi ile kişiler hesaplarını silseler dahi yayınların verilerine ulaşım sağlayabilir.

Sık Sorulan Sorular

Kick Hangi Ülkenin?

Avustralya merkezli platform olan bu uygulama 2023 yılında kurulmuştur.  İzleyicilerin içerik oluşturulan kanallara abone olup ipuçları gönder diye yüksek HD kalitesi ile canlı yayınlara katılabildiği uygulamadır.

Kick Güvenli Mi?

Popüler Twitch yayıncıları görüşüne göre Kick uygulaması kumar ile bağlantısı olan platformlarla ilgisini uzaklaştırdığını ifade etmektedir. Toksit bir yer olarak tanımlanan fakat Türkiye için kumar içeriğine erişimini yasaklanacağını duyulduktan hemen sonra yeniden erişime açılan uygulama için güvenlik önlemleri artmaktadır.

Kick Hesabı Geçici Olarak Kapatılabilir Mi?

Kick hesabını geçici olarak devre dışı bırakmak söz konusu değildir. Kapatılan hesaplar geriye alınmadığı için kişinin hesabını kullanmama durumuna karşı yayınların kopyasını alması gerekir.

Hesabı geçici olarak devre dışı bırakmak yerine yeniden oturup açmak daha kolay ve uygun bir işlemdir. Hesap geçici olarak kapatılma işlemi yerine hesabı kalıcı olarak kapatıp yeniden açmak platform olarak daha uygun olur.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu