Spotify Destek

Spotify Ödeme Yöntemi Değiştirme

Spotify, her geçen gün kullanıcı sayısını attıran, en popüler dijital müzik platformlarından biridir. Spotify Premium üyeliği aktif hala getirmek için aylık ödeme yapılması gerekmektedir. Spotify ödeme yöntemleri, uygulama üzerinden kolaylıkla değiştirilebilmektedir. Kullanıcılar diledikleri zaman, kendilerine uygun ödeme yöntemini seçebilir ve değiştirebilirler.

Spotify Premium üyeliği denemek için uygulamayı belirli bir süre ücretsiz olarak kullanabilirsiniz. Ancak farklı ödeme kanallarını kullanarak, Premium üyeliği devam ettirmeniz gerekmektedir. Spotify ödeme nasıl yapılır ve ödeme yöntemleri pek çok kullanıcı tarafından merak edilmektedir.

Spotify uygulaması, kullanıcılarına farklı ödeme yöntemlerini sunar. Genel olarak Spotify ödeme yöntemleri, kredi ve banka kartları, hediye kartlar, ön ödemeli kart ve mobil ödeme seçenekleridir.

Spotify Premium özelliklerinden yararlanmak ve uygulamanın özelliklerine sınırsız erişim sağlamak için ödeme yaparak, üyeliğinizi aktif hale getirebilirsiniz. Spotify ödeme yaparak, aktif yapacağınız Premium üyeliğin avantajları şu şekilde sıralanabilir:

  1. Uygulamada müzik dinlerken, reklam sorunu ile karşı karşıya kalmazsınız.
  2. Çevrimdışı müzik dinleme ayrıcalığına sahip olabilirsiniz.
  3. Daha yüksek ses kalitesi ile gerçek zamanlı sevdiklerinizle birlikte müzik dinleme keyfine sahip olabilirsiniz.
  4. Oynatma listelerini oluştururken kişiselleştirme özelliğinden yararlanabilirsiniz.
  5. Müzik karıştırma özelliğini kapatabilirsiniz.

Yukarıdaki ve çok daha fazla avantajlara sahip olmak için Spotify Premium üyeliğinizi aktif kale getirebilirsiniz. Spotify ücretli üyeliği etkinleştirmek için şu adımları izlemeniz yeterli olacaktır:

  1. Mobil cihazınızdan veya bilgisayarınızdan Spotify web sitesine giriş yapın. Uygulamayı mobil cihazlarınıza indirebilirsiniz.
  2. Üyelik düzeyini seçin. Uygulamayı belirli bir süre, ücretsiz olarak deneyebilir ve kullanmaya devam edebilirsiniz.
  3. Spotify uygulamasını indirmek için herhangi bir ücret ödemenize gerek yoktur.
  4. Premium üyelik için istediğiniz ödeme yöntemini seçebilirsiniz. Üyeliğiniz ödemenin alınması ile birlikte aktif hale gelecektir. Ücretli üyelik, siz iptal etmediğiniz sürece aylık olarak yenilenmektedir.
  5. Spotify ücretli üyelik için seçmiş olduğunuz ödeme yönteminde sorun olduğunda, üyeliğiniz yenilenmemektedir. Bu durumda ise; Spotify ödeme yöntemi değiştirme yapabilir ve farklı bir kanal aracılığı ile ödemelerinize devam edebilirsiniz. Spotify ödeme nasıl yapılır ve ödeme değiştirme ile ilgili tüm detayları birlikte inceleyelim.

Spotify Ödeme Yöntemi Değiştirme Nasıl Yapılır?

Pek çok kişinin kullandığı Spotify uygulamasında, farklı üyelik alternatifleri bulunmaktadır. Spotify ödeme yöntemi nasıl değiştirilir sorusu da kullanıcıların en çok merak ettiği sorulardan biridir.

Daha önce seçmiş olduğunuz ödeme yöntemini iptal etmek isteyebilirsiniz. Ödeme yönteminizi güncellemek ya da değiştirmek için şu adımları izlemeniz yeterli olacaktır:

  1. Spotify hesabınıza giriş yapın.
  2. Profilinize girerek, “Ödeme Planı” menüsüne dokunun.
  3. Bu ekranda seçmiş olduğunuz ödeme yöntemini görebilirsiniz. Ödeme yönteminizi değiştirerek, farklı bir ödeme yöntemi için onay verebilirsiniz.
  4. Yeni bir Spotify ödeme yöntemi eklediğinizde, üyeliğiniz için de güncel fiyatlandırmaları görebilirsiniz. Üyelik planınız, daha önceki gibi devam edebilir veya yeni seçiminiz ile değişebilir.,

Spotify Ödeme Yöntemi Değiştirme Nasıl Yapılır?

iPhone Cihazlarda Spotify Ödeme Yöntemi Değiştirme

Mobil cihazlarda Spotify ödeme yöntemi değiştirme farklılık gösterebilmektedir. iPhone cihazlarda Spotify ödeme nasıl yapılır ve ödeme yöntemi değiştirme için izlemeniz gereken aşamaları şu şekilde sıralayabiliriz:

  1. iPhone cihazlarda, App Store üzerinden Spotify uygulamasını indirin. Dilerseniz Chrome ya da Safari tarayıcıları üzerinden, direkt olarak Spotify resmi web sitesine de giriş yapabilirsiniz.
  2. Hesabınıza giriş yapın. Eğer hesabınız yok ise; yeni üyelik formunu doldurarak, kendinize bir Spotify hesabı oluşturabilirsiniz.
  3. Profil fotoğrafınızın yer aldığı simgeye dokunun. Bu bölümden hesap bilgilerinize erişebilirsiniz.
  4. Planınız” menüsüne dokunun. Açılan sayfada “Ödemeler” bölümünü seçin.
  5. İlk defa ödeme yapacak olanlar, bu bölümden diledikleri ödeme yöntemini seçebilir. Kredi kartı veya banka kartınızın bilgilerini kaydederek, düzenli olarak ödeme yapılmasını sağlayabilirsiniz. Hediye kartlar ile de Spotify aylık ödeme yapabilirsiniz. mobil ödeme için onay vererek Spotify Premium üyeliğinizi aktif hale getirebilirsiniz.
  6. Daha önce ödeme yapmış ancak ödeme yöntemini değiştirecek iseniz, ödeme seçeneklerini “Güncelle” kısmına dokunarak, dilediğiniz gibi değiştirebilirsiniz.

İphone Cihazlarda Spotify Ödeme Yöntemi Değiştirme

Android Cihazlarda Spotify Ödeme Yöntemi Değiştirme

İOS cihazlar ile Android cihazlarda Spotify ödeme yöntemi değiştirme ve güncelleme farklılık gösterebilmektedir. Android cihazlarda Spotify ödeme yöntemi değiştirme için şu adımları takip edebilirsiniz:

  1. Android cihazınıza, Google Play uygulaması ile Spotify’ı indirebilirsiniz. Android cihazınızda bulunan tarayıcılardan da Spotify web sitesine giriş yapabilirsiniz.
  2. Giriş bilgilerinizi ilgili yerlere giderek, profilinize erişin.
  3. Ekranın hemen sağ üst köşesinde yer alan profil fotoğrafınıza dokunun. Bu menüde göreceğiniz “Hesabı Görüntüle” seçeneğini tercih edin.
  4. “Planınız” menüsünü bulun ve dokunun. “Ödeme” seçeneğine dokunarak, dilediğiniz güncellemeleri ve değişimi yapabilirsiniz.
  5. Daha önce ödeme yöntemi seçmemiş iseniz; “Ödeme” menüsünden istediğiniz kanalı tercih edebilirsiniz.

Yukarıda sıralamış olduğumuz adımları izleyerek, kolaylıkla Spotify ödeme yöntemi değiştirme işlemlerini tamamlayabilirsiniz. Spotify Premium üyeliğiniz ile ilgili dilediğiniz zaman ödeme kanalı değişikliği yapabilir ve hesabınızdan güncelleme işlemlerini gerçekleştirebilirsiniz.

Sık Sorulan Sorular

[toggle title=”Spotify Üyelik Ödemesi Nasıl Yapılır?” state=”open”]Spotify üyelik ödemesi için kredi kartı, banka kartı üzerinden ödeme işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Dilerseniz kullanmış olduğunuz operatör aracılığı ile mobil ödeme kolaylığıyla da Spotify ödemelerinizi gerçekleştirebilirsiniz.[/toggle]

[toggle title=”Spotify ‘Da Ödeme Yapılmazsa Ne Olur?” state=”close”]Spotify ödemeleri, aylık olarak alınmaktadır. Spotify aylık ödemeler alınmadığında, üyeliğiniz iptal olur. Spotify Premium ayrıcalıklarından yararlanamazsınız.[/toggle]

[toggle title=”Spotify Otomatik Ödeme Nasıl Kapatılır?” state=”close”]Spotify profilinize giderek, “Ödeme Planı Değiştir” menüsüne gelin. Bu bölümden Spotify üyeliğinizi iptal ederek, otomatik ödemeyi kapatabilirsiniz.[/toggle]

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu