YouTube Destek

Youtube Video Programsız Nasıl İndirilir?

2024 yılında, YouTube videolarını programsız olarak indirmek için çeşitli çevrimiçi araçlar ve tarayıcı uzantıları tercih edilmektedir.

Çok çeşitli web siteleri üzerinden, video URL’sini yapıştırarak hızlı ve kolay bir şekilde video indirmenizi sağlayabilirsiniz. Tarayıcı uzantıları, özellikle de Video DownloadHelper, YouTube videolarını doğrudan tarayıcınız üzerinden indirmenize olanak sağlar.

Bu yöntemler kullanıcı dostu olup hızlı çözümler sunar, ancak YouTube’un hizmet şartlarına uymak da oldukça önemli bir durumdur.

En önemlisi de özellikle bu tür araçları kullanırken virüs risklerine karşın uygun olup olmadığı kontrol edilmelidir. Risk taşımayan yazılımlar tercih edilerek en sağlıklı indirme işlemi yerine getirilmelidir.

Programsız Youtube video indirme işlemi, oldukça basit birkaç adım ile izlenebilir bir hale dönüşebilmektedir. Programsız olarak 2024 yılında tercih edilmekte olan pratik yöntemler nelerdir en net hali ile ara başlıklar şeklinde sizler için sıraladık.

YouTube Videoları Programsız İndirme Nasıl Yapılır?

Video izleme platformu olarak dünya genelinde en çok tercih edilen YouTube’dan videoları programsız indirmek isteyenlerden misiniz? O halde tüm aşamaları yerine getirerek bunu kolayca yapabilirsiniz.

Çok uzun yıllardır hayatımızda olan YouTube üzerinden tüm videolar kaliteli bir biçimde izlenebilmektedir. Ancak internet bağlantısının bulunmadığı durumlarda bu popüler platformdan faydalanmak mümkün olmamaktadır. YouTube’dan video izlemek isteyenler “YouTube’dan video indirme” yöntemlerini uygulayarak bu sorunun üstesinden kolayca gelebilmektedir.

YouTube’dan indirilen videoları internetsiz ortamlarda izleyebilmek için genellikle indirme programları kullanılmaktadır. Ancak bu tür bir YouTube videolarını indirmek isterken herhangi bir program tercih etmeyenler ise “YouTube video indirme programsız” sorgulamalarını fazlasıyla yapmaktadır.

Arama motorlarının karşısına sıklıkla çıkan bu tür sorgulamaların en basit cevaplarını ise güncel olacak biçimde açıklamaya gayret ettik.

O zaman sizler için hemen “YouTube videolarını programsız bir şekilde nasıl indirebiliriz? “En basit hali ile aktaralım.

İşte “YouTube Videoları Programsız İndirme Nasıl Yapılır?” sorusunun en basit cevabı. Adımları uygulayarak kolayca indirmeyi sağlayabilirsiniz.

  • Hangi videoyu indirmek istiyorsanız YouTube’den açın.
  • Üst kısımda bulunan bağlantıya çift basın
  • Ctrl+C iki tuşlarına basarken; aynı zamanda daYouTube videosu link bağlantısını kopyalayın.
  • Ardından bu bağlantıdan web adresine gidin.
  • Açılan butona kopyaladığını linki yapıştırın.
  • “Videoyu indir” deyin.
  • Video indirme kalitesini seçin.
  • İndirme işleminin tamamlanmasını bekleyin

Bu aşamaların ardından videonuz kısa süre içerisinde indirme işlemini tamamlamış olacaktır. Aynı adımları yerine getirmek üzere ard arda çok sayıda başka videoyu kolayca indirebilirsiniz.

YouTube Videoları Programsız İndirme Nasıl Yapılır?

Telefondan YouTube Videoları Programsız İndirme Nasıl Yapılır?

İnternet bağlantısının olmadığı yerlerde özellikle eğitim videolarını kolayca izleyebilmek için öğrenciler tarafından bu şekilde bir programsız indirme büyük bir fayda sağlar. Boş vakitlerini eğlenceli hale getirmek isteyenlerde yine dizi ve film gibi farklı içerikleri izlemek için indirme programlarını sıklıkla tercih edebilmektedir.

  • Telefon üzerinden YouTube açarak indireceğiniz videoyu bulun
  • Sağ kısımda yer alan üç noktaya tıklayın.
  • Paylaş diyerek bağlantıyı kopyalayın
  • Buradan web adresine girin
  • Açılan butondaki yere kopyaladığınız linki yapıştırın
  • Videoyu indir deyin
  • İndirme kalitesini seçin.
  • İndirmenin bitmesini bekleyin.

 YouTube programsız video indirme işlemini yukarıdaki aşamaları kullanarak telefondan kolayca indirmiş olabilirsiniz. Dilerseniz bir dizi, film ya da ilgi alanınıza ait herhangi bir içerik olabilir.

Youtube Video İndir, Kolay ve Basit Anlatım

YouTube videosunu en basit şekilde indirmek için sizlere basit bir anlatım sunmak gerekirse; YouTube’dan programsız video indirme nasıl yapılır bilmeyenler için en başta ister PC’den isterseniz de telefon üzerinden indirmek için Youtube’a girip, videoyu bulmanız gerekir. Ardından üst taraftaki üç noktaya tıklayarak bağlantı linkini tıklayarak isterseniz indirme program sitelerine girerek burada kopyaladığınız linki yapıştırarak hemen indirmeyi başlatabilirsiniz. En iyi ücretsiz YouTube video indirme siteleri çok seçenekli alternatifleri ile kullanıcılar için sıralanmaktadır. Aralarından birini tercih ederek sizlerde basit bir şekilde indirmeyi tamamlayabilirsiniz

Youtube Video Dönüştürücü Nasıl Çalışıyor?

Youtube video indirici ya da Youtube Video Dönüştürücü çalışma prensibi, pratik bir işlem özelliğine sahiptir. İstenen video linkleri dönüştürücü kutucuğuna yerleştirildiğinde sadece dakikalar içerisinde istenen şekilde dönüştürme gerçekleştirilir.

YouTube MP3 Dönüştürme Nasıl Yapılır?

  • YouTube platformuna girin
  • İlgili videoyu açın
  • Yukarıdaki bağlantı linkini alın
  • İstediğiniz dönüştürücü sitesine gidin.
  • Açılan sayfadaki butona linki yerleştirin
  • MP3 İndir deyin

YouTube MP3 Dönüştürme Nasıl Yapılır?

Çevrimiçi YouTube Video İndirme Araçları

Ücretsiz YouTube video indirme programı arayışında olanlar için en popüler ve sağlıklı çalışan seçenekleri şu şekilde sıralamak mümkündür;

YouTube video indirme uygulamaları hem Android  hem de  iOS cihazlar için geçerlidir.

  • Video Downloader
  • All Video Downloader
  • Snaptube
  • Videoder
  • Video Saver PRO+ Cloud Drive
  • iDownloader
  • Downloader Pro
  • Cloud Video Player

YouTube Video İndirme Yazılımları

YouTube Video İndirme Yazılımları aynı zamanda indirme programları olarak da isimlendirilmekte olan seçeneklerdir.

Kullanıcıların hayatını kolay kılan çok sayıda yazılım, benzer çalışma prensibi ile devreye girmektedir.

Android özelliğe sahip olan cihazlar için sıklıkla kullanılmakta olan başlıca yazılımlar ise; Video Downloader, All Video Downloader, Snaptube, Videoder ve iDownloader olmak üzere ardı ardına sıralanmaktadır.

Bu seçkin yazılımları kullanarak gün boyu çok sayıda kişi farklı amaçlar için indirme yapmaktadır. Her biri sorunsuz ve sayısız indirme için kullanılan güncel yazılımlar arasında bulunmaktadır.

Mobil Uygulamalar ile YouTube Video İndirme

YouTube videolarını mobil uygulamalar kullanarak indirmek için pek çok farklı seçenek bulunmaktadır. Hepsinin amacı farklı sadece arayüz bakımından birbirinden farklı özelliklere sahip seçeneklerdir. Sizlerde  indirmek isteyeceğiniz videoların linklerini kullanarak bu mobil uygulamalar üzerinden tek aşama da indirmeyi sağlayabilirsiniz.

VidMate Uygulaması mobil uygulamalar arasında yaygın bir seçenektir. Uygulamayı açarak başlatabilirsiniz. VidMate içinden YouTube’a girin. Yine ilgili videoyu açınız. İndir düğmesine basarak mobil uygulama aracılığı ile istediğiniz sayıda videoyu kolayca indirebilirsiniz.

Tubemate, SaveFrom, NewPipe, KeepVid ve Y2Mate gibi çeşitli popüler uygulamaları da aynı mantık ile kullanarak en basit biçimde bir indirme sağlayabilirsiniz.

Tüm bu adı geçmekte olan uygulamaların kendi içlerinde bir takım artı ve eksileri bulunmaktadır. Kimisi tekli kimisi toplu indirme gibi benzersiz seçenekleri ile ön plana çıkmaktadır.

YouTube Premium ile Videoları İndirin

YouTube Premium Kullanarak Video İndirme işlemi zannettiğinizden çok daha kolay bir aşamaya sahiptir.  Bu özel üyelik kendi içerisinde çok sayıda avantajı kullanıcıları için sunmaktadır. Belli başlı sunmakta olduğu ayrıcalıkların en başında ise videoları basit bir şekilde indirmektir. YouTube Premium kullanıcıları hiçbir sorun yaşamaksızın farklı türden içeriğe sahip çok sayıda videoyu sınırsız bir biçimde indirme kolaylığına sahiptirler.

  1. Kullanmakta olduğunuz telefonunuzda YouTube uygulamasını başlatın.
  2. İndirmek istediğiniz videoyu bulun.
  3. Videonun altında bulunan “İndir” düğmesine dokunun. Ya da üç nokta bulunan kısma gelerek buradan “İndir” seçeneğini seçin.
  4. İndirilecek videonun kalitesini 720p, 1080p vb gibi tercihler arasından seçin
  5. İndirme işlemi tamamlandığında, video “Kütüphane” veya “İndirilenler” bölümünde erişilebilir olacaktır.
  6. İndirme işleminin ardından artık tüm videolarınıza bulunduğunuz herhangi bir ortamdan ulaşabilir ve dilediğiniz kadar ard arda izleyebilirsiniz.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu