TikTok Destek

TikTok Hediye Puanları, Elmaslar ve Coinler Nelerdir?

Sevgili Sosyal Evin sitemizin değerli okuyucuları; bu aralar karşımıza TikTok’la alakalı birçok haberler çıkmaktadır. Çıkan bu haberlerden en dikkat çekenine çok şaşıracaksınız. Birçok TikTok fenomeninin Starbucks ve McDonald’s CEO’larından daha çok kazanması haberidir. Bu içerikte sizlere TikTok Hediye Puanları hakkında bilgi vereceğiz.

TikTok Hediye Puanları Elmaslar ve Coinler Nelerdir?

Son zamanların yükselen trendi TikTok birçok insana para kazandırmaya devam ediyor. Kazandırmayla da kalmayıp miktar olarak dudak uçuklatacak ücretler ödediği de doğrudur. TikTok ve Instagram fenomenleri, Youtuberlar artık devamlı gelişen dijital dünyamızın yükselen bir parçası olmaktadır. Konu başlığımızda da olduğu gibi TikTok’ta “Hediye Puanları“, “Elmaslar” ve “Coinler” nelerdir onları inceleyeceğiz.

İncelemelerimizde tüm bilgilere değindik. TikTok sayesinde nasıl ekstra gelir edebileceğinizi de sizler için hazırladık. Bu yazımız sayesinde tüm bilgilerle beraber TikTok terimlerini ve dilini sizlerle paylaşacağız. Bu konuda tüm kafa karışıklığınızı sonlandırmış olacağız.
Para kazanmak ve hesabınızı büyütmenin tek yolu TikTok hediyeleri kazanmaktır. Bu hediyeleri canlı yayınlar sayesinde kazanabilirsiniz. Bunları paraya dönüştürebilirsiniz. Peki hediye kazanmak için ne yapabilirim? Gerekli işlemler nasıl ilerliyor? Bunları sizler için derledik gelin öyleyse okumaya devam edelim:

 

TikTok Hediye Puanları Nelerdir?

TikTok‘ta herhangi bir kullanıcı mısınız? 1.000 takipçiniz bulunuyor mu? Hepsi bende mevcut derseniz canlı yayın açabilirsiniz. Canlı yayın sayesinde hediyeler kazanabilir ve kazandığınız hediyeleri paraya çevirebilirsiniz.

Eğer 1.000 takipçiniz bulunmuyorsa sizlere önerimiz;

Sosyal Evin sitemiz üzerinden TikTok Takipçi Satın Al kısmından kolayca ulaşabilirsiniz. İçeriğe bu bağlantıdan ulaş: sosyalevin.com/tiktok-takipci-satin-al

Sizlere gönderilmiş yada göndermiş olduğunuz bu hediyeler emoji olarak karşımıza çıkmaktadır. TikTok bu konuda hedef olarak eğlenceli olmayı belirlemiştir. Bu tür hediyeleri kazanmak için canlı yayın yapmaya başlayabilirsiniz. Canlı yayın için sizlerden hiçbir şey istenmez dilediğiniz kadar açabilirsiniz.

Sizlere sunulmuş olan bu emojilerin bir çok karşılığı bulunmaktadır. Her birinin ayrı bir değeri mevcuttur. Canlı yayın sırasında kazanmış olduğunuz hediyeleri canlı yayınınız bittiğinde TikTok tarafından sizlerin hesabınıza aktarılır. Aynı zamanda bu sanal hediyelerin belirli bir ₺ karşılığı bulunmaktadır. Kullanıcılar coinleri tamamen gerçek para ile almaktadırlar. Sizlere canlı yayın sırasında göstermiş olduğunuz etkişime hediyeler göndermektedirler. Hediye olarak bahsedeceklerimiz bunlar ancak öğrenilmesi gereken birçok detaya devam ediyoruz:

TikTok Paraları Nedir?

Herhangi bir kullanıcıya hediye göndermek istiyorsanız coin sahibi olmanız gerekmektedir. Bu TikTok içerisinde geçerli olan tek para birimidir. Sahip olmak için TikTok içerisinden gerçek para ile satın alabilirsiniz.,

TikTok Coin

Coinler Nasıl Satın Alınır?

TikTok Coin nasıl satın alınır adım adım sizlerle paylaşıyoruz:

  1. TikTok” hesabınıza giriş yapın.
  2. Sağ alt köşedeki “Profil” simgesine tıklayın.
  3. Daha sonrasında sağ üst köşedeki “Üç Nokta” kısmına tıklayın.
  4. Karşınıza “Bakiye” bölümü çıkan bir menü bulacaksınız oradan devam edin.
  5. Çıkan ekranda sizlere ait olan jetonlar göreceksiniz.
  6. Satın almak için “Yeniden Yükle” kısmından devam edin.
  7. Buradaki menüde Türk Lirası cinsinden fiyatlar ve karşılığı edecek jetonlar göreceksiniz.
  8. 100 ile 10.000 arası jetonlar mevcut bunlardan herhangi birini seçin.
  9. Seçtiğiniz paket için gelen ödeme işlemini tamamlayın.
  10. Ödeme gerçekleştirdikten sonra bakiyenizi kontrol edebilir ve hemen hediyelerinizi gönderebilirsiniz.

TikTok’taki Elmaslar Nelerdir?

TikTok Elmas nedir? Kullanıcılar yayını sonlandırdıktan sonra profillerinden hediyelerini kontrol edebilmektedirler. Kontrol edilen bu hediyeler elmasa dönüştürülür. Dönüştürülen bu elmaslarda paraya dönüştürülür. Elmasların buradaki rolü dönüştürme aracı olarak işlem görmesidir. Parayla elmas satın alınamaz. Onlar hediyelerinizin paraya dönüştürülmesi amacıyla kullanılmaktadır. Elmasların değerleri değişim göstermektedir ve TikTok’a bağlıdır. TikTok kazanılan bu paraların komisyon bedellerini de %50 olarak belirlemiştir. Elmaslar ve Coinler %50 değerinde geri dönmesi bundan kaynaklıdır.

TikTok bakiyenizde yeterince elmas olması gerekmektedir. Bunları dilediğiniz gibi gerçek paralarla değişitirebilirsiniz. Değişim yapmak için bu adımları izleyebilirsiniz:

  1. Tiktok” profilinize giriş yapın.
  2. Sağ alt köşedeki “Profil” simgesine tıklayın.
  3. Daha sonrasında sağ üst köşedeki “Üç Nokta” kısmına tıklayın.
  4. Karşınıza “Bakiye” bölümü çıkan bir menü bulacaksınız oradan devam edin.
  5. Canlı Hediyeler” kısmına giriş sağlayın.
  6. Burada ne kadar paranız olduğunu göreceksiniz.
  7. Buradan bakiyenizde olan parayı kolayca çekebilirsiniz.

TikTok’ta Nasıl Para Kazanabilirim?

TikTok’tan para kazanmak için hediye almak sadece bir yoldur. Bunlar gibi bir çok daha para kazanma yolu vardır. Bunlardan biride hesabınızın daha kitlelere ulaşması olacaktır. Bu sayede markalarla sponsorluk anlaşmaları yapabilirsiniz. Kendi hesaplarınızdan sponsorluk için markalara başvurabilirsiniz. Tabi bunları gerçekleştirebilmek için güzel etkileşimlerinizin olması gerekmektedir.

Coinler, TikTok Hediye ve Elmaslar Arasındaki Farklar Nelerdir?

TikTok’taki paralarınız gerçek para birimleri ile değiştirilememektedir. TikTok elmas nedir? TikTok coin nedir? Arasındaki farkları beraber öğrenelim.

Bunun yanı sıra hediye puanlarınız da gerçek para ile değiştirilememektedir. Paraya dönüştürebileceğiniz tek olanak elmastır. Elmasların kendi değerleri mevcuttur. 1 elmas 0,05 USD değerindedir. Tabi TikTok bunlardan komisyon, ekstra ücret almaktadır. Elmaslar buradaki dönüşüm aracı olarak kullanılmaktadır.

TikTok Hediye Puanları Elmaslar ve Coinler Nelerdir?

TikTok Hediye Paralarını Nasıl Çekebilirim?

Canlı yayın açtınız. Birçok hediye kazandınız ve yayını sonlandırdınız. Parayı çekmek istiyorsanız banka hesabınızı eklemeniz gerekecektir. Sizlere daha önce paylaşmış olduğumuz yazımızda bu konudan detaylıca bahsettik. Hemen alttaki linkten ulaşabilirsiniz:

Sosyal Evin sitemiz üzerinden yazmış olduğumuz TikTok’tan Para Nasıl Çekilir? kısmından kolayca ulaşabilirsiniz. İçeriğe bu bağlantıdan ulaş: sosyalevin.com/blog/tiktoktan-para-nasil-cekilir/

TikTok Hediye Fiyatları

HEDİYE ADI FİYATI
Gül 0,14 ₺
Kurabiye 0,14 ₺
Tiktok İşareti 0,14 ₺
Ağırlık 0,14 ₺
Dondurma Külahı 0,14 ₺
Başparmak 0,28 ₺
Nazar Boncuğu 0,7 ₺
Parmak Kalp 0,7 ₺
Panda 0,7 ₺
Çiçek 0,98 ₺
Alkış 1,26 ₺
Kalp 1,4 ₺
Telefon 1,68 ₺
Radyo 2,1 ₺
İnanılmazsın 2,66 ₺
Gülünç 2,66 ₺
Parti 4,06 ₺
Donat 4,2 ₺
Sevgi 6,86 ₺
Çiçekler 7 ₺
Çay 13,86 ₺
Kağıttan Turna 13,86 ₺
Rüzgar Dansözü 14 ₺
Kalbin Ellerimde 14 ₺
Konfeti 14 ₺
Ayıcık 14 ₺
Asa 21 ₺
Öpücük 21 ₺
Müzik Notası 23,66 ₺
Kelebek 23,66 ₺
Gözlük 27,86 ₺
Kilit ve Anahtar 27,86 ₺
Taç 27,86 ₺
Güneş Gözlükleri 27,86 ₺
Kral Tacı 27,86 ₺
Kalpler 27,86 ₺
Lale Kutusu 28 ₺
Talent 35 ₺
Rock ‘N’ Roll 41,86 ₺
Ud 42 ₺
Elmas Yüzük 42 ₺
Salıncak 55,86 ₺
Gerdanlık 56 ₺
Mercan 69,86 ₺
Make It Rain 70 ₺
Para Tabancası 70 ₺
Balon 72,8 ₺
Buz Makinası 75,32 ₺
Bravo 84 ₺
Aşk Balonu 97,86 ₺
Kuğu 97,86 ₺
Topuklu Ayakkabılar 98 ₺
İnci 112 ₺
Sürat Teknesi 124,32 ₺
Altın Madeni 140 ₺
Havai Fişek 153,86 ₺
Elmas 153,86 ₺
Abajur 166,32₺
Çelenk 210 ₺
Mini Buzdolabı 250,32₺
Ağaç Ev 251,86 ₺
Atlıkarınca 282,8 ₺
Konser 404,32 ₺
Motosiklet 418,32 ₺
Dönme Dolap 420 ₺
Yaz Enerjisi 446,32 ₺
Özel Jet 684,32 ₺
Deniz Altı 727,86 ₺
Jet Uçağı 840 ₺
Yat 1049,86 ₺
Elmas Kalkan 1119,86 ₺
Kaplan 2799,86 ₺
Görkemli Şato 2800 ₺
Aslan 4199,86 ₺
Altın Spor Araba 4199,86₺
Sizlere gönderilen hediyelerin fiyatlandırmaları bu şekildedir. Ancak değişkenlik gözükebilmektedir.

https://www.youtube.com/watch?v=KXQaPfZzlq4

TikTok Hediye Neden Kullanılır?

TikTok’un kullanım amaçları sadece kısa, esprili ve eğlenceli kullanımlar için değildir. Sadece videolar sunan bir sosyal medya platformu değildir. Bu işe gönül vermiş olan içerik oluşturucular büyük kitlelere ulaşarak büyük paralar kazanabilmektedirler. TikTok’ta hediye kullanımları sevdiğiniz beğendiğiniz kişilere gönderilmektedir. Tamamen sizlerin olanakları ile gönderilmektedir. Hediye gönderimleri için bilmeniz gereken bilgiler vardır. Bunlar hediye puanları, elmaslar ve coinler gibi terimleri bilmeniz gerekmektedir. İlk etapta kullanıcılar hediye gönderebilmek için gerçek paralarını sanal paraya aktarmalıdırlar. Ardından dilediği gibi hediyelerini paylaşabilirler. Daha sonra canlı yayın sayesinde kazanılan hediyeleri de elmasa çevirerek gerçek paraya dönüştürebilirler.

Tiktok’ta hızlı büyümek için güzel adımlar atılması gerekmektedir. Bunun için zaman ve sabır çok önemlidir. Daha fazla içerik üreterek bu süreyi hızlandırabilirsiniz. Hızlandırmanın bir diğer yardımcı olarakta görülebilen diğer yolu takipçi sayınızı arttırmaktır.

Sık Sorulan Sorular

Tiktok'ta Birilerine Neden Hediye Gönderemiyorum?

Bunun için yaş kısıtlamanızın olmaması gerekmektedir. Bunu ayarladıktan sonra hediye rahatlıkla gönderebilirsiniz.

TikTok İçerik Oluşturucuları Para Kazanabiliyor mu?

İçeriğimizin başında da anlatmış olduğumuz gibi kazançları oldukça fazladır. TikTok üzerinden para kazanan birçok insan, büyük markaların CEO’larından daha yüksek paralar kazandığı doğrudur.

TikTok'ta Ne Zaman Hediye Gönderebilirim?

Kullanıcıların açmış olduğu canlı yayınlara katılarak hediye göndermeniz mümkün olacaktır. Ancak eski canlı yayınlarına göndermeniz mümkün değildir. Sizlerde kazanmak istiyorsanız devamlı canlı yayınlar açmalısınız.

Gönderilmiş Olan Hediye İade Olarak Alınabilir mi?

Maalesef gönderilen her hediye geri iade olarak ne yazık ki alınamamaktadır.

Hediye Gönderebilmek İçin Belirlenen Yaş Sınırı Nedir?

Herhangi bir yaş sınırı olmasa da bakiyenize para yükleyebilirsiniz. Bunun için kredi kartı yada hesap kartı ile ödeme gerçekleştirebilirsiniz. Bakiyenize yüklemiş olduğunuz paraları yaş sınırı olmaksınız gönderebilirsiniz.

 

İlgili Makaleler

10 Yorum

  1. Oldukça güzel bir şekilde açıklamışsınız. Edindiğim bilgileri platformda kullanacağım. Yazı için teşekkür ederim🙏🏼

  2. Birikmiş elması para olarak çekmek istiyorum ama nasıl olucak bilmiyorum yardımcı olabilecek biri varsa yazabilir mi 🙏

  3. Elmasları paraya nasil cevire bilirim? Ayrica elmas bozdurmak icin kac takipcim olması gerek.bende olmas bozdurma butonu yok

      1. Birikmiş elması çekemiyorum ne yapmalıyım coin cekebiliyorum ama elmaslar duruyo onları çevirmek için herhangi bir buton yok

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu