Instagram Destek

Instagram Fotoğraf Kırpmadan Nasıl Atılır?

Instagram paylaşımını ister video isterseniz fotoğraflar arasından seçebilirsiniz. Instagram Fotoğraf kırpmadan nasıl atılır? sorusunu sizlere yanıtlıyoruz.

Size özel olan ve önemi büyük olan değerli paylaşımlarınızı Instagram da önemsiyor. Paylaşım yaparken kullanıcıların dikkat ettiği bazı detaylar oluyor. Netlik bunlardan bir tanesidir. Her zaman yükleme sırasında netliğin bozulması, bulanık bir görünüm oluşması kullanıcıları rahatsız eder. Bu sorunun kaynağının ne olduğu ise çoğu kullanıcı tarafından bilinmiyor.

Şimdi fotoğraflarda nasıl sorunlar oluşuyor, çözümleri nedir biraz ona değinelim. Her sorunun çözümü için çalışan uzman ekip bulunur. Instagram alanında tamamen profesyonelleşti ve dijital çağın bir adım önüne geçmeyi başardı. Bunca gelişime rağmen hala fotoğrafların tam ekran olarak atılmasına ilişkin sorunlar çözümlenmiş görünmüyor. Peki, Instagram fotoğraf kırpmadan nasıl atılır?

Instagram Fotoğraf Paylaşımında Yaşanan Sorunlar Nelerdir?

Fotoğrafın en hızlı hali eski dönemlerde şipşak fotoğraflardı. Günümüzde ise artık Instagram üzerinden direkt çekip saniyeler içerisinde paylaşım yapılabiliyor. Üstelik dilediğiniz sınırlar dâhilinde oluyor. Paylaşımlarınız herkese açık ya da sadece yakınlarınızla paylaşılabilir.

Fotoğraf paylaşım sorunları;

  • Düşük çözünürlük
  • Eksik görsel
  • Hatalı kırpma
  • Bulanıklık

Güzel görünmek herkesin istediği bir olgudur. O halde en güzel fotoğrafların Instagram‘da nasıl kötü bir hale geldiğini merak ediyor olmalısınız. Net olmayan resimlerde oynama yapılmadığına ikna etmek oldukça zordur. Fotoğraf paylaşımında bulanık ya da diğer adıyla flu görünüm nedeniyle teknolojinin çok gerisinde kaldığınızı söyleyenler olacaktır. Genellikle tost makinası çekimi ile benzetilen bu talihsizlik teşbihte hatalara da neden olabiliyor.

Instagram Fotoğraf Kırpmadan Nasıl Atılır?
Instagram Fotoğraf Kırpmadan Nasıl Atılır?

Instagram Fotoğrafları Tam Ekran Olur Mu?

Fotoğrafı kırpmadan tam boyutuyla paylaşmak Instagram için bir hayal olabilir. Geliştirilen ve Google Play üzerinden ücretsiz indirilen birçok sosyal medya geliştiricisi program bulunuyor. O halde hemen Instagram’a özel olarak oluşturulmuş yazılıma sahip uygulamalardan birisini seçerek fotoğrafınızı tam ekran sığdırabilirsiniz.

Instagram Fotoğrafını Kırpma Sorunları

Instagram’da gezintiye çıkarken dikkatinizi çekmiştir. Birçok resim yarıda kesilmiş gibi ya da ayaklar çıkmamış olarak görülür. Hâlbuki birçok görsel tam çıkmalıdır. Yanlardan, üstten ya da alttan derken bir bakmışsınız fotoğraftan geriye boşluk kalmış. No Crop Pic for Instagram adlı uygulamada fotoğrafınızı yükleyebilir, birden fazla fotoğrafı düzenleyerek toplu paylaşabilirsiniz.

Instagram Collage Kırpmadan Paylaşılır Mı?

Birden fazla yani çoklu resimler paylaşmak Instagram’da kolay olacak. 10 tane resim birden paylaşarak bir albümü kaydırma özelliğiyle takipçilerinize sunabilirsiniz. Tek resimler yüzünden binlerce ayrı resim profilinizi gereksiz yere kaplayabilir. Şimdi buna gerek kalmayacak ve tüm paylaşımlarınızı tek albümde kırpmadan paylaşabileceksiniz. Yeni teknoloji ile düşük maliyette tüm anıları zaman kaybetmeden, anılar kaybolmadan paylaşabiliyorsunuz.

Fotoğraf baskı maliyeti, baskı zamanı ya da pozun ziyan olması gibi durumlar yaşanmıyor. Instagram kırpma özelliği kullanmasanız da uygulama sayesinde atıl bir resim olmayacak. Birden fazla pozu hemen paylaşacak, fotoğrafı kesmeyeceksiniz. Birçok kullanıcı için fiziki fotoğrafı makasla kesmek kadar zor olan kırpma işlemi tarihe karışıyor.

Instagram Tam Ekran Uygulaması Ücretli Mi?

Dijital dönemin faydalarından birisi de hiç para vermiyor olmanızdır. Birçok uygulama Instagram uygulaması gibi kazancını kullanıcılarına mal etmiyor. Karşılıksız bir sevgi ile kullanıcılarına yaklaşan Instagram, özeliklerini durmadan geliştiriyor. Tam ekran uygulamasında da buna istinaden ücret alınmıyor ancak kısacık reklamlar izlettiriyor.

Her güzel şeyin bir bedeli olsa da siz bu bedeli saniyeler süren reklamı izleyerek ödüyorsunuz. Karşılığında kırpmadan özgürce paylaşılan resimler, dokunulmayan anılar veriyor. Dahası birden fazla resim için de bu imkânı tanıyarak, boyuta uygun bir paylaşım yapmanıza olanak tanıyor.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu