Instagram Destek

Instagram Favoriler Özelliği

Instagram akışı düzenlemeye yarayan yeni “Instagram Favoriler Özelliği”‘ni sundu. Bu özellik sayesinde artık ana akış karmaşık olmayacak. Takip etmek istediğiniz kişileri ana akışta göreceksiniz. Peki favorileri nasıl ekleriz? Hadi öğrenelim!

Instagram Favoriler Özelliği Nedir?

Instagram, yüzlerce kişiyi takip eden ve bu yüzden ana akış listesi karmaşık görünen kullanıcılar için bu özelliği düzenledi. Favoriler adlı yeni özelliğini kullanıcılara sundu. Böylece belirli ve istenen hesaplar ön plana çıkartılarak ana akıştaki karmaşık görünümün önüne geçilmesi hedefleniyor.

Instagram Favoriler özelliği sayesinde gereksiz paylaşımlara maruz kalmayacaksınız.

Instagram bugün bu özelliği kullanıcılarına sunmaya başladı. Favoriler kısmına bir bildirim ekledi. “Hiçbir içeriğini kaçırmak istemediğin hesapları seç” bildirimi ile bizleri bilgilendirdi.

Instagram’da karşımıza çıkan “Akışta görmenin yeni yolları için dokun” seçeneği ile bize yeni özelliği tanıttı. Dokunduktan sonra karşımıza iki seçenek çıktı.

  1. Takip ettiklerin
  2. Favorilerin

Instagram bu özellikte “Favorilerin” bölümünün üzerinde çalışmıştır. Görsel olarak sizlere karşılacağınız görüntüyü paylaştım. İnceleyebilirsiniz.

İnstagram Favoriler Özelliği

Hesapları Favori Listeme Nasıl Eklerim?

Favoriler olarak adlandırılan bu özellik, kullanıcıların ana sayfasında hangi hesaplara öncelik verileceğinin belirlenmesini sağlıyor. Yani aslında Instagram size öne çıkacak gönderiler için seçim şansı sunulacak.

Öne çıkacak gönderileri belirlememiz için bazı aşamaları uygulamak gerekmektedir. Bu aşamalar şöyledir;

  1. Sol üst köşede yer alan “Instagram” yazısına dokunun.
  2. Karşınıza çıkan seçeneklerden “Favoriler“‘e dokunun.
  3. Sağ üst köşede bulunan “Üç Çizgi” seçeneğine dokunun.
  4. “+”  simgesine dokunun.
  5. İstediğiniz kullanıcıları buradan seçtikten sonra, “Favorileri Onayla” seçeneğine dokunun.

Artık Favori kullanıcılarınızı belirlemiş oldunuz. Bundan sonra Favori akışına tıkladığınız zaman karşınıza sizin belirlediğiniz kullanıcılar çıkacaktır.

İnstagram Favoriler Özelliği

Instagram Favoriler Özelliği

Favorilere Eklediğim Kişilere Bildirim Gider mi?

Favorilere eklediğin hesaplar başka kullanıcılar tarafından görünmez. En çok merak edilecek konuya açıklık getirmek istiyorum. Instagram’ın da bu bilgiyi şu şekilde açıklamıştır:

Listende kimlerin olduğunu sadece sen görebilirsin” Favori listendeki hesaplar kendilerini eklediğinde veya çıkardığında bildirim almayacak.

Bu demek oluyor ki; senin favoriye eklediğin hesap senin onu eklediğini bilmeyecek. Sen takip edebilirsin ama onun haberi olmayacaktır. İstediğin kişiyi favorine gönül rahatlığıyla ekleyebilirsin.

Instagram Favoriler Özelliği

Instagram Takip Ettiklerin Özelliği Nedir?

Instagram takip ettiklerin özelliği sayesinde daha fazla etkileşim içinde olduğun hesapları görebileceksin. Takip ettiğin, gönderilerini beğendiğin, mesajlaştığın hesaplar bu bölümde yer alacak. Etkileşime girmediğin hesaplar bu bölümde görünmeyecektir.

Instagram takip ettiklerin bölümünü görmek için;

  1. Sol üst köşede yer alan “Instagram” yazısına dokunun.
  2. Karşınıza çıkan seçeneklerden “Takip Ettiklerin“‘e dokunun.
  3. Takip ettiğiniz hesaplar akış olarak karşınıza çıkacaktır.

Görsel olarak size incelemeniz için bıraktım. İnceleyebilirsiniz.

İnstagram Favoriler Özelliği

Sonuç

Bugün sizlere Instagram’ın yeni bir özelliği olan “Instagram Favori” özelliğini tanıttım. Bir çok kullanıcı tarafından ilerleyen zamanlarda popüler olacağına eminim. Pratiklik insana zaman kazandırır. Yazımı okuduğunuz için teşekkür ederim. Aklınıza takılan soruları yorumlar kısmına yazabilirsiniz. Yeni bilgilendirme yazılarında görüşmek üzere. Sevgiyle kalın 🙂

Instagram'da Kaç Kişinin Favorisine Eklendiğimi Görebilir miyim?

Bu konuda bir açıklama ve veri bulunmamaktadır. Instagram bu bilgiyi hiç bir kullanıcıya göstermemektedir.

Instagram Hizmetiniz Var mıdır?

Evet Instagram platformunda tüm hizmetlerimiz mevcuttur. Link üzerinden hizmetlerimize ulaşabilirsiniz. Blog okuyucularına özel kampanyalarımızdan yararlanabilirsiniz. https://sosyalevin.com/instagram

İlgili Makaleler

3 Yorum

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu