Instagram Destek

En Sevilen Instagram Butikleri

Genç nesilin alışveriş merkezi olan Instagram birçok ünlü kıyafet markası ve butiği barındırır. Sahiplerine tam anlamıyla müthiş paralar kazandıran bu hesaplar geniş kitlelere ulaşmaktadır. En Sevilen Instagram Butikleri listesini sizler için oluşturduk. En Popüler Instagram Butikleri bu içerikte, işte detaylar.

Modaya yön veren kıyafetler ve tasarımlar, zevke hitap eden renk ve modeller insanlar tarafından çok sevilmektedir. Peki ya en fazla satış yapan butikler hangileri? İşte detaylar.

En Sevilen Instagram Butikleri

My Love Butik

Instagram’da en güvenilir ve sevilen sayfalardan birisidir. Farklı tasarımlar ile en sevilen instagram butikleri nelerdir? Sorusuna yanıt olarak kurulmuş gibidir. Havali kombinler yapılan bu sitelerde çok fazla model ve çeşit bulunur. Değişim ve iadesi bulunan sitede kullanıcılardan tam puan almıştır.

Instagram hesabı: https://www.instagram.com/mylovebutik/

Ürün Değişimi: Var
Kapıda Ödeme: Var

Mine Tan Butik

Şahsa ait olan bu hesap aslında uzun süredir var olan bir markadır. Instagram’da da varlığını sürdüren bu tür markalar çok fazla satış yapmakta ve güven notu almaktadır. Son moda pantolon ve dış giyim ürünleri ile bezenmiş anasayfa ekranı ilgi çekici bir dizayna sahiptir.

Instagram hesabı: https://www.instagram.com/minetanbutik/

Ürün Değişimi: Var
Kapıda Ödeme: Var

Pelinin Ayakkabıları

Hemen herkesin kullandığı bu site ilk olarak Instagram’da kurulmuş ve büyümüştür. Kullanıcıların temkinli yaklaştığı sayfada alınan ürünlerin gayet kaliteli ve temiz çıkması güveni arttırmıştır.

Instagram hesabı: https://www.instagram.com/pelininayakkabilari/

Ürün Değişimi: Var
Kapıda Ödeme: Var

Deniz Butik

Elbise cenneti olarakta anılan butikte çok farklı tarzlar mevcuttur. Ancak kuruluşundan bu yana elbise üzerine tanıtım yapan ve satış yapan site adını da bu şekilde duyurmuştur. Bünyesinde çok güzel model ve fiyatları gayet uygun ürünler bulunur.

Instagram hesabı: https://www.instagram.com/denizbutikk/

Ürün Değişimi: Var
Kapıda Ödeme: Var

En Sevilen Instagram Butikleri

My Dükkan

Tıpkı deniz Butik gibi elbise ile adını duyuran site daha sonra pek çok tarzı tanıtarak kullanıcılarının memnuniyetini kazanmıştır. Ürün çeşitliliği yüksek, kalitesi güvenilir olan bu hesap İstanbul merkezlidir.

Instagram hesabı: https://www.instagram.com/mydukkan/

Ürün Değişimi: Var
Kapıda Ödeme: Var

Butik Derya

Şık elbiselerden günlük kıyafetlere adeta kıyafet deryasıdır. Sadece WhatsApp üzerinden iletişim kurulan sitede kullanıcılardan tam not almayı başarmış nadir yerlerden biridir.

Instagram hesabı: https://www.instagram.com/butikderyaaa/

Ürün Değişimi: Var
Kapıda Ödeme: Var

Nişantaşı Shoes

Pelinin Ayakkabıları sayfası kadar sükse yapmış olan ve ürün modelleri ile ilgi çeken sayfa bir markaya dönüşmüştür. Kullanıcılardan tam not almayı başarmıştır.

Instagram hesabı: https://www.instagram.com/nisantasi_shoes/

Ürün Değişimi: Var
Kapıda Ödeme: Var

En Popüler Instagram Butikleri

Tuba Butik

Sezonun trend parçalarını anında satışa sunan ve takipçilerine ilginç tasarımlar ile kombinler sunan site internet üzerinde en fazla güven oyu almış sayfalardan biridir.

Instagram hesabı: https://www.instagram.com/tubaolmez/

Ürün Değişimi: Var
Kapıda Ödeme: Var

Minik Terzi

Tesettür giyim sitelerinden biridir. Kendi başına bir özel dikim markasıdır. Kendi mağazası da bulunan site sahibi takipçilerinden tam not almayı başarmıştır.

Instagram hesabı: https://www.instagram.com/minikterzi/

Ürün Değişimi: Var
Kapıda Ödeme: Var

Kübra Biriktir

Yine özel dikim markası olup Instagram’da çok geniş kitlelere ulaşan sayfalardan biridir. Farklı ve renkli tasarımları ile moda severlerin ilgisini çekmektedir.

Instagram hesabı: https://www.instagram.com/kbiriktir/

Ürün Değişimi: Var
Kapıda Ödeme: Var

Onze Moda

Mİnimal, sade ve klasik tasarımların buluştuğu bu sayfa modern şehir hayatını yansıtır. Yurtdışı modayı takip edenler tarafından geçer not almış ve en sevilen butiklerden biri olmuştur.

Instagram hesabı: https://www.instagram.com/onzemode/

Ürün Değişimi: Var
Kapıda Ödeme: Var

Butik Vanilya

Şık ve ağır giyinmeyi severler için alternatif bir site olan butik Vanilya; özellikle cüretkar gece elbiseleri ile satış yapmaktadır. Göz alıcı renklerle dikilmiş elbiseler önemli gecelere eşlik edilmesi için satışa sunulmuştur.

Instagram hesabı: https://www.instagram.com/butikvanilya/

Ürün Değişimi: Var
Kapıda Ödeme: Var

Instagram Tam Ekran Nasıl Yapılır

Aynur Eroğlu

Özenli çekimler ve güzel mankenlerin doğru kombinlenmiş kıyafetler eşliğinde kişilere tasarım tavsiyesi de veren site tam not alan butiklerden birisidir.

Instagram hesabı: https://www.instagram.com/a_blok_/

Ürün Değişimi: Var
Kapıda Ödeme: Var

Rabiaca

Terzi Rabia Karaca tarafından tasarlanan ürünler bu sayfada satılmaktadır. Modaya ayak uyduran ceket ve trençler, dökümlü gömlek ve pileli eteklerin rengarenk gözümüze çarptığı sayfa çok sevilmektedir.

Instagram hesabı: https://www.instagram.com/rabiacacom/

Ürün Değişimi: Var
Kapıda Ödeme: Var

Davet Çok Elbisem Yok

Yabancı fenomen ve moda ikonlarının üzerinde gördüğümüz prenses havası taşıyan muhteşem tasarımlı tül, şifon ve saten abiyeler bu sitede bol bol bulunur. Önemli günlerde kadınların ilk arattığı alışveriş duraklarından biri olsa gerek en çok sevilen ve güvenilen Instagram butiklerinden biri olmayı başarmıştır. Ayrıca sayfa ara ara günlük elbiselerde paylaşmaktadır.

Instagram hesabı: https://www.instagram.com/davetcokelbisemyok/

Ürün Değişimi: Var
Kapıda Ödeme: Var

Sizlerde takipçi satın al işlemi yaparak En Popüler Instagram Butikleri listesine giriş yapabilirsiniz.

Sık Sorulan Sorular

Alışveriş Yaparken Nelere Dikkat Edilmeli?

Butiklerden alışveriş esnasında takipçi sayısına, gönderilerin yorumlarına ve varsa mutlu müşterilere göz atılmalıdır.

İnternet Sitelerinden Alışveriş Yapılır mı?

Butiklere ait internet sitelerinden tabikide alışveriş yapabilirsiniz. Alışveriş öncesinde butiği iyice araştırmayı unutmayınız.

Dolandırıldım Ne Yapmalıyım?

Butiklerden alışveriş yaparken dolandırılırsanız, en yakın savcılığa veya karakola başvurabilirsiniz. Başvuru esnasında konuşma kayıtları ve ödeme yaptığınıza dair detayları götürmeyi unutmayınız.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu