Instagram Destek

Instagram Sohbet Teması Rengi Nasıl Değiştirilir?

Instagram tema değiştirme özelliği ile sohbetlerinizi daha eğlenceli bir hale dönüştürebilirsiniz. Instagram uygulaması, sohbet bölümü için kullanabileceğiniz birbirinden güzel ve eğlenceli sohbet temalarını sunmaktadır. Eğlenceli, romantik veya şık bir tema seçerek, sohbetlerinizin görünümünü değiştirebilirsiniz.

Seçmiş olduğunuz tema sayesinde, sohbet baloncuklarının rengini veya sohbet desenini dilediğiniz gibi değiştirebilirsiniz. Instagram tema değiştirme özelliği sayesinde hem siz hem de mesajlaştığınız kullanıcı ile daha eğlenceli bir sohbet deneyimi yaşayabilirsiniz.

Instagram Sohbet Teması (Rengi) Değiştirme

Mesajlarınızı, Instagram renk değiştirme özelliği ile daha eğlenceli bir hale dönüştürebilirsiniz. Instagram uygulaması, kullanıcılarına uygulamayı kişiselleştirerek kullanabilmeleri için pek çok özellik sunmaktadır.

Instagram tema değiştirme özelliğini de kullanarak, sohbet rengini ve görünümünü istediğiniz gibi değiştirme şansınız bulunmaktadır. Instagram tema değişikliği yapmak için kullanabileceğiniz yöntemleri sizler için açıklıyoruz.

  • Instagram DM kutunuza gidin.
  • Tema değişikliği yapmak istediğiniz herhangi bir sohbeti seçin.
  • Sohbete girdikten sonra, arka plana ve mesaj olmayan boş bir alan uzun bir şekilde dokunun.
  • Ekrana açılacak olan Instagram renk değiştirme seçeneklerini arasından seçiminizi yapabilirsiniz.
  • Seçtiğiniz tema hemen onaylanacak ve sohbet arka planı ve teması anında değişecektir.

Instagram tema değiştirme için mobil cihazlarınız üzerinden uygulayabileceğiniz diğer yöntem ise şu şekildedir:

  • Sohbet menüsüne gidin.
  • Tema değişikliği yapmak istediğiniz sohbeti seçin.
  • En üst sağ köşede yer alan “İ” harfi sembolüne dokunun.
  • Bu bölümden tema ve renk seçimlerini yapabilirsiniz.
  • İstediğiniz tema değişikliğini yapıp, onaylayabilirsiniz.

Yukarıda sıraladığımız yöntemler ile Instagram renk değiştirme özelliğini dilediğiniz zaman kullanabilirsiniz. Instagram tema değiştirme özelliği, İOS cihazlarda sorunsuz bir şekilde kullanılabilir.

Instagram Sohbet Teması (Rengi) Değiştirme

Instagram Tema Değiştirme

Instagram tema değiştirme, kullanıcıların en çok kullandığı Instagram özelliklerinden biridir. Minimalist, romantik, eğlenceli veya onlarca farklı tema arasından seçiminizi yapabilirsiniz.

Sohbetlerinizi değiştirdiğiniz an, sohbet ettiğiniz kişinin ekranı da aynı tema ile devam etmektedir. Sevgiliniz ile sohbet ederken, birbirinden romantik tema seçenekleri arasından tercihinizi yaparak, daha özel bir Instagram sohbet kutusu oluşturabilirsiniz.

Instagram Arka Plan Değiştirme

Instagram renk değiştirme ile arka planınızı dilediğiniz gibi kişiselleştirebilir ve renklendirebilirsiniz. Instagram sohbet arka planı için hazır şablonlar yerine, galerinizdeki herhangi bir fotoğrafı veya görseli de tercih edebilirsiniz. Sohbetlerinizi daha özel hale dönüştürebilir ve sevdikleriniz ile size özel bir arka plan eşliğinde sohbet edebilirsiniz.

Instagram Arka Plan Değiştirme

Tema ve Arka Plan Değişikliklerini Geri Alma

Instagram tema değiştirme veya renk değişiklikleri için yaptığınız işlemleri, dilediğiniz zaman geri alabilirsiniz. Seçtiğiniz özel tema seçimini yine ayarlar bölümünden “Klasik” temayı seçerek, eski haline dönüştürebilirsiniz. Kullandığınız renk değişikliklerini de aynı adımları izleyerek geri alabilirsiniz. Instagram renk değiştirme veya tema değişikliği için herhangi bir sınırlama bulunmamaktadır.

Dilediğiniz sıklıkta ve istediğiniz zaman, arka plan ve tema değişikliği yapabilirsiniz. Tema değişikliği yaptığınızda sadece geçerli sohbet için, yapılan değişiklik her iki tarafta da geçerli olmaktadır. Instagram uygulaması içerisinde kendinize özel bir tema oluşturmanız için herhangi bir özellik bulunmamaktadır.

Sadece Instagram hazır tema şablonlarını kullanabilir ve bunlar üzerinden değişiklik yapabilirsiniz. Ancak arka plan için galerinizdeki fotoğrafları da kullanabilirsiniz. Sohbetlerinizi daha kişisel bir hale dönüştürmek istiyorsanız, Instagram arka plan ve tema değiştirme özelliklerini kullanabilirsiniz. Instagram renk değiştirme ve tema değişikliğini sadece kişisel sohbetleriniz için değil, grup sohbetleri için de kullanabilirsiniz.

Arkadaşlarınız ile daha eğlenceli ve keyifli bir sohbet ekranında konuşmak için Instagram tema değiştirme en güzel yöntemdir. Sohbetlerinizi kişiselleştirerek, hazır tema şablonlarını kullanabilir, dilediğiniz renkte arka planı değiştirebilirsiniz.

Sık Sorulan Sorular

Instagram Sohbet Ayarları Nerede?

Instagram profilinize giriş yapın. Sağ üstte yer alan simgeye dokunarak, “Mesajlar ve Hikaye Yanıtları” seçeneğini tercih edin. Bu bölümden sohbet ayarlarını dilediğiniz gibi düzenleyebilirsiniz.

Tema Rengi Nasıl Değiştirilir?

Profilinizde yer alan mesajlar kutusundan herhangi bir sohbet seçin. Sohbetin hemen üstünde yer alan “İ” simgesine dokunun. Bu bölümden sohbet tema ve renk tercihlerini dilediğiniz gibi değiştirebilirsiniz.

Instagram Tema Yeri Nerede?

Sohbet bölümüne gidin. Seçtiğiniz herhangi bir sohbetin üst sağ köşesinde bulunan “İ” simgesine dokunun. Bu bölümden “Tema” seçeneğini görebilirsiniz. “Renk ve Gradyan” seçenekleri de bu bölümde bulunmaktadır.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu