Instagram Destek

Instagram Reels Anket Özelliği

Instagram yeni bir özellik daha ekledi! Instagram Reels anket özelliği sayesinde paylaştığınız Reels videolarınıza olumlu etkisi olacaktır. Etkileşimleri Instagram Reels anket özelliği ile artıralım!

Yenilikler eş zamanlı olarak tüm hesaplara gelmemektedir. Size henüz gelmemiş olabilir. Günden güne tüm hesaplarda işlevli hale gelecektir. Beklemede kalın 🙂

Instagram son zamanlarda bizlere oldukça fazla yenilikler sunmaktadır. Şimdi sizlere son sunduğu özellik olan Instagram Reels anket özelliğini tanıtıcam.

Instagram Anket Özelliği Nedir?

Anket özelliği sayesinde story paylaşacağınız fotoğraf veya videoya anket çıkartması ekleyin. Takipçilerinizi sorduğunuz sorular ile oylayın. Oylamanın sonucunda çeşitli istatistikler de elde edebilirsiniz. Bu istatistikler yalnızca hangi cevabın daha çok oy aldığını göstermemektedir.
Ayrıyeten şunları da göstermektedir:
  • Hikayeyi kimlerin görüntülediği
  • Kimlerin oy kullandığı
  • Toplam kullanılan oy sayısı
  • Oyların cevaplara göre dağılımı

Markalar bu anketler sayesinde takipçileri ile kolaylıkla etkileşime geçmektedir. Sordukları sorularla kullanıcıları, markalarının karar alma sürecine dahil ederler. Bu anketler sayesinde markalar müşteri memnuniyetini rahatlıklar ölçebilmektedirler.

Instagram Reels Anket Özelliği Nedir?

Instagram, Reels videoları özelliği üzerinde geliştirmeler yaptı. Instagram Reels videolarına eklentiler koyma zamanını başlattı.
Teknolojiye yön veren Meta’ya bağlı Instagram, yeni bir özelliği kullanıcılarının hizmetine sundu. Test aşamasındaki özellik kullanıcılarla buluşmayı bekliyordu. Beklenen oldu! Instagram’ın verdiği bilgiye göre artık kullanıcılar Reels videolarına sticker, anket, gif vb. ekleyebilecekler.
 
Instagram, bir süredir Reels kullanım oranını maksimum seviyeye getirmeyi hedeflemektedir. İçerik üreticilerine önemli miktarda para teklif etmeyi planlamaktadırlar. Reels’in kullanım kapsamını da genişletme konusunda adımlar atmaktadır.

Instagram Reels Anket Özelliği Nasıl Kullanılır?

Instagram Reels Anket özelliği şu şekilde kullanılmaktadır;

  1. Öncelikle bir Reels oluşturun.
  2. Sağ üst köşede bulunan instagram emoji simgesine dokunun.
  3. Bu bölümde “Anket, Test, Gıf vb.” özellikleri ekleyebilirsiniz.

Sizler için görsel halini de paylaştım. İnceleyebilirsiniz.

İnstagram Reels Anket Özelliği

İnstagram Reels Anket Özelliği

Sonuç

Instagram Reels anket özelliği konusunda bilgilerimi sizlerle paylaştım. Bu özelliği kullanarak etkileşimlerinizi artırabilirsiniz. Instagram bu yeni özellikler sayesinde etkileşimimizi artırmak konusunda bizlere destek oluyor. Bu özellikleri mutlaka kullanın.

Instagram Reels Hizmetleriniz Var mıdır?

Evet, hizmetlerimiz arasında Instagram Reels bulunmaktadır. Güvenli alışveriş için bize ulaşabilirsiniz. Link için: https://sosyalevin.com/instagram-reels-izlenme

İlgili Makaleler

9 Yorum

  1. Sayende tüm yeniliklerden ayrıntılı şekilde haberdar oluyoruz ve bilgileniyoruz çok teşekkürler Eceemcim 🙏🏻👍🏻

    1. Her bir şıkkın kaç oy aldığını ve takipçilerinizin hangi şıkka oy verdiğini görmek için Reels videonuzdaki ekranı yukarı kaydırırarak sonuçlara ulaşabilirsiniz.

  2. Evet bunları görrbiliyorum ama hangi kişi olduğu görünmüyor anket kullanarak bilgi almak istryenleri sordum 15 kişi bilgi istemiş ama bu bilgi isteyen kişiler kim bunu göremiyorum 😔

    1. Maleesef şuan onu görebileceğimiz bir özellik bulunmamaktadır. Yalnızca oy yüzdesini, kaç kişinin oy verdiğini görebiliyoruz. Geldiği zaman sizleri bilgilendireceğiz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu