Facebook Destek

Facebook’ta Telefon Numaramı Nasıl Gizlerim?

Facebook’ta telefon numarasını gizlemek için sadece birkaç basit adımı takip etmeniz yeterli olacaktır. Facebook telefon numarası gizleme işlemi için profilinize giriş yapmalısınız. “Hakkında” kısmına giderek, kişisel bilgilerinizin yer aldığı menüyü açabilirsiniz.

Karşınızda yer alan pencerede telefon numarası bilgilerinizi görebilirsiniz. Telefon numarası bilgisinin yanında yer alan “kilit” simgesine tıklayın. Seçeneği “sadece ben “ şeklinde düzenleyerek kaydedebilirsiniz. Bu adımın ardından Facebook telefon numarası gizleme işlemini başarılı bir şekilde tamamlamış olacaksınız.

Facebook Uygulamasının Numaram İle Yaptığı İşlemler Nelerdir?

Facebook, uygulama ile ilgili sizleri bilgilendirme ve güvenlik sorunlarında sizleri haberdar etmek için telefon numaranızı kullanabilmektedir. Üstelik güvenli bir giriş için artık telefon numaranıza gönderilen onay koduna da ihtiyacınız olacaktır. Şifrenizi veya e-posta adresinizi unuttuğunuzda, telefon numaranız ile giriş yapabilirsiniz.

Telefon Numaram Diğer Şahıslar İle Paylaşılır mı?

Facebook uygulaması, paylaştığınız telefon numarası ve diğer kişisel bilgilerinizi üçüncü kişiler ile kesinlikle paylaşmamaktadır. Ancak sizin onayınız dahilinde telefon numarası bilgilerinize istediğiniz kişiler erişim sağlayabilmektedir. Ayarlar menüsü üzerinden, telefon numaranızı kimlerin görebileceğini dilediğiniz gibi düzenleyebilirsiniz.

Telefon Numaram Diğer Şahıslar İle Paylaşılır mı?

Facebook’ta Numaramı Nasıl Gizlerim?

Facebook’ta numara gizlemek için, mobil cihazınız veya bilgisayarınız üzerinden önerdiğimiz adımları takip edebilirsiniz. Numara gizleme işlemi yaparken, gizlilik ayarlarınızı da dilediğiniz gibi yönetebileceğinizi belirtmek isteriz.

Masaüstü İçin Facebook’ta Numaramı Gizleme

Masaüstü için Facebook’ta numaramı gizleme işlemi için hesabınıza giriş yapmalısınız. Profilinize girdikten sonra şu adımları izleyebilirsiniz:

  • Profil fotoğrafınızın altında yer alan “Hakkında” seçeneğine tıklayın.
  • Açılacak olan menüde telefon numaranızın yer aldığı bölümü görebilirsiniz.
  • Telefon numaranızın yazdığı yerin hemen yanında yer alan “kilit” simgesine tıklayın. Tıkladıktan sonra gelen seçenekler arasından “sadece ben” seçeneğini tercih edin.
  • Onay işleminiz ile birlikte Facebook’ta telefon numarası gizleme işlemini başarılı bir şekilde tamamlamış olacaksınız.

Mobil İçin Facebook’ta Numaramı Gizleme

Mobil için Facebook’ta numaramı gizleme için, İSO veya Android cihazlarınızda aynı işlemleri yapabilirsiniz. Mobil için Facebook’ta numaramı gizleme için izlemeniz gereken adımlar şunlardır:

  • Mobil cihazınızdan Facebook uygulamasına giriş yapın. Açılan ekranda profilinize gidin.
  • Profil fotoğrafınızın hemen altında yer alan “Hakkında Kısmındaki Bilgileri Gör” bölümüne dokunun.
  • Açılacak olan yeni sayfada iletişim bilgilerinizi görebilirsiniz. İletişim bilgilerinizin yer aldığı bölümde yer alan “düzenle” seçeneğine dokunun.
  • Tekrar açılan yeni sayfada telefon numaranızın yer aldığı yerin yanında “kilit” ikonuna dokunun.
  • Diğer seçenekler butonunu tercih ettikten sonra, “sadece ben” kısmını onaylayarak işlemi başarılı bir şekilde tamamlayabilirsiniz. Onaylama işleminiz ile birlikte seçiminiz, otomatik olarak kaydedilmektedir.

Mobil İçin Facebook’ta Numaramı Gizleme

Facebook Cep Telefonu Numarasını Onaylamak Önemli mi?

Facebook cep telefonu numarasını onaylamak oldukça önemlidir. Telefon numaranızı Facebook’a kaydederek, iletişim bilgilerinizi doğrulamalı ve güncellemelisiniz. Cep telefonu numarası sayesinde, hesap güvenliğinizi de artırabilirsiniz.

Hesabınızda gerçekleşen giriş, çıkış veya diğer önemli hareketler sizlere SMS olarak gönderilmektedir. Tüm hareketleri SMS olarak aldığınız için, tanınmayan bir giriş olduğunda hesabınızı koruyabilir ve kurtarabilirsiniz. Facebook’tan SMS alma özelliğini de dilediğiniz zaman açabilir veya kapatabilirsiniz.

Facebook şifrenizi unuttuğunuzda veya e-posta adresinize ulaşamadığınızda hesabınıza giriş yapmak için, telefon numaranızı da kullanabilirsiniz. Telefon numaranıza gelecek olan doğrulama kodu sayesinde, Facebook hesabınıza daha güvenli bir şekilde giriş yapabilirsiniz.

Facebook telefon numarası gizleme özelliğini kullanarak, iletişim bilgilerinizin sadece sizin tarafınızdan görüntülenebilmesini sağlayabilirsiniz. Bu sayede telefon numarası gibi özel kişisel bilgilerinizi sadece hesap güvenliği için kullanmış olursunuz.

Sosyal Evin’in Facebook Hizmetleri Var mı?

Sosyal Evin ile Facebook’ta da sizlerle birlikte! “Facebook sayfa beğeni hilesi“, “Facebook takipçi hilesi“, ve “Facebook video izlenme hilesi” ile sosyal medyada dikkat çekin. Gizlilik ayarlarınızı kontrol ederek, telefon numaranızı gizleyin ve kişisel bilgilerinizi koruyun. Sosyal Evin’in hizmetleriyle Facebook’ta daha iyi noktalara gelin. Sosyal Evin’i ilk kez mi duyuyorsunuz? Sizlere hizmet için burdayız!

Sık Sorulan Sorular

Telefon Numarası Görünmemesi İçin Ne Yapmalı?

Facebook telefon numaranızın görünmemesi için, dilediğiniz zaman ayarları değiştirebilirsiniz. Hesap ayarları bölümüne giderek telefon numaranızı kaldırabilirsiniz.

Messenger’da Numara Nasıl Gizlenir?

Messenger uygulamasında telefon numarası paylaşımı yaparsanız, iletişim kurduğunuz kişiler numaranızı görebilmektedir. Ayarlar bölümüne giderek telefon numarası paylaşımı ile ilgili gizlilik ayarlarınızı yeniden düzenleyebilirsiniz.

Facebooktan Numara Bulunur mu?

Facebook Messenger uygulaması rehberiniz ile eşleşerek çalışmaktadır. Ancak telefon numaralarının sadece son iki hanesi açık bir şekilde numaralara erişim sağlayabilirsiniz. Diğer bilgiler kapalı olarak gösterilmektedir.

Facebook’ta Telefon Numarası Nasıl Değiştirilir?

Facebook’ta telefon numarası bilgilerinizi değiştirmek için menüde yer alan “Hakkında” kısmına giriş yapın. Bu bölümde yer alan iletişim bilgilerinizi düzenleyebilir ve telefon numaranızı değiştirebilirsiniz.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu