Instagram Destek

Instagram Takip Etmeyenleri Bulma

Sosyal medya platformu olarak sıklıkla tercih edilen Instagram dünyasında takipleşmenin önemli bir yeri vardır. Birbirlerini takip eden hesapların ve takip etmeyen hesapların görülmesi son derece kolaydır.

Bunu ister manuel şekilde ister veri indirme özelliğini kullanarak da kendisini takip etmeyen hesapları bulabilir.

Bu yazımızda sizler için  Instagram kullanıcıların arasında takip etmeyen kullanıcıları bulmak için bazı tüyoları derledik.

Manuel Kontrol Yöntemiyle Instagram Takip Etmeyenleri Bulma

Manuel olarak yapılan kontrollerde öncelikle hesabınızdaki takip ettiğiniz ve takip etmediğiniz listeleri kontrol etmek ya da hesabın adını ilgili arama kısmına yazarak takip edilip edilmediğini öğrenmek mümkündür.

Manuel Kontrol Yöntemiyle Instagram Takip Etmeyenleri Bulma

Veri İndirme Özelliğini Kullanarak Instagram Takip Etmeyenleri Bulma

Instagram üzerinden veri indirme özelliğini kullanarak takip edilmeyenleri bulma işlemi için ilk önce Instagram profiline gitmek gerekir.

Ardından ayarları eriştikten sonra güvenlik seçeneğini tıklayarak veri indirme isteğinde bulunmak gerekir. Bu adımda istenilen e-postayı doğru şekilde girmek ve indirme isteğini onaylamak gerekir. Ardından e-postayı kontrol etmek ve ilgili verileri indirmek gerekir. İndirilen verileri arşivde açmak ve takipçi ve takip edilen listelerini bu kısımda karşılaştırmak gerekir.

Uygulamalarla Instagram Takip Etmeyenleri Bulma Yöntemi

Uygulamalarla Instagram hesabında takip edilmeyenleri bulmak mümkündür. Bunun için pek çok uygulama ve site mevcuttur. Hem Android hem iOS cihazlar için takip etmeyen kişileri kolay şekilde görüntülemek mümkündür.

Unfollow for Instagram ve Android cihazlar için unfollow users gibi uygulamalar takip etmeyen kişileri bulmak için tercih edilen uygulamalardan biridir.  Ek olarak reports pro for Instagram iOS için tercih edilen uygulamalardan biridir.

Yazılım ile Takip Etmeyenleri Bulma

Yazılım kullanarak takip edilmeyen kişileri bulmak için alternatif linkleri kullanmak mümkündür. Yazılım ile alternatif ligleri kullanmak için gerekli olabilecek kodlar aşağıda maddeler halinde yer alır.

  • Gıst
  • Zerobin
  • Pastebin

Bu linkleri kopyalayıp Instagram hesabınıza girdikten sonra developer console sekmesini açın. İlgili kodu Console yaptıktan sonra çalıştırın. Run tuşuna basın ve ardından takip etmek istemediğiniz kişilere tikleyip tekrardan çalıştırın.

Yazılım ile Takip Etmeyenleri Bulma

İnstagram’da Beni Takip Etmeyenleri Nasıl Silerim?

Instagram’da hesabın içerisinde takip edemeyen hesapları silmek ya da engellemek için manuel şekilde ilerlemek mümkündür. Takip edilmeyen ve rahatsız ettiğini düşünülen hesapları arama butonundan kullanıcı adına ulaşarak ve profili açarak engellenebilir ve spam adı altında bildiri verilebilir.

Sosyal Evin ile Artık Takipçileriniz Düşünsün

Sosyal Evin, Instagram’daki varlığınızı güçlendiriyor! “Instagram takipçi hilesi“, “Instagram izlenme hilesi” ve “Instagram beğeni hilesi” ile sosyal medya deneyiminizi zenginleştirin. Takip etmeyenleri bulma ve yönetme konusunda size yol göstererek, etkileşiminizi artırmanıza yardımcı oluyoruz. Sosyal Evinin Instagram takipçi hilesi hizmeti ile sizi takip etmeyenler artık umurunuzda olmayacak.

Sıkça Sorulan Sorular

Aşağıda Instagram takipçi ve takip edilmeyen hesapları bulma ile alakalı merak edilen soruları kısa cevaplar halinde sizler için derledik.

Instagram Takipten Çıkanları Nasıl Öğrenirim?

Sizi önceden takip eden ve şu an takipten çıkan kişileri öğrenebilmek için listenizi kontrol edebilirsiniz. Ya da bunun için çeşitli uygulamaları ve programları tercih ederek daha kolay bir şekilde takip etme adımını uygulayabilirsiniz.

Beni Kimin Takipten Çıktığını Görmek?

Sosyal medya platformunda takipleşmenin sonlandığı hesapları görebilmek elbette mümkündür. Bunun için ilgili uygulamaları kullanmak ya da veri indirme yöntemi ile analiz ederek ilgili hesapları bulmak son derece kolaydır.

Instagram Takibi Bıraktığım Kişiyi Nasıl Bulabilirim?

Takibi bırakan kişiyi bulabilmek için veri indirme yöntemi son derece basittir. Bu işlem Instagram hesabının ayarlar sekmesinden yapılır.

Instagram Beni Takip Etmeyen Kişi Hikayemi Görebilir Mi?

Hesabı takip etmeyen bir başka hesap kullanıcısının hikayeyi görmesi elbette mümkündür. Bunun için görülmemesi istenilen gönderileri kısıtlamak ve hesabı olabildiğince özel olarak kullanmak gerekir.

Instagram Hikayeye Bakanlar Neye Göre Sıralanır?

Instagram hikayeye bakan kişiler zaman sıralamasına göre sıralanır. En son bakan kişi en üstte yer alır.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu