Genel

Snapchat Mor Snap Ne Anlama Geliyor?

Snapchat, popülerliğini korumaya devam eden sosyal medya uygulamalarından biridir. Sizler de Snapchat uygulamasını aktif olarak kullanıyorsanız, uygulama içindeki renkli snaplerle de sıklıkla karşı karşıya gelebilirsiniz. Snapchat mor snap, son dönemlerde kullanıcılar tarafından sıklıkla tercih edilen bir snap türüdür.

Snapchat uygulaması içerisinde, farklı renklerde snaplerden de bahsedilir. Kırmızı, mavi veya mor gibi farklı renklerde göndereceğiniz her snapin ayrı bir anlamı vardır. Snapchat uygulamasındaki bu renklerin anlamını bilerek, uygulamayı daha eğlenceli ve keyifli bir şekilde kullanmaya devam edebilirsiniz.

Özellikle mor renkli snap, sıklıkla karşımıza çıktığı için çok merak edilmektedir. Mesaj kutunuzda, hikayelerinizde veya size gönderilen snaplerde mor renginin ne anlama geldiğini merak ediyorsanız doğru yerdesiniz.  Snapchat mor snap ne demek ve ne ifade ettiğini birlikte inceleyelim.

Snapchat Mor Snap Ne Demek?

Snapchat mor snap nedir sorusunu kısaca yanıtlamak isteriz. Mor renkteki snap, size gönderilen snap içeriğinin hareketli bir gönderi veya video olduğunu belli etmektedir. Herhangi bir fotoğraf görselinin üzerine müzik eklendiğinde de yine size mor snap olarak gönderilmektedir. Sadece video içeriklerinin snap olarak önerilmesi durumunda da yine mor renkte snap gelecektir.

Gelen snap rengi mor ise; gönderinin hareketli veya bir video olduğunu anlayabilirsiniz. Gönderilen snap içeriğini kaydetmek istiyorsanız, renge göre önceden kayıt işlemine başlamanız gerekmektedir. Mor renkte bir snap gördüğünüzde, ekran kaydını açabilir ve videonun kaydedilmesini sağlayabilirsiniz. Uygulama dışında tercih edebileceğiniz üçüncü taraf programlar ile de mor snap türlerini cihazınıza otomatik olarak kaydedebilme şansınız bulunmaktadır.

Snapchat Mor Halka Ne Anlama Gelir?

Snapchat mor snap veya mor halka, uygulama içerisinde iki farklı şekilde karşımıza çıkmaktadır. Mor halkayı sıklıkla hikayeler bölümünde görebilirsiniz. Mor halkayı göreceğiniz bir diğer yer ise; hızlı ekleme bölümünde bulunan ve bitmojilerin etrafıdır.

Bitmojilerin hemen etrafında göreceğiniz mor halka için herhangi bir anlam yüklenmediğini belirtmek isteriz. Ancak hikayelerde göreceğiniz mor halka için bir açıklama yapabiliriz. Snapchat hikayeler bölümündeki mor halka, tıpkı Instagram uygulamasındaki yakın arkadaşlar bölümündeki yeşil halka gibidir.

Mor halka gördüğünüz hikayeler, size özel olarak paylaşılmıştır. Bunun için Snapchat mor snap yani mor halkalı hikayelerin sadece size özgü şekilde paylaşıldığını anlayabilirsiniz. Snapchat mor snap ne demek ile mor halkanın ne anlama geldiğinin yanıtı da ayıdır.

Size özel olarak paylaşılan snapler, hikaye akışında mor renkli olarak görünmektedir. Kişiye özel snaplerin de yine Snapchat mor snap şeklinde göründüğünü söylememiz mümkündür. Yakın arkadaşalar listesi gibi kişinin listesinde yer aldığınız için paylaşılan hikayeyi kendi akışınızda, mor renkte yani mor halka ile görebilirsiniz.

Snapchat Mor Halka Ne Anlama Gelir?

Snapchat Mor Mesaj Ne Demek?

Snapchat mor snap dışında, mor rengini mesajlar bölümünde de görebilirsiniz. Mesajlar kutusu içerisinde göreceğiniz Snapchat mor mesajlar, size sesli bir mesajın gönderildiğini göstermektedir. Ses dosyası aldığınızda mesaj kutunuza gelen ileti, mor renkli olarak gösterilmektedir. Ayrıca mor renkli mesaj sayesinde sesli iletinin başarılı bir şekilde karşı tarafa ulaştığını da anlayabilmekteyiz.

Snapchat mor snap ne demek sorusu ile birlikte mor mesajın da ne anlama geldiğini sizler için açıkladık. Mor halka yani mor snap, özel bir hikaye olarak bilinirken, mor mesaj ise; sesli iletileri anlamına gelmektedir. Kişilere özel olarak paylaşılan snapler, mor renkli olarak görünmektedir. Aynı zamanda mor halkalı olarak görünen hikayelerin, sadece belirli kişiler için paylaşıldığı da anlaşılmaktadır.

Sık Sorulan Sorular

[toggle title=”Bir Snapin Bana Özel Olduğunu Nasıl Anlarız?” state=”open”]Bir snapin sadece size özel olduğunu, snapin altında yer alan kilit işaretinden anlayabilirsiniz. Gönderilen snapte kilit işareti var ise; bu sadece size özel olarak gönderilen bir snap anlamına gelmektedir. Snapin özel olduğunu, snap renginden de anlayabilirsiniz. Hikayenizde mor renkli bir snap var ise; bu sadece size özel olarak paylaşılmış demektir.[/toggle]

[toggle title=”Snapchat Mor Kalp Ne Demek?” state=”close”]Snapchat mor kalp, arkadaşlık, sevgi, hayranlık ve yakınlık bağlarını ifade etmek için kullanılmaktadır. Masumluğu ve sevgiyi de ifade eden Snapchat mor kalp, şıklık ve cazibeyi anlatmak için de sıklıkla tercih edilmektedir. Mor kalp emojisi ile mor halka veya mor mesaj birbirinden farklıdır.[/toggle]

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu