Genel

Takipçi Satın Alma Hesabı Kapatır mı?

Sosyal medya kullanan ve fenomen olmak isteyenlerin aklında takipçi satın alma hesabı kapatır mı? Sorusu her zaman canlılığını koruyor. Sosyal medya günümüz de tanıtım ve etkileşim için harika bir alan haline gelmiştir. Kişiler kendi düşüncelerini, yazılarını, bir olguya ait fikirlerini tanıtırken markalar da ürün ve projeleri konusunda reklam çalışmaları gerçekleştirirler.

Günümüz de yazılı ya da görsel medya yerine sosyal medyanın tercih edilmesinin başlıca sebepleri;

  • Uygun fiyata çok kişiye erişim
  • Reklamların hazırlanma süresinde ki tasarruf
  • İstediğiniz kitleye ulaşabilme
  • İstediğiniz şehir ya da bölgelere ulaşabilme

Olarak sıralanabilen nedenler bulunmaktadır. Kullanıcılar yaygın medya yerine sosyal medyayı daha tasarruflu bulurlar. Bir çok kitlesel reklam yada tanıtım faaliyetlerinin yapıldığı sosyal medya da firma ve kişiler daha fazla kişiye erişmek için takipçi satın alma işlemi yapabilir.

Hangi Platformlar İçin Takipçi Satın Almalıyım?

Burada satın aldığınız takipçileri hangi platformda kullanacağınızın önemi fazladır. Bazı platformlar takipçi yüklemenize ya da satın almanız karşısında risk olarak değerlendirmezken bazı platformlarda takipçi satın almanız sayfa ya da kanalınızın kapatılmasına kadar giden süreçleri başlatır. Genel olarak takipçilerin para kazandırdığı Youtube gibi siteler de takipçi satın alınması sorunlara yol açarken Twitter gibi platformlar da ise takipçi satın almanız da herhangi bir sorun bulunmamaktadır.

Takipçi Satın Alma Hesabı Kapatır mı?
Takipçi Satın Alma Hesabı Kapatır mı?

Platformlar Takipçi Satışı Konusunda Neden Ayrı Düşünmektedirler?

Sosyal medya kullanıcılarının sayısının çığ gibi artması sosyal medyayı bir pazarlama alanı haline getirmiştir. Birçok platform dolaylı reklama izin verirken direk reklamlar da ücret istemektedir. Facebook ya da Instagram gibi platformlar da ürün ya da fikrinizin resim, fotoğraf yada metnini yayınlamak tamamen ücretsizdir. Eğer yayınlanan içerikleri daha fazla kişiye eriştirmek istiyorsanız ya sponsorlu reklam vermeniz ya da takipçi satın almanız gerekmektedir.

Her iki durumda da gönderinizi istediğiniz kitleye eriştirmiş ve göstermiş olacaksınız. Bunun yanı sıra reklam veren Youtube gibi platformlar takipçi satın alınması ya da gerçekçi izlemelerin olmaması durumuna karşı oldukça hassastır. Eğer kanalınıza abone satın alır ve izlemeleriniz de gerçek olmayan kişilere ya da robot uygulamalara yaptırırsanız bu durumda sitenin algoritması çalışacak ve site hareketlerinizden sizi açığa çıkaracaktır. Bu durumda kazandığınız gelirler silinebilir, kanalınız kısıtlanabilir ve hatta tamamen kapanabilir.

Takipçi Satın Alma Hesabı Kapatır mı?
Takipçi Satın Alma Hesabı Kapatır mı?

Takipçi Satın Alma Hesabı Kapatır mı?

Takipçi satın alma hesabı kapatır mı? sorusunun cevabı net olarak hayır, hesabınız kapanmaz. Takipçi satın alma sadece hesabınızın etkileşim sayısını yükseltmeye yaramaktadır. Algoritmayı güncel takip eden internet sitelerinden almanız hesabınızı kapatmaz.

Algoritmayı sürekli olarak takip ediyor, politikalara uygun şekilde takipçi gönderimi sağlıyoruz. Sizlerde Takipçi Satın Al sayfamızı ziyaret ederek takipçi sayınızı yükseltebilirsiniz: https://sosyalevin.com/

Takipçi Satın Aldığımda Sayfam Zarar Görür mü?

Genel olarak arkadaşlık temalı platformlar da takipçi ve abone satın aldığınız da sayfanız veya profiliniz zarar görmemektedir. Aksine eğer gerçek takipçi satın alırsanız etkileşimleriniz artacağından gönderileriniz çok daha fazla kişiden oluşan kitlelere lanse edilir. Böylelikle tanınırlığınızın artacağı gibi yeni takipçiler de kazanırsınız.

Fakat takipçileriniz üzerinden para kazandığınız platformlar kullanıyorsanız bu durumda platformun kuralları gereği robot takipçi satın aldığınız sistem tarafından fark edilirse kanalınız ya da profiliniz kısıtlanır yada kapatılır. Bunun yerine sponsorlu reklam çıkarak içeriğinizi daha fazla kesimlere eriştirmeyi denemeniz tavsiye edilir.

Takipçi Satın Alma İşlemi Nasıl Yapılır?

İnternetten çok detay içermeyen basit bir arama yaptığınız da istediğiniz platforma özel takipçi satan siteler ile karşılaşırsınız. Güvenilir bulduğunuz sitelerden öncelikle küçük bir takipçi grubu satın almayı denemeniz tavsiye edilir. Eğer satın aldığınız takipçiler geldi ve uzun süredir profilinizde kaldıysa daha büyük kitleler satın alabilirsiniz.

Takipçi Düşüşünün Sebepleri Nelerdir?

Takipçi satın aldığınız da bir kısım takipçilerinizin eksildiğini görürsünüz. Bunun nedeni robot takipçi almanız kaynaklıdır. Satın aldığınız profiller doğrulama kısmını geçememiş yada robot olmadığını ispat edememiştir. Bu durumda platform hesabı kapatacaktır. Kapanan hesaplar takipçi listesinden düşeceğinden sizin de takipçi sayınız böylelikle azalacaktır.

Sık Sorulan Sorular

Size Nasıl Güvenebilirim?

Google platformunda ki işletmemizin detaylarına bakabilir ve yorumları okuyabilirsiniz: https://g.page/r/CdHcEgOr7sJ_EAg/review/

Takipçiler Ne Kadar Sürede Geliyor?

Genelde 5 dakika içerisinde gönderim sağlıyoruz. Detaylı olarak incelemek için paketlerin altındaki açıklamalara bakabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu