TikTok Destek

TikTok Canlı Yayın Nasıl Açılır?

Son dönemlerin en sevilen uygulamalarından biri olan TikTok büyüme yolunda hızla ilerliyor. Birçok kullanıcısına da ekstra gelirler kazandırıyor. TikTok canlı yayın nasıl açılır sorusunu bu içerikte sizlere cevaplıyoruz.

Peki nasıl gelir elde edilir? Gelir elde etmek için canlı yayın özelliği kullanmanız gerekmektedir. Bunun için sizlerden istenilen koşul ve şartlar vardır. Nedir bu istenilen koşul ve şartlar? Gibi daha birçok özelliği için sizler için listeledik.

TikTok Canlı Yayın Nasıl Açılır?

TikTok Canlı Yayın Nasıl Açılır?

Sizlerde TikTok canlı yayın nasıl açılır? Açılması için neler gerekir? gibi sorulara cevap arıyorsanız bu içerik tam sizlik. Bu ve bunun gibi birçok konuyu sizlerle paylaşıyoruz.

Öncelikle TikTok’ta canlı yayın yapabilmek takipçileriniz olması gerekmektedir. Profilinizde sizleri takip eden en az “1.000 Takipçi” olması gerekir. Bu takipçi sayısına ulaşmadan canlı yayın açma işlemini gerçekleştiremezsiniz. 1.000 takipçiye nasıl ulaşabilirim? Sizler için hazırlamış olduğumuz Tiktok takipçi paketlerimizden faydalanabilirsiniz.

Sosyal Evin sitemiz üzerinden TikTok Takipçi Satın Al kısmından kolayca ulaşabilirsiniz. İçeriğe bu bağlantıdan ulaş: sosyalevin.com/tiktok-takipci-satin-al/

TikTok Canlı Yayın Nasıl Yapılır?

TikTok’ta canlı yayın açma işlemi aslında çok kolaydır. Canlı yayın açmanız için yaş sınırlaması üstünde bulunmanız gerektiğini unutmayın. TikTok’un belirlemiş olduğu yaş sınırı 16 olarak belirlemiştir. Hediye alıp verme özelliğini kullanabilmeniz için 18 yaşını doldurmuş olmanız gerekiyor.

Sizlerde bu istenilen şartlara uyuyorsanız canlı yayın açabilirsiniz, işte adımlar:

  1. TikTok uygulamasına giriş yapın.
  2. Daha sonrasında ekranın alt kısmında bulunan “TikTok Plus Button” simgesine dokunun.
  3. Karşınıza çıkan “Kamera” bölümünün alt kısımda bulunan “Canlı Yayın” düğmesine tıklayın.
  4. Canlı yayınınız için resim ve başlık metni gibi eklemelerde bulunabilirsiniz.
  5. Ardından “Canlı Yayına Başla” kısmından canlı yayını başlatın.
  6. Ekstra olarak canlı yayın sırasında sağ alt kısımda bulunan “Üç Nokta” bölümünden bu özellikleri kullanabilirsiniz. Bunlar; Kamerayı çevirmek, Efekt eklemek, Yorumları filtrelemek gibi imkanlar sunar.

Ayrıca canlı yayın sırasında yine sağ alt kısımda bulunan “Üç Nokta” bölümünden 20 kişiye kadar moderatör ekleyebilmeniz mümkündür.

Bu adımları takip ederek sizlerde kolayca canlı yayınlar açabilirsiniz. Bu sayede etkileşimlerinizi arttırabilirsiniz. Canlı yayın sayesinde hediyeler gönderebilir ve kazanabilirsiniz.

TikTok Hediye Puanları, Elmaslar ve Coinler Nelerdir? merak ediyorsanız bu bağlantıdan ulaşabilirsiniz: sosyalevin.com/blog/tiktok-hediye-puanlari-elmas-coin-nedir/

TikTok Canlı Yayın Nasıl Açılır?

Kazanmış olduğunuz hediyeleri gerçek paralara dönüştürebilirsiniz.

TikTok’tan Para Nasıl Çekilir? konusunda bilgi sahibi olmak istiyorsanız bu bağlantıdan ulaşabilirsiniz: sosyalevin.com/blog/tiktoktan-para-nasil-cekilir/

Sık Sorulan Sorular

TikTok Üzerinden Canlı Yayın Açmak Mümkün mü?

Bu konuda Instagram, Facebook ve Youtube uygulamaları gibi canlı yayınlar açmanız mümkündür.

TikTok Canlı Yayın Açmak Ücretli midir?

TikTok üzerinden canlı yayın açmak tamamen ücretsizdir. Bu konuda gönül rahatlığıyla canlı yayınlar açabilirsiniz.

TikTok Platformunda Canlı Yayın Nasıl Açılır?

TikTok canlı yayın açmak oldukça kolaydır. Sizden istenen belirli şartları vardır. Bu şartlar tamamlandığında canlı yayın açabilirsiniz. Yukarıda yazmış oluğumuz blog yazımızda hepsinden bahsetmiş bulunmaktayız.

TikTok Canlı Yayınlarımı Kimler İzleyebilir?

TikTok’ta açmış olduğunuz yayınları profiliniz gizli olmadığı takdirde herkes izleyebilir.

TikTok Canlı Yayın Süresi Var mı?

TikTok canlı yayınlarda süre kısıtlaması bulunmamaktadır.

İnternet Olmadan TikTok Kullanılabilir mi?

TikTok uygulamasını kullanmanız için internete kesinlikle ihtiyacınız bulunmaktadır. Bulunmadığında işlem yapmanız mümkün değildir.

TikTok Canlı Yayın Açmak İçin Kaç Takipçiye İhtiyacım Var?

TikTok’ta canlı yayın açmanız için en az 1.000 takipçiniz olması gerekmektedir.

TikTok Canlı Yayın Açmak İçin Yaş Sınırlaması Bulunuyor mu?

TikTok’ta canlı yayın özelliğini kullanabilmeniz için 16 yaşınızı doldurmanız gerekmektedir. Canlı yayın içerisinde hediye almanız ve gönderebilmeniz için istenen yaş sınırlaması 18 olmalıdır.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu