TikTok Destek

TikTok Jeton Nasıl Yüklenir?

Çok popüler uygulamalardan biri haline gelen TikTok, pek çok kullanıcısına hizmetler sağlamaktadır. Kullanıcılar birçok çeşitli işlemlerin bünyesinde hizmet görmektedirler. İşlemleri sağlayabilmek adına “TikTok Jeton Yükleme” yapmaları gerekmektedir. Peki işlemleri sağlayabilmek için TikTok Jeton Nasıl Yüklenir? Jetonla Para Nasıl Kazanabiliriz? gibi sorular soruyorsanız cevapları ve daha fazlası için içeriğimizi göz atabilirsiniz.

TikTok Jeton Yükleme Nasıl Yapılır?

Tiktok Jeton Nedir? Ne İşe Yarar?

Uygulama içerisinde bir çok işlem yapmak için hesabınızda jeton olması gerekmektedir. Peki bu TikTok Jeton Nedir? Ne İşe Yarar?

Jetonlar TikTok içerisindeki sanal olan para birimidir. Bu jetonlara sahip olmak için gerçek para ile almanız gerekmektedir.

Güncel olarak TikTok jeton fiyatlarını sizler için listeledik:

JETON MİKTARI ₺ FİYATI
1 JETON 0,22 ₺
100 JETON 20,22 ₺
500 JETON 101,1 ₺
2.000 JETON 404,4 ₺
5.000 JETON 1.011 ₺
7.000 JETON 1.415,4 ₺

TikTok’ta içerisine kullanılan jetonlarla da kazanç sağlayabilirsiniz. Ancak bunlar için bazı özelliklere sahip olmanız gerekmektedir. Onlardan biride TikTok hesabınızda en az 1.000 adet takipçi olmasıdır. Bu sayıya ulaşmış kişiler canlı yayın yaptıklarında jetonlarla satılan hediyelerden alabilmektedir. Kazanılan bu hediyelerle de kazanç sağlayabilirsiniz.

Sosyal Evin sitemiz üzerinden TikTok Takipçi Satın Al kısmından kolayca ulaşabilirsiniz.

TikTok Jeton Nasıl Yüklenir

TikTok Jeton Nasıl Yüklenir?

TikTok uygulamasının sanal parası olan jetonları yüklemek için gerekli adımları takip etmeniz gerekebilir. Bu maddeleri sizler için listeledik:

  1. TikTok” hesabınıza giriş yapın.
  2. Sağ üst köşede bulunan “Instagram Üç Çizgi Simgesi” tıklayın.
  3. Açılan menüde “Bakiye” kısmına tıklayın. Bu sayede cüzdanınıza erişebilirsiniz.
  4. Yükleme yapabilmek için “Bakiye Yükle” kısmından ilerleyin.
  5. Karşınıza çıkan jeton fiyat listesini göreceksiniz. Herhangi birini seçin.
  6. Ödeme işleminden sonra jetonlarınızı dilediğiniz gibi kullanabilirsiniz.

TikTok jeton yüklemeyi kolay bir şekilde yapmak için bu adımlardan yararlanabilirsiniz.

  • Ayrıca hediye gelirinizi öğrenmek içinde cüzdan bölümünden “Hediye Geliri” bölümüne tıklayabilirsiniz.

TikTok Jeton Nasıl Paraya Dönüştürülür?

TikTok canlı yayınlar açarak gelen hediyeleri gerçek paraya dönüştürebilirsiniz. Peki TikTok’ta jetonlar nasıl paraya dönüştürülür?

Canlı yayın sırasında kazılan hediyeleri kullanıcılar elmas olarak biriktirebilirler. 1 elmas değeri 2 jeton değerine eşittir. Kullanıcı kazandığı bu elmasları gerçek paraya çevirebilmektedir. 10.000 ve daha fazla elmaslar olduğunda çekebilmektedirler.

Sık Sorulan Sorular

TikTok 1 Jeton Ne Kadar Kazandırıyor?

TikTok’ta 1 jetonun değeri 0,7₺ olarak işlem görmektedir.

TikTok Canlı Yayın Açamıyorum Ne Yapmalıyım?

TikTok’ta canlı yayın yapabilmek ve hediyeler kazanabilmek için takipçi sayınızın en az 1000 adet olması gerekmektedir. Ayrıca 16 yaşından büyük kullanıcılar canlı yayınlar açabilmektedir. Hediye kazanabilmek için 18 yaşından büyük olmanız gerekmektedir.

TikTok Jeton Nasıl Alınır?

Jeton alabilmek için sağ üst kısımda bulunan bakiye bölümüne tıklayın. Burada bulunan jeton fiyatları seçeneklerinden birini seçebilirsiniz. Seçmiş olduğunuz herhangi bir paketin ödeme işlemini tamamlandıktan hemen sonra hesabınıza gelmiş olacaktır.

TikTok'ta Nasıl Para Kazanılır?

TikTok uygulaması üzerinden açacağınız yayınlarda hediyeler kazanmanız gerekmektedir. Bunların yanı sıra yüksek takipçi kitleniz bulunuyorsa sponsorluk alabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu