YouTube Destek

YouTube Videolarım Neden İzlenmiyor?

YouTube videolarım neden izlenmiyor? Ne yapmalıyım? birçok kişinin merak ettiği bir problemdir. YouTube videolarınız izlenmiyor ve izlenmesi için ne yapılması hakkında herhangi bir bilginiz bulunmuyor mu? o zaman doğru içeriktesiniz.

YouTube’a yeni kayıt oldum ve doğru paylaşımlar için ne yapmalıyım? Neden kimse Youtube videomu izlemiyor? diyorsanız tüm sorularınızın yanıtları burada bulunmaktadır. Konu ile alakalı içeriğimizin detaylarına göz gezdirebilirsiniz.

YouTube Videolarım Neden İzlenmiyor?

YouTube Videolarım Neden İzlenmiyor?

YouTube videolarınızın izlenmemesinin bir çok nedeni olabilmektedir. YouTube videolarım neden izlenmiyor? sorusu zamanlarda çok aranmaktadır. YouTube, yeni hesaplar ve yeni videolar açısından  sayısını çok artmıştır.

Kullanıcılar tarafından yapılmış olunan hatalar nedeniyle videolarınız izlenmiyor olabilir. Peki yapılan hatalar nelerdir? Videolarınızın bundan sonra daha fazla izlenmesi için gelin içeriğimizi birlikte inceleyelim.

Videolarınızı daha popüler hale getirmek için 0-5 dakika içerisinde teslim edilebilen “YouTube İzlenme Satın Al” hizmetimizi de kullanabilirsiniz. İçeriğe bu bağlantıdan ulaş: sosyalevin.com/youtube-video-izlenme-satin-al/

Ön Görselin İlgi Çekici Olmaması

Küçük resimler ve başlıklar kullanıcılar için oldukça önemlidir. Küçük resmin kaliteli olması gerekmektedir. Ayrıca yazıların güzel okunabilir ve çok fazla olmamasına dikkat etmelisiniz. Bunların yapılmaması nedeniyle birçok kullanıcı videolarınızı izlemeyebilir.

Öne çıkan görselin ilgi çekici olması gerekir. Aksi takdirde bu durum içeriklerinizin daha az izlenmesine neden olabilir.

Başlıklar ve küçük resimler, kullanıcıların YouTube içerisinde dolanırlarken gördüğü öğelerdir. Videolarınızın ilk ön izleme olarak en önemli parçalarından biridir. YouTube algoritması küçük resmin güzel ve dikkat çekici olması sebebiyle videolarınızı ön plana çıkarabilmektedir..

Kullanıcılar düzenli videolar paylaşarak öne çıkanlarda yer alabilmektedirler. Yeni ve var olan kullanıcılara ulaşmak için dikkat çekici resimler yaratarak videolarınızın etkileşimlerini arttırabilirsiniz. İlgi çekici olarak yapmış olduğunuz resmi videolarınızın içinde bulunan önemli bilgilerinden oluşturabilirsiniz.

Bunların yanı sıra yayınlamış olduğunuz video ne kadar uzun süre izlenirse keşfete düşebilmeniz de bir o kadar artacaktır.

Seçilen Hedef Kitleye Göre Yanlış İçerik Üretmek

Kullanıcıların dikkat etmesi gereken bir diğer husus ise belirlenen hedef kitleye göre yanlış içerik üretmiş olmalarıdır. YouTube, dijital pazarlama uygulamalarından biridir. Uygulamada olduğu gibi seçilen belirli bir hedef kitleye hitap etmekte oldukça önemlidir.

YouTube içeriklerinde fazla izlenmeler için popüler ve trendleri takip etmeniz gerekebilir. Son zamanlarda çıkış yakalayan içerik üreticilerini danışabilirsiniz.

Kullanıcılar içeriklerinizi daha fazla izlemek için sizlere abone olabilirler. Hatalı videolar içinde sizlere abone olmayı bırakabilirler.

Kanalınızı daha popüler hale getirmek için “YouTube Abone Satın Al” hizmetimizi de kullanabilirsiniz. İçeriğe bu bağlantıdan ulaş: sosyalevin.com/youtube-abone-satin-al/

YouTube Videolarım Neden İzlenmiyor?

Videoların Gereğinden Fazla Uzun Olması

YouTube içerisinde video izlemek isteyen kullanıcılar keyifli vakit geçirmek istemektedirler. Bu sayede kısa zamanda bazı konularda da fikir sahibi olmak isterler. Videoları olduğundan daha fazla uzun yapmanız kullanıcıların izlememesine sebep olabilir.

Az aboneye sahip olan kullanıcılar daha fazla etkileşim sağlamak adına gereğinden fazla uzun tutarak hata yapmaktadırlar. Dizi ve film videoları dışında uzun olması kullanıcılar için olumsuz olabilmektedir.

YouTube kullanıcıları kısa, net ve öz bilgiyi kısa zamanda izlemek istemektedirler. Eğlence kanalı olarak videolarınız varsa 10 dakikadan sonra kullanıcıları sıkabilmektedir.

YouTube izlenme sayınızı arttırabilmek için birçok video düzenleme uygulamaları mevcuttur. Bu şekilde videolarınızı daha kısa hale getirebilirsiniz. Videolarınızdaki boş sahneleri atabilirsiniz. Birçok efekt kullanarak dikkat çekici videolar yaratabilirsiniz. Videolarınızı 10 ile 30 dakika arasında olmasına özen göstermeniz bir diğer detaydır.

YouTube Optimizasyonu Yapılmaması

Arama motoru optimizasyonu uygulamalar için çok önemlidir. Bunun sebebi öne çıkmak ve aramalarda üst taraflarda bulunmaktır. YouTube optimizasyonu doğru şekilde yapamamanız videolarınızın alt sıralarda kalmasına neden olabilir.

YouTube optimizasyonu içerisinde bulunan açıklamalar kesinlikle içeriklerle alakalı olmaktadır. En az 10 adet girilebilin bu anahtar kelimeler doğru seçilmelidir. Kullanıcıların vidolarınızı aratmanız ve bulması konusunda çok etkilidir. YouTube videolarınız içerisinde etiketler, küçük resimler ve oynatma listelerini dikkatlice seçmelisiniz.

Oynatma listeleri, videolarınızın daha fazla izlenmesini ve etkileşimlerini arttırabilmektedir. Bu durumda kullanıcılar konu ile alakalı birbirine benzeyen videoları izleyebilmektedir. Bunlarla beraber Google üzerinden de aratarak da videolarınız üst sıralarda çıkabilmektedir. Bu şekilde izlenme sayılarınız daha da çok artabilir.

YouTube’un gelişmiş ayarlar sekmesinde videolarınız ile ilgili çeşitli birçok optimizasyon ayarları yapabilirsiniz. Bu sayede yapılmış olan ayarlarınızla daha fazla izlenmeler alabilirisiniz.

Ses ve Görüntü Kalitesinin Düşük Olması

Videolarınızda kullanıcıların daha fazla kalması izlenme ve görüntüleme sayısını olumlu yönde arttırmaktadır. Daha fazla izlemeleri YouTube öne çıkarır ve yeni kullanıcılara ulaştırabilir. YouTube içerik üreten kanalların izlenmemesinin sebeplerinden bir tanesi de ses ve görüntü kalitesinin düşük olmasıdır.

Görüntü kalitesi düşük olan videolar, izleyiciler için özensiz ve kalitesiz görünebilir. Görüntü kalitesi yüksek olduğunda içeriğini de merak ederler ve izlemeye devam etmektedirler. Bunlarla beraber ses kalitesi de önemlidir. Seste cızırtı, ses kayması veya yankı gibi şeyler olursa bunların düzeltilmesi gerekmektedir.

Videonuz konuşma ağırlıklıysa mikrofona ihtiyacınız bulunmaktadır. Görüntü ve ses kalitesi daha iyi olan videoların izlenmesi de bir o kadar fazla olmaktadır.

Sık Sorulan Sorular

YouTube Vidolarımın İzlenmelerini Nasıl Arttırabilirim?

Videolarınıza dikkat çekici başlıklar ve görseller ekleyerek izlenmelerini arttırabilirsiniz. Gereğinden fazla uzun videolar yerine kısa kaliteli videolar daha fazla izlendiğini unutmayın. Bunların yanında hedef kitlenizi yazımızda olduğu gibi doğru belirleyerek izlenmelerinizi arttırabilirsiniz.

YouTube Video İzlenme Satın Almanın Avantajları Olur mu?

YouTube videolarınıza alacağınız her izlenmeler sizlerin ve kanalınızın etkileşimlerini arttırmaktadır. Etkileşimlerinizle videolarınız daha büyük kitlelere hitap ederek üst sıralara çıkmaktadır.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu