TikTok Destek

TikTok Videoları Nasıl Silinir?

TikTok videolarınızın silme işlemlerini sizlere tüm detaylarıyla aktarıyoruz. TikTok platformunda, daha önceleri çekilen videoları silme butonu yer almaktaydı. Ancak uygulama şu aşamada bu butonu kaldırmış durumdadır. Bunun neden yapıldığı bilinmese de kullanıcılar için TikTok Videoları Nasıl Silinir? ve Çektiğim Videoyu Nasıl Silebilirim? sorusu merak konusu olmuştur.

TikTok video silme gerekli adımları takip ettiğinizde oldukça kolaydır. Peki ama bu videoları kolay bir şekilde nasıl silebiliriz? Tüm detaylar sizin için hazırladığımız bu yazının içerisinde bulunmaktadır.

TikTok Videoları Nasıl Silinir?

TikTok Videoları Nasıl Silinir?

Uygulamada silmek istediğiniz videolar varsa ve TikTok videoları nasıl silinir? bilmiyorsanız, şu adımları takip etmeniz gerekmektedir.

  1. TikTok‘a giriş sağlayın.
  2. Daha önce paylaştığınız ve şimdi silmek istediğiniz videoya tıklayın.
  3. Sağ alt köşe bölümünde ok tuşuna dokunun ve ilerleyin.
  4. Hemen sonrasında menüden ‘Sil’ seçeneğine dokunun.

Artık videoyu kalıcı olarak bu şekilde silebilirsiniz. Şimdi merak edebileceğiniz bir konu ise, acaba sildiğim videoyu geri getirebilir miyim? olacaktır. Hemen bu konuya da sizler için değinelim.

TikTok Silinen Videolar Geri Getirilebilir mi?

TikTok uygulaması güvenlik bakımından ve kullanıcılarının isteği doğrultusunda, videoların silme butonunu kaldırmıştır. Açıkçası bunun ne için yapıldığı ise bilinmemektedir. Yukarıda anlattığımız video silme işlemini sizlere değindik. Şimdi ise acaba TikTok’ta silinen videoları geri getirme mümkün olacak mıdır?

Maalesef ki şuanda uygulamada silinmiş videoları geri getirme mümkün olmamaktadır. İlerleyen zamanlarda TikTok bunun için bir çözüm bulabilir mi? bilinmez ama şuan bunun için yapabilecek bir durum bulunmamaktadır. Bunun için videoyu silmeden önce iyi düşünmeniz ve öyle karar vermeniz gerekmektedir.

TikTok Taslaktaki Videolar Nasıl Silinir?

TikTok tüm dünyada milyarlarca kullanıcıya sahip, önemli bir platformdur. Dolayısıyla böyle bir uygulamanın güvenlik açısından bazı önlemler alması oldukça normaldir. İnsanlar tarafından en çok sorulan soruların bir diğeri ise, TikTok taslak videoların nasıl silinir olmasıdır. TikTok üzerinden bir video hazırladınız. Ancak video taslak haliyle kaldı, bunu çok basit bir şekilde silebilirsiniz. Hazırladığınız videonun hemen alt kısmında ‘Sil’ butonu yer almaktadır. Ona tıklamanız, videonun silinmesi için yeterli olacaktır.

TikTok Videolarım Neden Silinmiyor?

TikTok videolarını belirttiğimiz yöntemle silmeye çalıştınız ancak olmadı mı? Videolarınızı silme talebi gerçekleştirdiniz. Ama hala videolar gözüküyorsa muhtemelen internet bağlantınızda bir problem olabilir. Eğer böyle bir durumla karşılaşırsanız, yapmanız gereken şey hemen uygulamadan çıkmak olacaktır. Sonrasında internet bağlantınızı tekrar kontrol edebilirsiniz. Bağlantınızdan emin iseniz sonra uygulamayı tekrar açarak, silme işlemini tekrar başlatabilirsiniz. Sorun muhtemel çözülecektir.

Sizlere TikTok video silme konusunda bilgiler aktarmaya çalıştık. Bol neşeli videolar çekmenizi dileriz.

TikTok takipçi sayınızı arttırmak için TikTok Takipçi Satın Al hizmetinden yararlanabilmeniz mümkündür. Ayrıca yine etkileşimlerinizi arttıracak beğeni, yorum, izlenme satın alabilirsiniz. Bu gibi birçok TikTok hizmetine de yine buradan ulaşabilirsiniz.

https://www.youtube.com/watch?v=PmxeGQ5H75Q

Sık Sorulan Sorular

TikTok Üzerinden Paylaştığım Videoyu Silebilir miyim?

Tiktok üzerinden daha önce paylaşmış olduğunuz videolarınızı kolayca silebilirsiniz. Nasıl silebileceğinizi öğrenmek için yukarıda yer alan içeriğimizden yararlanabilirsiniz.

TikTok Silinen Videolarımı Geri Getirebilir miyim?

Tiktok üzerinde sildiğiniz videolarınız herhangi bir yerde yedeklenmemektedir. Bu nedenle silinen videolarınızı herhangi bir şekilde geri getirmeniz mümkün olmayacaktır.

TikTok Videolarımı Neden Silemiyorum?

Tiktok yeni gelen güncelleme ile videoları silme konusu biraz daha kolay olmaktadır. İnternet bağlantınızı mutlaka kontrol edin. Videoları silmek ile ilgili olarak tüm güncel bilgilere içeriğimizden ulaşabilirsiniz.

TikTok Üyelik Açmak Ücretli mi?

Tiktok üyelik açmak tamamen ücretsiz bir işlemdir. Para ödemeden üyelik açılabilir ve paylaşımlar yapılabilmektedir.

TikTok Üzerinden Reklam Verilebilir mi?

TikTok üzerinden reklam verme özelliği kullanılabilmektedir. TikTok Business sistemine giriş yaparak reklam verebilirsiniz.

Paylaştığım Videoları Başkası İndirebilir mi?

Tiktok üzerinden paylaşılan videolar normal koşullarda başkaları tarafından indirilememektedir. Ancak diğer kullanıcılar paylaşımlarda bulunabilmektedirler.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu