Twitter Destek

Twitter Mor Yıldız Bildirim Nedir?

Twitter mor yıldız bildirim diğer ifadesi ile Twitter mor yıldız, ilgili bildiriminin hesap kullanıcısı için önerilen tweetler anlamına geldiğini söyleyebiliriz. Twitter pek çok farklı içeriği önererek Bu sayede ilgili hesabın ilgi alanlarını belirlemeye çalışır.

İlgili hesapların paylaşmış olduğu görüntüler bildirim kısmında görülür. Eğer ki ilgili gönderi hesap için öneriliyor ise mor yıldız ile gösterilir.

Mor yıldızın sadece ünlülere verilmiş olan bir özellik olduğunu söylemek yanlıştır. İlgili Twitter kullanıcısının kaliteli bir deneyim ile birleşmesi için Twitter mor yıldız pek çok farklı yönden artı sunar.

Bu şekilde kişi kendine uygun olan twit ve paylaşımları artık daha rahat bir şekilde görüntüleyebilir.

Twitter Mor Yıldız Ne Demek?

Twitter mor yıldız, hesap kullanıcısı için önerilmiş olan paylaşımlar anlamına gelir. Mor yıldız bildirimi ile kişi takip etmek istediği konuları ve kişileri daha rahat bir şekilde görüntüleyebilir.

Twitter Mor Yıldız Ne Demek?

 

Twitter Mor Yıldız Bildirimi Nedir?

Twitter mor yıldız bildirimine sunmuş olduğu pek çok artı vardır. İlgili bu bildirim sayesinde hesap kullanıcısı takip etmiş olduğu kişilerin atmış olduğu tweetleri daha hızlı bir şekilde görüntüleyebilir.

Bildirimler menüsünde bulunan mor yıldız bildirimleri hesap için öneri niteliğinde oluşturulan bildirimleri kapsar.

Örnek olarak verilmesi gerekirse ilgili hesap kullanıcısı takip etmiş olduğu hesabın takip ettiği yada paylaştığı twitleri bildirim olarak ilgili bildirim kısmında görüntüleyebilir. Kişi bu bildirimleri mor yıldız emojisi ile fark eder.

Twitter Mor Yıldız Ne Demek?

Mor yıldız Twitter dünyasında önerilen içerik anlamına gelir. İlgili hesap kullanıcısı önerilen bu içerikler ile hesabından takip ettiği kişileri çok daha profesyonel şekilde takip edebilir.

Twitter Mor Yıldız Bildirim Ne İşe Yarar?

Twitter mor yıldız bildirimi hesap kullanıcısına ait olan öneri niteliği taşıyan bildirimleri içerir. Takip ettiği kullanıcıların yapmış olduğu hareketleri daha hızlı bir şekilde görüntüleyebilir. Hesap kullanıcısı bu bildirimler ile Twitter dünyasında hiçbir önemli bilgiyi kaçırmaz.

Twitter Mor Yıldız Bildirim Kapatma

Twitter mor yıldız bildirimini kapatmak için aşağıda ilgili maddeleri takip etmek yeterlidir.

  • Öncelikle Twitter uygulamasına giriş yapıp profil simgesine tıklamak gerekir.
  • Açılan pencerede bulunan ayarlar ve gizlilik menüsüne girdikten sonra bildirim zaman akışına giriş yapmak gerekir.
  • Bu işlemin ardından kalite filtresi öğesinin yanındaki bulunan kutucuğun işaretini kaldırarak mevcut mor yıldız bildirimlerini kapatmak mümkündür.

Sadece üç adımda kişi kapatmış olduğu ilgili bu bildirimleri yine aynı yerden ilgili kutucuğu işaretleyerek atıf hale getirebilir. Hesap kullanıcısına pek çok yönden artı avantaj sağlayan bu bildirim özelliği hesabın istediği bildirimleri daha fazla almayı mümkün hale getirir.

Twitter Mor Yıldız Bildirim Hangi Durumlarda Görünür?

Twitter yıldız işareti ilgili twitter kullanıcılarının etkileşimleri kolay bir şekilde izlemeyi mümkün hale getirir. Mor yıldız tweet üzerinde yer alan etkileşimin çok daha fazla kapsamlı şekilde görüntülenmesini mümkün hale getiren özelliktir.

Bu özellik ile hesap kullanıcısı hesabını daha profesyonel şekilde yöneterek sadece görmek istediği bildirimleri görüntüleyebilir.

Mor yıldız bildirimi pek çok farklı durumda görülebilir. En sık görüntülendiği durumlar aşağıda maddeler halinde yer alır.

  • Mor yıldız bildiriminin ilk görüntülendiği durum beğenilmiş ya da yanıtlanmış olan twitlerdir.
  • İlgili tweetlerin alınması da reddedilmesi durumunda da mor yıldız bildirimleri görüntülenir.
  • İlgili paylaşılmış olan tweetlere bildirim alan hesap dahil edildiğinde de ilgili bildirim mor yıldız şeklinde görüntülenir.
  • Mesaj gönderilmesi durumunda da mor yıldız bildirimi söz konusudur.

Twitter Mor Yıldız Bildirim Hangi Durumlarda Görünür?

Twitter Mor Yıldız Bildirim Nasıl Alınır?

Mor Yıldız bildirimini almak için ilgili bu özelliği aktif hale getirmek gerekir. Akif hale getirmek için ise Twitter uygulamasının varsayılan ayarlarından bu özelliği açmak gerekir. Genel olarak bu özellik Twitter uygulamalarında kapalıdır.

Bu özellik ile kişi hesabında daha fazla görmek istediği bildirimleri alabilir. Bu şekilde her gündemde kalarak hesabını uygun şekilde yönetir.

Sık Sorulan Sorular

Twitter mor Yıldız bildirimi ile alakalı en çok merak edilen soruları kısa cevaplar halinde sizler için derledik. Daha kapsamlı bilgiler için sitemiz üzerinden yer alan ilgili başlıklara göz atabilirsiniz.

Mor Yıldız Ne Anlama Gelir?

Mor Yıldız önerilen tweetler anlamına gelir. Bu bildirim sayesinde ilgili hesap kullanıcısı hedeflemiş olduğu bilgiyi daha uzaylı bir şekilde alır. Aynı zamanda etkileşimde bulunmak istediği diğer hesap kullanıcılarıyla daha kolay bir şekilde birleşir.

İlgili bu bildirim sayesinde platform içerisinde daha aktif bir role bürünen hesap kullanıcısı genel olarak düşünüldüğünde hesabına kolay bir şekilde yönetebilir.

Bu bildirim ile hesap içerisinde istenmeyen tweetler daha sınırlandırılmış olur. Hesap ilgili bildirim sayesinde sürekli olarak gündemde olan hesapları ve atmış olduğu tweetleri görüntüleme fırsatı bulur.

Twitter’da Hangi Durumlarda Bildirim Gider?

Twitter mor Yıldız bildiriminin gitmesi için öncelikle ilgili tweet’in beğenilmiş yada yanıtlanmış olması gerekir. Ardından ilgili tweetlerin alınıp reddedilmesi durumunda da mor yıldız bildirimi ortaya çıkar.

Kişi ilgili bu bildirimleri almak istemiyorsa uygulamanın ayarlar kısmından ilgili bildirim sekmesini kapatabilir.

Tweetlerin altındaki işaretlerden biri olan mor yıldız hesabın daha uygun twitlere ulaşmasını mümkün hale getirir. Her hesap kullanıcısı önerilen bildirimlere bakarak daha hızlı şekilde gündem ile ilgili bilgilere ulaşabilir.

Twitter Bildirimler Onaylanmış Ne Demek?

İlgili bildirimlerin onaylanmış olması öneri olarak gösterilecek gönderilerin onaylanması anlamına gelir. Onaylanmış olan bu bildirimler sadece  mavi onay işareti olan hesaplar tarafına gösterilir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu