Instagram Destek

En Popüler Instagram Araçları

Instagram günümüzün en popüler sosyal medya uygulamalarından biridir. Genç, yaşlı herkes Instagram’ı kullanmaktadır. Bu popüler uygulamayı daha verimli bir şekilde kullanabilmek, eksiklerini tamamlayabilmek için Instagram araçları kullanılır. Peki, en popüler Instagram araçları nelerdir?

Instagram Web Görüntüleyici

Eskiden Instagram web üzerinden açılmıyordu, sadece tablet ve telefonlar üzerinden açılıyordu. Hatta günümüzde bile fotoğraflara sağ klikle tıklandığı zaman sorun çıkabiliyor. Ayrıca web üzerinden açılan Instagram’da profiller ya da hashtaglar arasında arama yapılamıyor. Instagram web görüntülüyecileri de bu sorunlara çözüm olmak için geliştirildi. Bu uygulamaları kullanarak popüler fotoğrafları, kendi profilinizi ve feedinizi görebilirsiniz.

Bu uygulamalar;

  • Instagram.me: Yakınızda çekilmiş olan fotoları dahi görmenizi sağlar
  • Luxogram
  • Hashgram: Hashtag ve kullanıcılar arasında arama yapılmasını sağlar
  • Instame: Sadece popüler fotoğrafları ve ünlülerin yer aldığı bir feeddir.
  • Insta-Great şeklinde sıralanabilir.

Bu uygulamaları kolayca indirmek ve kullanmak mümkündür. Bunlar dışında Instagram’ı bilgisayarda kullanmak da mümkündür. Instagram’ın bütün özelliklerini Bluestacks uygulaması ile web üzerinde kullanabilirsiniz. Eğer Instagram hesabınızı sadece bilgisayarda kullanmak istiyorsanız bunun için Pixsta kullanabilirsiniz.

Bu uygulama üzerinden fotoğraf yükleme dışında her şeyi yapabilirsiniz. Daha detaylı bilgi ve ilgili hizmet için sosyalevin.com sitesini ziyaret edebilirsiniz. Hatta bu site sayesinde Instagram hesabınızı büyütebilirsiniz. Bunun için takipçi satın al hizmetinden yararlanabilirsiniz.

En Popüler Instagram Araçları
En Popüler Instagram Araçları

Instagram ile Para Kazanmak

Instagram üzerinden çekilen fotoğraflar çoğu kişi tarafından beğenilir. Özellikle filtre kullanılarak çekilenler çok daha güzel ve pürüzsüz görünür. Bu fotoğrafları satarak satarak para kazanmak mümkündür. Bunun için Ink361 ve Copygram uygulamalarını kullanabilirsiniz. Üstelik Copygram uygulaması sayesinde Instagram fotoğrafları yedeklenebilir.

Instagram Fotoğrafları İçin Araçlar

Instagram araçlarını kullanarak fotoğraflarınızı farklı amaçlarda kullanabilirsiniz. Örneğin fotoğraflar ile mailing yapabilirsiniz. Bunu Mailchimp hesabı ile yapmak mümkündür. Bu özelliği özellikle çok yüksek takipçili Instagram hesapları kullanır. Instagram’da paylaşılan fotoğraflar Mailchip ile 2000 kişiye ücretsiz olarak mail yoluyla gönderilebilir. Bu sayede fotoğraflarınızı sürekli olarak takip eden hedef kitlenize paylaşım bildirimi göndermiş olursunuz. Bunu Instachimp hesabı açarak gerçekleştirmek mümkündür.

Bunun dışında Instagram fotoğraflarınızı da araçlar ile yedekleyebilirsiniz. Eğer çok sayıda fotoğrafınız varsa ve bu fotoğraflarınızı bilgisayara kaydetmek istiyorsanız bunu Instaport ya da OpenPhoto ile gerçekleştirebilirsiniz. Fotoğraflarınızı box, dropbox, CX, Amazon S3 ya da dreamobjects hesaplarından birine yedekleyebilirsiniz. SocialFolders uygulaması ile de bütün fotoğraflarınızı paylaşım servislerini açarak otomatik olarak yedekleyebilirsiniz. Üstelik bu sayede aynı fotoğrafları birden fazla ağda paylaşmak da mümkün hale gelir.

Araçları kullanarak fotoğraflarınızdan backgroundlar da oluşturabilirsiniz. İphone, İpad ya da masaüstü için Instagram fotoğraflarını kullanarak arka plan oluşturmak mümkündür. Üstelik sadece kendi fotoğraflarınız ile değil diğer hesapların fotoğraflarını kullanarak da background oluşturabilirsiniz. Bunun için Wallgram hesabına üye olmanız gerekir.

Instagram İstatistiklerini Öğrenmek İçin Araçlar

Facebook ve Twitter istatistiklerini elde etmek kolaydır ancak Instagram için bu biraz zordur. Ancak bunu araçlar ile gerçekleştirmek mümkündür. Bunun için followgram, statigram ve pigora uygulamaları kullanılabilir. Bu uygulamalar arasından Pigora ücretlidir. Bu ve benzeri bilgi ve hizmetler için sosyalevin.com sitesine göz atabilirsiniz. Üstelik takipçi satın al hizmetinden de yararlanabilirsiniz.

Instagram Unfollow Edenleri Öğrenmek İçin Araçlar

Instagram’da unfollow edenleri öğrenmek en çok istenenlerden biridir. Bunu çeşitli araçlar kullanarak öğrenmek mümkündür. Üstelik bu işlemleri web üzerinden gerçekleştirmek de mümkün değildir. Instaquit, Instafriends ve Instafollow uygulamalarını kullanabilirsiniz. Bu uygulamalardan Instafriend sadece İOS’larda kullanılabilir. Daha detaylı bilgi için sosyalevin.com sitesini ziyaret edebilirsiniz.

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu