Instagram Destek

Instagram 9×9 Tüyoları

İnstagram uygulaması birçok kişinin para kazanma aracı olarak tercih ettiği ve kendi markasını oluşturmak adına kullandığı sosyal medya araçlarından birisidir. Pratiğe dayalı olarak geliştirilen Instagram 9 x 9 tüyoları ile birlikte hesabı kısa sürede büyütmek ve etkileşim almak mümkün hale gelmiştir.

Müşteri çekme taktiği olarak da bilinen 9×9 yöntemi, bu zamana kadar pek çok İnstagram hesabının popüler ve fenomen haline gelmesine yardımcı olmuştur. Bu modele dayalı olarak kullanılan İnstagram hesabına uygun müşteri çekme işlemi yapılmaktadır. Modelin amacı ise müşteri potansiyeline uygun bir hesap oluşturmaktır.

Instagram 9×9 Taktiği

9×9 taktiğinin ilk aşaması birinci 9’un uygulanmasına dayalıdır. İnstagram uygulamasında yer alan bir hashtag içerisine girildiğinde insanların karşısına çıkan paylaşım sayısı birinci 9 numarasını temsil eder. İkinci 9 numarası ise kullanıcının her gün uygulaması gereken hashtag taktiğini ifade etmektedir. İnstagram hesabı tarafından tanıtılan ürünle alakalı 9 adet hashtag’in her gün kullanılmasına dayalı bir taktiktir.

Bu taktiği adım adım uygulamak ve sabırlı olmak gerekir. 9×9 taktiğinin temelinde potansiyel müşteriyi hesaba çekmek ve satışları belirli bir oranda sabitlemek yatar. Bu nedenle yapılacak olan işlemlerin belirli bir doğrultuda gerçekleştirilmesi ve gerekli adımların izlenmesi önem taşır.

En İyi Lokasyonları ve Hashtag Kullanımını Bulma

İnstagram 9×9 taktiğinin en bilinen tüyolarından birisi en iyi lokasyonu ve hashtag’i bulmaktır. İnstagram hesabının hangi alanda hizmet veriyorsa o alana uygun olan hashtag kullanımı yapması gerekir. Bununla beraber bulunulan alandaki en bilinen lokasyonun da hem etiket olarak kullanılması hem de Google Haritalar üzerinden İnstagram’da belirtilmesi gerekir.

Hashtag kullanımı yaparak paylaşımları sıralamak o alanda ilgisi olan kişilerin hesaba gelmesine yardımcı olur. Müşteri potansiyelinin en yüksek olduğu etiketlerin bulunması ve bunların 9 ayrı şekilde bir paylaşım altında tercih edilmesi bilinen tüyolar arasında yer alır. Etiket kullanımını keşfedebilmek için hizmet verilen bir alanda etiket bulmak ve bunu İnstagram’da aratmak gerekir. Daha sonrasında İnstagram kullanıcıya bununla alakalı diğer etiketleri de gösterir.

Önerilen Hashtag Kullanımı

İnstagram’da birçok popüler hesabın tercih ettiği 9×9 taktiğinin tüyoları kapsamında önerilen hashtag kullanımını gerçekleştirmek gerekir. İnstagram’ın arama kısmında bulunan “Yerler” butonuna basılarak kişinin bulunduğu yerin yakınındaki lokasyonları bulması önemlidir. Popüler etiketlerin tamamı kendi ürünlerini satmak isteyen başka hesaplarla dolu olduğu için bu alanda farklı bir bakış açısına sahip olmak gerecektir. “Yerler” kısmına erişim sağlandıktan sonra “Yakınımdaki Yerler” sekmesi üzerinden popüler mekanlara göz atılmalıdır. Bu mekanları Haritalar üzerinden etiketlemek ya da mekanların kullandıkları hashtag’leri tercih etmek hesabın doğal yollardan büyümesine yardımcı olur.

9×9 Taktiğine Uygun İnstagram Yorumları

9 adet hashtag ve lokasyon belirlendikten sonra sırası ile bunların paylaşım altına girilmesi ya da Haritalar ile eşitlenmesi gerekir. Bu alanda paylaşım yapmış popüler hesapların “Hakkımda” kısmına, paylaşımların altındaki açıklama kısmına ve paylaşımı yapan kişilerin altındaki yorumlara göz atılmalıdır. Hesaba takipçi kazandırdıktan sonra yapılan yorumlara cevap verme, beğenme ya da paylaşma gibi eylemler sonucu yeni takipçilerin gelmesi büyük bir olasılıktır.

Bu adımların hepsi her gün tekrarlanarak etkileşimli bir hesap oluşturabilmek mümkün olur. Sosyal medyada insanlarla bağlantı kurmak ve etkileşime geçmek oldukça önemlidir. Bu adımlar uygulanarak doğal takipçi kazanımı söz konusu olabilir. Sosyal Evin firması bu anlamda müşterilerine takipçi kazandırma hizmetleri de sunmaktadır. Hem doğal yollardan hem de takipçi satın alım hizmetleri ile hesabı büyütebilmek mümkün olur.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu