Instagram Destek

Instagram Hikaye Tüyoları Nelerdir?

Herkesin sıkça merak ettiği sorulardan bir tanesi de Instagram hikaye tüyoları hakkındaki sorulardır. Bunun nedeni birkaç fenomen kişinin hikayeler ile ilgili birçok tavsiyelerde bulunması fakat bu tavsiyelerin herkeste aynı etkiyi göstermemesidir. Elbette bunları yaparken takipçi sayınız, fotoğraflarınızın beğenilme olasılığı gibi meseleler de oldukça önemlidir. Bu makaleyi okuduktan sonra Instagram hikaye tüyoları hakkında neredeyse birçok şeyi öğreneceksiniz.

Hikayeler Neden Bu Kadar Önemlidir?

Sosyal evin sitesinden takipçi satın alan birçok kullanıcının hikayesinin önemli olmasının en büyük etkenlerinden birisi hikayelerini yüzlerce kişinin görüyor olmasıdır. Bunun için her hikaye ve paylaşıma ayrı ayrı özen gösterilmelidir. Takipçi satın almak istediğinizde çok fazla ücret ödemeden hem çok fazla kişi tarafından takip edilir hem de hikaye izlenme olasılığınız artar.

Hikayeleri Daha İlginç Kılmak İçin Öneriler

Attığınız hikayeleri takipçinizi satın aldıktan sonra ilginç kılmanızın birçok farklı yolu vardır.

  • Kişisel izlenim bakımından oldukça önemli olan hikayelerinizi bu sayede daha da dikkat çekici hale getirebilirsiniz:
  • Herkesin yaptığı Sosyal evin sitesinin hikayeyi ilginç kılmak için birkaç yöntemini deneyebilirsiniz.
  • Müzik, kitap ya da sanatseverlerin dikkatini çekecek birkaç paylaşımda bulunabilirsiniz.
  • Yaptığınız seyahatleri çeşitli efektler uygulayarak ortaya çıkarabilirsiniz.
  • Eskiden ilginç bulduğunuz ama birçok kişinin henüz görmediği arşivlerinizden birkaç fotoğrafı tekrar paylaşabilirsiniz.

Bu ve bunun gibi çeşitli detayları kullanarak hem takipçilerinizin dikkatini toplayabilir hem de kendinizi daha aktif gösterebilirsiniz. Kişilerin hoşlanacağı birkaç detay eklemeyi unutmayın.

Takipçi Satın Alındıktan Sonra Instagram Hikayeleri

Sosyal evin sitesinden takipçi alındığında kullanıcılar bir anda popülerleşmeye başladığından hikayeler oldukça önemlidir. Bir yandan yeni kullanıcıların hoşuna gidecek paylaşımlar ortaya çıkar, bir yandan da eskilerin takipçi olarak kalmasına yarar sağlar. Sırf bu sebeple takipçi sayısını arttırmak oldukça önemlidir. İkinci olarak bu sitede yorum arttırma, beğeni ve izlenme sayısı arttırma gibi çeşitli türde avantajlardan yararlanabilirsiniz. Bunun en güzel örneği Instagram gibi birçok sosyal medyadan faydalanılabiliyor olmasıdır.

Hikaye Görünümünü Değiştirmenin Avantajları

Hikayenizdeki birçok şeyi çok kolay bir şekilde değiştirebilir, yerine yenilerini ve daha güzellerini ekleyebilirsiniz. Örneğin resim üzerine şarkı eklemek, emoji eklemek ve videoda birtakım değişiklikler yapabilirsiniz. Bu değişiklikleri kaydedebilir, galerinizde tutabilirsiniz ya da daha sonradan kullanabilirsiniz. Sosyal evin sitesinden satın aldığınız takipçiler, yorumlar ve beğeniler de hikayenize olumlu anlamda geri dönüşler sağlayabilir. Tercih etmeniz gereken birkaç farklı yöntem olabilir.

Bunlar:

  • Hikayenizi olabildiğince çok fazla kişinin görmesini sağlamak,
  • Dikkat çekici ayrıntılar eklemek,
  • İlginç resimler bulmak,
  • Kısa ve öz şekilde yazılar yazmak.

Bu ve buna benzer yöntemler olabildiğince çok sayıda kişinin dikkatini çekmenizi sağlayabilir. Ayrıca satın aldığınız takipçilerin nitelikleri de oldukça önemlidir. Nelerden hoşlanıp hoşlanmadıklarını küçük bir analiz yöntemiyle anlamanız gerekir.

Neden Hikayenizi Dikkat Çekici Hale Getirmelisiniz?

Tercih edeceğiniz fotoğraflar, müzikler, arkadaşlar, özellikle birtakım etiketlemeler son derece önemlidir. Birçok kişinin aklında uzun süre yer edinmenizi sağlayabilir. Bunun için öncelikle ünlü kişilerin Instagram hikayelerini sık sık kontrol etmeli, birebir olmasa da benzerlerini yapmaya çalışmalısınız. Etkin bir takipçi için bu vazgeçilmezdir. İkinci olarak satın aldığınız takipçi, yorum ve beğenileri hikayelerinizde kullanmaya özen gösterin. Bu insanların profillerini inceleyin ve onların da hikayelerine bakın. Nelerden hoşlanıp hoşlanmadıklarını, sade mi yoksa eğlenceli mi hayatı sevdiklerini öğrenin ve bunları kullanarak hikayelerinizi oluşturun. Sevdikleri bir hikayeyi gördüklerinde hoşlarına gidecek ve sizi devamlı takip edeceklerdir. Bu gibi tüyolara dikkat etmelisiniz.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu