YouTube Destek

YouTube Kanalımı Nasıl Tanıtırım?

YouTube kanalımı nasıl tanıtırım? YouTube kanalınızı tanıtmanın en etkili yöntemlerini derledim. Görüntüleme sayınızı ve YouTube yatırım getirisini artırmak için paylaştığım garanti taktikleri Youtube kanalınızda uygulayın.
 
TikTok platformunda da olduğu gibi yeni nesil şu anda sosyal medyada büyük bir etki yaratıyor. Peki YouTube zirveyi bırakıyor mu? Asla. Youtube hala tüm platformlara hükmediyor. Youtube uygulamasının dünya çapında 2,1 milyardan fazla kullanıcısı vardır. Arama motorunda en çok ziyaret edilen web sitesidir. YouTube’un potansiyelini kanalına taşımak istersen nasıl tanıtacağınızı öğrenmen gerekmektedir.

YouTube Kanalımı Nasıl Tanıtırım?

Yeni insanların kanalınızı keşfetmesini sağlamak ve YouTube içeriğinizi optimize etmek için püf noktaları size anlatacağım. Bahsedeceğim ipuçlarının her biri basit, etkili ve en güzeli %100 ücretsizdir. 

YouTube kanalınızı tanıtmak ve YouTuber olmak taktiklerimiz sayesinde çok kolay. Hadi hep beraber YouTube kanalımı nasıl tanıtırım? öğrenelim.

YouTube Kanalımı Tanıtma Taktikleri Nelerdir?

Youtube kanalınızı nasıl tanıtacağınıza yönelik sizlere işe yarayan 28 taktik sunacağım. Bunları yaptığınız takdirde YouTube kanalınızı tanıtacak ve büyüteceksiniz. YouTuber olarak iş yapmaya bşlayacaksınız. Profesyonel olmak ve YouTube’da para kazanmak için size ücretsiz taktikler sunuyorum. İşte o taktiklerin listesi.

  1. YouTube anahtar kelimeler seçmek.
  2. YouTube doğru video başlıkları seçmek.
  3. YouTube özel küçük resim oluşturmak.
  4. Profil bilgilerinizi tamamlayın.
  5. Video açıklamalarını optimize etmek.
  6. Meta veriler.
  7. Gerçek değer.
  8. Yüksek kaliteli videolar.
  9. Takipçilerle etkileşim kurmak.
  10. Soru-Cevap videosu çekmek.
  11. Yarışmalar düzenlemek.
  12. Toplulukta aktif olmak.
  13. Influencerlarla çalışmak.
  14. YouTube topluluk kuralları.
  15. Seri oluşturmak.
  16. Oynatma listeleri oluşturmak.
  17. Canlı yayın yapmak.
  18. Takipçilerinizi harekete geçirin.
  19. Çapraz tanıtım yapmak.
  20. Kanalı tanıtmak.
  21. Özel gün videoları.
  22. Güncellik.
  23. Analiz etmek.
  24. Trendlere ve meydan okumalara katılmak.
  25. Parça parça video çekmek.
  26. Youtube doğrulanmış hesap olmak.
  27. Topluluğa reklam vermek.
  28. İlham almak.

Şimdi tüm bu YouTube kanalımı nasıl tanıtırım? taktiklerini tek tek inceleyelim.

YouTube Anahtar Kelimeler Seçmek

Mükemmel bir YouTube kanalı mükemmel bir SEO çalışması ile başlar. Mükemmel bir SEO ise, kullanıcıların ne aradığını bilmekle başlar. YouTube kanalımı nasıl tanıtırım? diyorsanız bunu göz ardı etmemeniz gerekmektedir.
 
İnsanlar YouTube’da yalnızca video aramazlar; aynı zamanda Google’ı da kullanıyorlar. Ve Google artık birçok arama için videoya diğer içeriklere göre öncelik veriyor.
 
Kullandığınız hangi anahtar kelimelerin, YouTube videonuzun sıralanmasını olumlu etkileyeceğine dair belli bir kural yoktur. Ancak biraz tersine mühendislik sizi ileriye taşıyabilir.
 
Herhangi bir video için Google dostu bir anahtar kelimeyi nasıl seçeceğiniz maddeler halinde sıralanmıştır:
  • Google Ads Anahtar Kelime Planlayıcı gibi bir araçla olması mümkün olan anahtar kelimeleri belirleyin.
  • Anahtar kelime listenizin son adımda bulduğunuz anahtar kelimelerden birini aratın. Ardından, aradığınız anahtar kelimelerden rastgele bir tanesinin YouTube video sonuçları olup olmadığına bakın. (Google SERP – Videolar – YouTube sıralama faktörleri)
  • Video içeriğinize uygun bir anahtar kelime belirleyin. “Nasıl yapılır” veya ” Eğitim” kelimelerini anahtar kelimenize ekleyin.
  • Anahtar kelimenizi Google’da aratın.

YouTube Anahtar Kelime Listesi Düzenlemek

YouTube kanalımı nasıl tanıtırım? konusu ve YouTube üst sıralara çıkma süreci, video için anahtar kelime araştırması ile başlar. YouTube’da üst sıralarda görünmek için anahtar kelime araştırması yapmalısınız.
 
YouTube için bahsedeceğimiz anahtar kelimeler, Google, Yandex gibi arama motorlarında karşımıza çıkan anahtar kelimelerden farklıdır. YouTube’da genel olarak “Nasıl yapılır” ile başlayan anahtar kelimelerle karşılaşırsınız.
 
Video içeriğinizle ilgili farklı anahtar kelimeleri bulmak için Google’ı kullanabilirsiniz. Videonuza uygun seçtiğiniz anahtar kelimeyi aratıp arama motorlarının video sonuçlarını getirip getirmediğine bakın.
 
Örneğin, “Kek nasıl yapılır” diye arattığınız zaman, bir çok video sonucu görürsünüz ve bunların içinden en az biri YouTube’dandır.
Örnek vermek gerekirse Google;
  • “Photoshop Eğitimi” olarak arattığınızda önce video sonuçlarını göstermektedir.
  • “Photoshop İpuçları” olarak arattığınızda önce bir web sayfasına yönlendirmektedir.
Görsel olarak inceleyebilirsiniz.
YouTube Kanalımı Nasıl Tanıtırım?

YouTube’un otomatik tamamlama özelliği vardır. Bu sayede popüler anahtar kelimeleri kolayca bulabilirsiniz. Belirli bir temayı veya konuyu aratın ve YouTube’un hangi başlığı öne çıkardığını keşfedin.

Görsele baktığınızda YouTube’un önerilerini göreceksiniz.

YouTube Kanalımı Nasıl Tanıtırım?

 

YouTube Doğru Video Başlıkları Seçmek

Başlık, kullanıcıların içeriğiniz ile karşılaştıklarında gördükleri ilk kısımdır. Eğer kullanıcınızı etkilerseniz, gördüğü videonuz son olmayacaktır.

Sağlam YouTube başlıkları yazmak için bazı temel ipuçları şunlardır:
 
  • Kısa ve açıklayıcı olmalıdır. En popüler YouTube videoları en kısa başlıklara sahip olanlardır. 60 veya daha az karakter oluşturun, aksi takdirde başlığınızın bir kısmı görüntülendiğinde görünmeyecektir.
  • Değerli kelimeleri kaybetmemek için anahtar kelimelerinizi başlığın ilk yarısına ekleme yapın . Çoğu çevrimiçi okuyucu için cümlenin başı önemlidir.
  • Etkileşim, Clickbait anlamına gelmez. En iyi başlıklar gözle görülür bir fayda sağlar veya duygusal bir tepki yaratır. Clickbait cezbedicidir ancak uzun vadede kanalınızın itibarına zarar getirebilir.

Bazı başarılı başlık kategorileri;

  • Nasıl Yapılır? (Kek Nasıl Yapılır?)
  • İncelemeler (Iphone 13 Pro İncelemesi)
  • Öğreticiler (WordPress Öğren)
  • Fitness veya spor (Kas geliştir, kickboks)
  • Komik videolar (Sevimli kediler, hayvanlar)

YouTube Özel Küçük Resim Oluşturma

Küçük resimler çok önemlidir. İlk bakış çok önemlidir, belki de başlıklardan daha fazla. Bunun nedeni, beynimizin önce görselleri fark edecek şekilde yaratılmış olmasıdır. Araştırmalara göre insan beyni görseli 13 milisaniyeden daha kısa sürede işlemektedir.

YouTube, tüm videolar için otomatik olarak küçük resimler oluşturmaktadır. Bu resimler bulanık veya odak dışı olabilmektedir. Görüntülemeleri artırmak için yayınladığınız her video için kurallara uygun küçük resim oluşturun.

En iyi sonuçlar için basit ama etkili olan “temel kuralları” öneriyoruz:

  • Çözünürlük: 1280 x 720 piksel (Genişlik en az 640 piksel olduğu sürece herhangi bir 16:9 en boy oranı olmalıdır)
  • Biçim: .JPG, .GIF veya .PNG
  • Boyut: 2MB sınırı bulunmaktadır.
  • Tıklamaları artırmak için metin ve renkler ekleyin.
  • Yakın plan bir resim yükleyin.
Bu iki ayrı küçük resimden hangisini izlemek isteme olasılığınız daha yüksektir? İlk yazılı içerikler, görsellerinde videonun ne hakkında olduğunu açıkça tanımlayan bir metni bulundurmaktadır. Daha çok dikkat çekicidir.
YouTube Kanalımı Nasıl Tanıtırım?

Profil Bilgilerinizi Tamamlayın

Birçok YouTuber profil bölümünü unutmaktadır. Direkt içerik oluşturmaya başlar. Ancak etkileyici bir profil, YouTube kanalımı nasıl tanıtırım? sorusunun cevabı ve SEO’nuzu artırmanın en etkili yollarından biridir.
 
Etkili bir YouTube profili oluşturmak için en iyi yöntemlerden bazıları şunlardır:
 
  • Tutarlı olmak çok önemlidir. Web sitenizde ve diğer sosyal platformlarınızda kullandığınıza benzer bir renk, yazı stili ve düzeni kullanmalısınız.
  • YouTube kanal açıklamanızı optimize etmelisiniz. Bu açıklama bölümü, anahtar kelime eklemek için mükemmel bir yerdir. Ancak çok fazla etiket eklerseniz, YouTube tarafından cezalandırılacaksınız. Sadece bir kaç tane anahtar kelime yeterli olacaktır.
  • İzleyicilerinizin sayfanızı tekrar ziyaret etmesini sağlayın. Ne zaman ve ne sıklıkla yeni içerik yayınlayacaksınız? izleyicilerinize duyurun. Ve bu zamanlamaya bağlı kalın.
  • İletişim bilgilerinizi eklemeyi unutmayın. Kimin size ulaşmak istediğini hiç bilemezsiniz. Kullanıcılar için ulaşmayı kolaylaştırın ve belki bu sayede harika ortaklıklar kurabilirsiniz.

Video Açıklamalarını Optimize Etmek

YouTube video açıklamalarınızı yazarken göz önünde bulundurmanız gereken hususlar bulunmaktadır, bunlar:
 
  • Anahtar kelimelerinizi açıklama ve başlıktan önce yükleyin.
  • 5000 karakter sınırına bağlı kalmalısınız. Ancak en önemli bilgileri “DAHA FAZLA GÖSTER” seçeneğinin üzerinde görünen ilk 100 ila 150 kelime arasında bulundurun.
  • İzleyicilerin aradıkları kısımları bulmaları için zaman damgaları kullanarak bir “içerik sayfası” oluşturun.
  • Oynatma listelerinize bağlantılar ekleyin.
  • Bir kaç tane hashtag ekleyin. Videonuzu yayınlamadan önce YouTube’un hashtag yasalarına uyduğunuzdan emin olun.

Anahtar kelimelerden videonun içerisinde de bahsedebilirsiniz. İnsanları sıkmadan ve odaklarını dağıtmadan yapmanız gerekiyor. En iyi sonucu almak için kısa bir giriş anında birkaç anahtar kelime kullanın.

Meta Veriler

 
  • Dürüstlük.
  • Kalite.
Bu kurallar ayrıca etiketler ve kategoriler için de uygulanmaktadır. Video açıklamasına etiketleri eklemeyin. Yalnızca yüklemenin “Etiketler Bölümüne” etiketleri ekleyin. YouTube’un videonuzu kimin önüne çıkaracağını anlamasına yardımcı olmak için bir veya iki kategori ekleyin.

Gerçek Değer

Bu gayet anlaşılır görünebilir, ancak yine de bahsedelim.
 
Mükemmel bir içerik, izleyicileri etkileşimde tutmanın en iyi yoludur. Ayrıca, YouTube aramalarında üst sıralarda olmanın en etkili yoludur. Bunun nedeni , YouTube algoritmasının izleyicinin deneyimine öncelik vermesidir.
Herhangi bir videoyu yayınlamadan önce kendinize sormanız gereken sorular vardır. Bunlar:
 
  • Bu video hangi probleme cevap veriyor?
  • Eğlenceli bir video mu?
  • İzleyicilerin hayatlarına olumlu bir şekilde geçecek mi?
Bu sorulara yanıt veren içerikleriniz varsa hiç beklemeyin. Sizi izlemek için sabırsızlanıyoruz.

Yüksek Kaliteli Videolar

Düşük video kalitesi, içeriğinizi çöp edebilir. Bu nedenle, yayınlamadan önce içeriğinizin profesyonel ve kaliteli göründüğünden emin olmanız gerekmektedir. Güzel bir kamera kullanın, kaydetmeden önce bir ses kontrolünü yapın ve bazı temel düzenleme becerilerini bilin.

Takipçilerle Etkileşim Kurmak

Gerçek etkileşim, içerik oluşturmayla sınırlı değildir. En başarılı YouTuber’lar, hayranlarını sürekli olarak değerlendirmektedir. Onlarla iletişime girerler.
 
İzleyicilerin yorumlarına (Olumlu veya olumsuz) cevap verin. Beğendiğiniz yorumları beğenin. Yanıt videoları ile takipçilerinizi de videolarınıza dahil edin.

Soru-Cevap Videosu Çekmek

Soru-Cevapları videoları, YouTube’da bir kitle oluşturmanın en etkili yollarından biridir. Abonelerinizden size yorum, e-posta veya tweet yoluyla soru yollamaları isteyebilirsiniz. Ardından bunları cevaplamak için bir video oluşturun.
 
Takipçilerinize önemli olduklarını göstererek izlenme süresini, görüntüleme sayısını ve etkileşimi zirvelere çıkaracaksınız. Ayrıca, yeni içerik üretmek konusunda tıkandıysanız Soru-Cevaplar size zaman kazandıracaktır.

Yarışmalar Düzenlemek

Yarışmalar yapmak, kitlenizi videolarınıza dahil etmenin başka bir harika yoludur. Bir video ile izleyicilerinizin verilerini toplayabilirsiniz. Beğenilere veya yorumlara dahil edip ve abone kazanabilirsiniz.

 
  • Belirli bir hedefiniz olsun.
  • Youtube yarışma kurallarını ve kısıtlamalarını göz önüne alın.
  • İzleyicilerinizin hoşlarına gidecek bir ödül seçin.
  • Diğer sosyal kanallarla erişiminizi en üst seviyeye ulaştırın.

Toplulukta Aktif Olmak

YouTube, nişinizi bulmak ve bunun içinde takipçi kitlenizi oluşturmak ile alakalıdır.
 
Sizinle benzer bir kitleye hitap eden kanallara abone olmanızda fayda vardır. Diğer kanalların içeriğini izleyin, beğenin ve paylaşın. Düşündürüren yorumlar yazın veya kendi videolarınızda bunlardan söz edin.
 
Bu yöntem size yalnızca rekabetiniz konusunda fikir vermekle kalmaz, aynı zamanda yeni izleyicilere ulaşmanızı da sağlar.

Influencerlarla Çalışmak

Influencer ile ortaklık yapmak, erişiminizi büyütmenin başka bir yöntemidir. YouTube fenomenleri, mevcut, yüksek aboneli topluluklardan faydalanmanıza yardımcı olabilir. Ayrıca, fikir bulamadığınızda yeni içerik keşfetmenize yardımcı olabilirler.
 
Ancak başarılı bir ortaklığın tek altın kuralı bulunmaktadır: Özgün olmak.
 
Markanızla eşleşen değerleri temsil eden influencerları belirleyin. Onlarla ortak olmak ne kadar mantıklı? İzleyicilerinize bir şeyler mı? bu soruları aklınızdan geçirin.
Bunların cevabı hayır ise aramaya devam edin. Özgün olmak, kopyacı olmaktan daha iyidir. Örneğin, Jackie Aina ve Anastasia Beverly Hills arasındaki bu işbirliği sağlanmıştır.  Makgöz olan Jackie için bu işbirliği tam yerinde olmuştur.

 

YouTube Topluluk Kuralları

Çok sayıda reşit olmayan kullanıcının bulunması sebebiyle YouTube, uygunsuz içerikleri sıkı bir şekilde denetliyor.

Küçük kardeşinizin görmesini istemediğiniz hiçbir şeyi YouTube kanalınızda paylaşmayın. Aksi takdirde paylaştığınız video işaretlenir ve YouTube öneriler özelliğinden kaldırılır.

Araştırmalara göre, 2021 yılında yalnızca otomatik işaretleme yoluyla on milyonlarca Youtube videosunun yayından kaldırıldığını gösteriyor. Bu yüzden önce topluluk yönergelerini kontrol edin.

YouTube Topluluk Kurallarına ulaşmak için linke tıklayabilirsiniz. https://support.google.com/youtube/answer/9288567

Seri Oluşturmak

Belirli zamanlarda video yayınlamak size karşılığını verecektir. Görüntüleyenlerin kanalınıza tekrar tekrar ziyaret etmesini sağlamak için videolarınızı düzenli aralıklarla yayınlayın.

En iyi analiz sonuçları için serinizin ismini için akılda kalıcı ve anahtar kelimenize uygun seçin. Serideki her videoya benzer bir görünüm verin. Bunun için özel bir küçük resim oluşturun.

Oynatma Listeleri Oluşturmak

Oynatma listeleri oluşturmak, kullanıcıların tek seferde daha fazla video izlemesini sağlar. Bu videolarınızı izletmenin en etkili yoludur. Bu listeler kullanıcılarda bağımlılık yapmaktadır. Bir video biter bitmez diğer video başladığı için kullanıcılar merak eder.

Etkili oynatma listelerini iki şekilde oluşturabilirsiniz:

  1. Kanalınızda, mevcut videoları ortak bir tema adı altında gruplandırın. Bu, izleyicileri rakiplerinizin kanalında değil, kendi kanalınızda tutar.
  2. Diğer influencerlardan veya ortaklardan videolar toplayın. Bu, izleyicilerinize bilgi sahibi olduğunuzu gösterir. Onları oynatma listelerinizi paylaşmaya iter.

Canlı Yayın Yapmak

YouTube, özellikle pandemi salgını sırasında çok popüler canlı yayın platformu haline gelmiştir. İzleyicilerin gerçekten ilgisini çeken içerikler oluşturun. Canlı yayın açın ve abone kazanın.

Web seminerleri, Soru-Cevaplar, etkinlikler ve bunun gibi tüm çalışmalar canlı olarak iyi iş yapar. YouTube Canlı’yı incelemek, ilham almanın diğer bir harika yoludur.

Takipçilerinizi Harekete Geçirin

Kitlenizden en iyi şekilde yararlanmak için videonuza ilgi çekici ara mesaj ekleyin.
 
Belki de izleyicilerinizin videonuzu beğenmesini veya paylaşmasını istiyorsunuz. Belki de izleyicilerinizin web sitenize tıklamalarını istiyorsunuz. Beklentiniz ne olursa olsun, en iyi ara mesajlar her zaman iş görmektedir.
 
YouTube’da, yayın içi reklamlar için harekete geçirici mesaj uzantısı bulunmaktadır. Videolara harekete geçirici mesaj uzantısı eklemenin birçok ücretsiz yolu da bulunmaktadır:
  • Direkt olarak açıklamak
Kameraya doğru bakın ve izleyicilere ne yapmalarını istediğinizi sözlü olarak anlatın.
 
  • Video açıklamalarında açıklamak
İzleyicilerden açıklama bölümünde videonuzun altına yorum yapmalarını, paylaşmalarını veya beğenmelerini isteyin.
 
  • Hatırlatıcı görsel kullanmak
Videonun başına, ortasına veya sonuna özelleştirilebilir bir hatırlatıcı ekleyin. Bu güçlü görsel istek, izleyicilerinizi harekete geçirecektir.

Çapraz Tanıtım Yapmak

Videoları blogunuza, e-posta bülteninize ve diğer sosyal medya hesaplarınıza dahil etmenin yollarını araştırın.

YouTube kanalımı nasıl tanıtırım? sorusunun yanında YouTube kanalını çapraz tanıtmanın birçok farklı yöntemi bulunmaktadır. Size bu konuda yardımcı olacak bazı basit fikirler vereceğim.

  • Sosyal Medya
  • Blog
  • E-posta

Bu 3 kanalı kullanarak YouTube hesabınızı çapraz olarak pazarlayabilirsiniz.

Kanalı Tanıtmak

Tek tek videolarınızı tanıtmanın yanı sıra kanalınızı bir bütün olarak tanıtmanız gerekmektedir. Abonelerinizi mümkün olduğunca fazla hesabınızda bağlayın. Bu, videolarınızın YouTube ve Google aramalarında üst sıralarda bulunmasına destek olacaktır.

Özel Gün Videoları

İnsanların ne istediğini tahmin ederek fazladan izlenme kazanın. İlgili içerik yayınlamak için tatilleri, popüler filmleri ve trendleri fırsat olarak değerlendirin. Bu stratejinin ne kadar işe yarayacağını görünce inanamayacaksınız!

Güncellik

Abonelerinizin tekrar tekrar izleyebileceği zamansız birkaç video paylaşın. Popüler olan güncel videolar genellikle şunları içermektedir:

  • Nasıl yapılır kılavuzları
  • Araçlar ve kaynak listeleri
  • İstatistikler
  • Öğreticiler

Analiz Etmek

YouTube’un analizleri oldukça güçlüdür. Analizleri dikkatlice kullanmalısınız! Bu aşamada aklımızı kullanmamız gerekmektedir.
 
Kitlenizi daha derin bir düzeyde anlamak için verilerinizi detaylı olarak inceleyin. Kaç yaşında kullanıcılarınız var? Hangi dilleri konuşuyorlar? Hangi video tarzlarını tercih ediyorlar? Gerçekten ilgi alanlarını yakalayan içerik oluşturmak için bu bilgileri göz ardı etmeyin.

Trendlere ve Meydan Okumalara Katılmak

Youtube’da trend olan videoları inceleyin. Keşfet sayfası, yeni ve trend olan içerikleri görmek için iyi bir sayfadır. Trendler ve meydan okumalar, yeni içerik için anlık bilgilendirme yapar. Youtube’daki trendler genellikle diğer uygulamalardakilerden daha uzun sürer.
 
Örneğin;
2006 yılında ilk kez ortaya çıkan “Boyfriend Make My Makeup Challenge (Erkek Arkadaşına Makyaj Yapma Meydan Okuma)” akımının hala videoları çekiliyor. Sabah ve gece rutinleri gibi videolar çekmenizde fayda var. Bu videolar 2022’de en çok konuşulacak videolar arasına girecektir.

Parça Parça Video Çekmek

Bir TV programlarında olduğu gibi, videoları birden fazla parça halinde yayınlamakta yarar vardır. İzleyicilerin kanalınızı tekrar ziyaret etmelerini sağlayacaktır. Dipnot geçmek gerekirse; videolarınız çok uzun olmamalıdır.
 
Bunun püf noktası yalnızca videoları birden fazla parça halinde yayınlamak değildir. İçeriğin tüketilebileceği şekilde yayınlamaktır. Attığınız bölüm videoları izleyiciye kendini izlettirsin ve izleyici ikinci bölümünü heyecanla beklesin. Siz de onları bölüm videolarının devamına yönlendirin.

Youtube Doğrulanmış Hesap Olmak

100.000+ aboneniz bulunuyorsa, Youtube’a doğrulanmak için başvurabilirsiniz. Ayrıca Youtube’un doğrulama süreci nasıl yapılır konusunda sizlere bilgilendirme kılavuzu hazırlayacağım. Yazıları takip ederseniz, erişebilirsiniz.
 
Youtube’da başarılı olmak için doğrulanmanıza gerek yoktur. Bu ekstra güvenilirlik işaretine sahip olmak kanalınızın büyümesine destek olacaktır.

Topluluğa Reklam Vermek

Kanalınızda Youtube Topluluğu sayfasında reklamınızı yapmak belirli sayıda aboneye ihtiyacınız vardır. Doğrulama için 100.000 abone gerekirken, Topluluk erişimi için yalnızca 1000 aboneye ihtiyacınız vardır.

Yeterli abone sayısına hızlıca ulaşmak için sitemizi ziyaret edebilir. Blog sayfamıza özel kampanyalardan yararlanabilirsiniz. https://sosyalevin.com/youtube-abone

Youtube Topluluğu sekmenizde, video duyurular, anketler, sorular ve diğer medyaları paylaşmak için alanınız vardır. Bu alanın Facebook veya Twitter’a benzeyen bir etkileşimi bulunmaktadır

Video için altyazı seçeneğini “Türkçe” yapmanız gerekmektedir.

İlham Almak

​​Büyük ihtimalle Youtube’a bir hayran olarak başladınız. Bu platform 2006’dan beri bulunmaktadır. Dünya çapında insanlar her gün bir milyar saatten fazla Youtube’da vakit geçirmektedir. En sevdiğiniz YouTuber’lar size yalnızca komedi skeçleri, makyaj nasıl yapılır ve vloglar için kaynak değildir. Ayrıyeten pazarlama ve tanıtım için harika bir örnek örnek olay incelemesidir.

Kendi videolarına benzer başarılı kanalları keşfedin ve yaptıklarını izleyin. Ardından, üzerine kendi yaptıklarınızı ekleyin. Her zaman gelişen devasa bir kitaplığınız vardır. Bu kitaplığı kullanın. Gelişin, büyüyün.

Sonuç

Bu yazımda sizlere YouTube kanalınızı tanıtma hakkında 28 taktik verdim. Bu taktikler sayfanızı inanılmaz etkileyecektir. Değerli okurlarımızın kaliteli bir YouTuber olması için yazılarımız devam edecektir. En iyisi ve en çok kazananan olmak taktikler sayesinde artık çok kolay.

YouTube Hizmetiniz Var mıdır?

Evet. YouTube’un tüm hizmetlerini sizlere sunmaktayız. Linke tıklayarak blog okurlarına özel YouTube kampanyalarımızı inceleyebilirsiniz. https://sosyalevin.com/youtube-hizmetleri

YouTube İzlenme Hizmetiniz Var mıdır?

YouTube izlenme hizmetimiz mevcuttur. Dilediğiniz kadar izlenme satın alabilirsiniz. Blog okurlarına özel kampanyalardan yararlanmak için linke tıklayın. https://sosyalevin.com/youtube-izlenme-satin-al/

İlgili Makaleler

9 Yorum

  1. Teşekkürler Ecem youtube kanalımı açarken verdiğin bilgilerden yararlanacağım😊

  2. Her mecra hakkında bilginiz var Ecem hanım. Yazınız için teşekkürler 😊

  3. Tekrar mükemmel bir içerik bilgilendirdiğiniz için teşekkürler Ecem hanım😊

  4. YouTube kanalı olanlar için çok bilgilendirici bir yazı olmuş emeğine sağlık 🙂

  5. Youtube kanali olanlari kesinlikle yaziniza yönlendirecegim basarilar Ecem hanim👏

  6. Youtuberlar ve youtuber olmak isteyenler için çok güzel içerik olmuş emeğine sağlık

  7. Her yazınızı bir sonrakinden daha fazla merakla bekliyorum Youtube’ da kanalı olanlar ve buna başlamak isteyenler için harika bir yazı olmuş 💯

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu