Pinterest Destek

Pinterest Video Nasıl İndirilir?

Pinterest video indirme ile kişi istediği pini cihazında daha rahat bir şekilde kullanabilir. Pinleri düzenlemek editlemek ve daha fazla işlem için Pinterest videolarını indirmek en uygun seçenektir.

Pinterese video indirmek için öncelikle ilgili gönderiyi ya da görseli açmak gerekir. İndirme işlemini gerçekleştirmek için Pinterest uygulaması üzerinde kişinin bir oturum açması gerekir.

Ardından ekranı sağ alt kısmında bulunan üç noktaya dokunmak gerekir. Bu adım videoyu paylaşmayı tekrar oynatmayı ve kaydetmeyi sağlar. Ayrıca Pinterest üzerinden İnternet bağlantısını kopyalamak ya da rapor etmek gibi pek çok seçenek mevcuttur.

2 adım olarak bağlantıyı kopyala kısma dokunup gerekir. Bu kısımda videoyu indirmek için gerekli olabilecek bağlantı yer alır.

  • Tek seferde video indirmek gerekebilir bu nedenle panoya sadece 1 adet bağlantı kopyalamak daha uygun olur.
  • Aksi halde bağlantılar karışabilir ve kişi istediği videonun linkini almamış olur.

3 adım olarak internet tarayıcısında bir video dönüşüm sitesini açmak gerekir. Güvenilir siteler tercih edilirse kişinin daha rahat bir indirme süreci geçireceğinin altını çizmek gerekir. Bu konuda kullanıcıların daha fazla tercih ettiği video dönüşüm sitelerine yönelmek uygun olabilir.

Kopyalanan Pinterest bağlantısını sitesini arama kutusuna kopyaladıktan sonra indir düğmesine dokunmak yeterlidir. Bu şekilde ilgili video telefona indirilmiş olur.

İlgili internet sitesi video linkini genelde .MP4 formatında dönüştüreceği için dosyayı kişi kendi belirlemiş olduğu yere cihazı kaydedebilir.

Pinterest Video İndirme Adımları Programsız

Pinterest video indirme konusunda programa ihtiyaç duymadan sadece internet tarayıcısı ve video  dönüştürücü siteyi kullanarak videoları indirmek mümkündür. Bunun için güvenli bir video dönüştürücü sitesine kullanmak gerekir.

Bu işlemler  haricinde video pinine dokunarak pinin sağ kısmında bulunan Android paylaşım simgesine dokunmak yeterli olur. İlgili seçili olan pini cihaza indirmek için  ilgili indir kısmına dokunmak yeterlidir.

Pinterest Video İndirme Adımları Programsız

Pinterest Videoları Görselleri Veya Gifi Nasıl İndirebilirim?

Pinterest video indirici yani video dönüştürücü sitelere giriş yaparak ilgili görselin gıf’in ya da videonun bağlantı linkini kopyalayıp ilgili alana yapıştırarak indirmek mümkündür.

Video indir Pinterest uygulaması için güvenilir bir video dönüştürücü siteye giriş yapmak gerekir. Görsel GIF ve videoları indirirken genelde site MP4 formatında indirir.

Pinterest Video İndirme Programları

İlgili video indirme programlarının kötü amaçlı yazılımlar ve virüsler içermediğinden emin olmak gerekir. Kişisel bilgilerin istenmemesi video çözünürlüğünün yüksek olması ve acil durumlarda destek hattının bulunması indirme programının kalitesini doğrudan yansıtır.

Pinterest Video İndirme Programları

Pinterest Videolarını Toplu Olarak İndirme

Pinterest videolarını toplu olarak indirmek için çeşitli video indirici siteler ve uygulamalar kullanılabilir. Bağlantı kopyalayıp yapıştırma yöntemi ile toplu şekilde videolar indirilebilir. Daha düzenli ve eksiksiz olması için videolar teker teker ve indirilebilir.

Mobil Cihazında Pinterest Videoları İndirmek

Mobil cihaza Pinterest videolarını indirebilmek için öncelikle güvenilir bir video dönüştürücü sitesine giriş yapmak gerekir. İlgili videonun bağlantısını link kısmına yapıştırarak birkaç dakika içerisinde indirme gerçekleştirilebilir.

Pinterest videolarını indirirken çözünürlüğe kaliteye ve indirme hızına dikkat etmek gerekir. Ayrıca kullanılan internet sitesinin ve uygulamaları güvenli olduğundan emin olmak gerekir. Aksi takdirde bazı kişisel bilgiler ve veriler istenmeyen kişilerin eline geçebilir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu