Pinterest Destek

Pinterest Kaydedilenler Nerededir?

Öncelikle Pinterest, yemek tariflerinin, ev dekorasyon ve dizayn fikirlerinin, stil-giyim-tarz ilhamlarının ve hayata dair aradıklarınızdan daha fazlasını bulmak içim kullanılan bir görsel uygulama motorudur. Peki ya Pinterest Kaydedilenler Nerededir? sorusunun cevabını bu içerikte alacaksınız.

Pinterest uygulamasındaki milyonlarca Pinin yani video-görsel-bilgilendirmeler arasından her zaman size ilham perisi olacak Pinler bulabilirsiniz. Hobilerinizi geliştirmek adına, aradığınız size ilham ve keyif katabilecek Pinleri keşfet dünyanızda, fikirlerinizi programlı bir sistemle ve daha kolay bulabilmeniz için Pinterestte var olan panolarınıza kaydedebilirsiniz.

Ayrıca Pinterestin daha canlı ve keyif veren diğer özelliği ise Pinterest dünyasında var olan kişiler için fikirlerinizi-tasarımlarınızı hobilerinizi sanat haline getirdiğiniz her şeyi paylaşmak ve büyük kitlelere ulaştırmak kendi kişisel Pinlerinizi de oluşturabilirsiniz.

Pinterest dünyasında gezinirken ya da kendi Pinterest dünyanızı kurarken aramış veya hazırlamış olduğunuz fikirleri, sanatsal paylaşımları, el emeklerinizi, tasarım, dizaynlarınızı, tarzlarınızı hazır hale getirip bulma kolaylığı sağlamanın yolunu aşağıda detaylı bir şekilde anlatılmaktadır.

Pinterest Kaydedilenler Nerededir?
Pinterest Kaydedilenler Nerededir?

Pinterest Uygulamasında Kaydettiğim Pinler Nerededir?

Pinterest uygulamasında yer alan görsel ya da videoların üzerine gelerek önünüze çıkan Kaydet butonuna bastıktan sonra, Pinterest üzerinde bulduğunuz herhangi bir görseli veya videoyu kaydetmenize olanak tanımakla beraber kayıt etmiş olduğunuz verilere daha sonra kolaylıkla geri dönebilirsiniz.

Yemek tariflerinin yer aldığı, stil, dekorasyon, dizayn fikirlerini, yaşadığınız evde yapmak, denemek istediğiniz diğer fikirleri ve önerileri kaydetmek için butona tıklamanız yeterli olur.

Öncelikle kullanmış olduğunuz Pinterest hesabınızda oturum açmalısınız. Kullanıcı bilgilerinizi ve şifrenizi girmeniz gerekir. Bilgisayarınızın veya telefonunuzun ekranın üst kısmında yer alan arama kutusuna bir konu girin ve kullanmış olduğunuz bilgisayar ya da telefonunuzdaki klavyede yer alan Enter tuşuna basmalısınız.

Pinterestte oluşturduğunuz arşive ulaşabilmeniz için bir panoyu Pinterest profilinizin en alt kısmında bulunan panolarınızın aşağısındaki yerde bulabilirsiniz. Arşivlemek istediğiniz tüm panolar herkese açık olan profilinizde görünmez ve arşivlenmiş olan panoya Pin kaydedemezsiniz. Pinterest profilinizin alt kısmında yer alan panoyu istediğiniz zaman arşivinizden çıkarabilirsiniz.

Pinterest Profilinizi yalnızca siz ya da profilinize davet ettiğiniz kişiler gizlemiş olduğunuz panolarınızı görebilir. Gizlenmiş olan Pinleri ve panoları ana sayfa akışında, arama motorunda veya Pinterest’in diğer uygulama yerlerinde görünmezsiniz. Eğer yeni bir gizli pano oluşturmak isterseniz, bir pano oluşturmalısınız ve panoya isim verirken oluşturduğunuz panonun gizli tut seçeneğini aktif hale getirmelisiniz.

Peki, kaydetmek istediğimiz bir Pini nasıl galerime kaydederim diyorsanız, görüntünün sağ alt kısmında yer alan kaydet simgesine tıklayıp menüde yer alan görüntüyü indir’i segmentini seçerek, ana sayfa akışından indirebilirsiniz. Video ve ya görseliniz, cihazınızda bulunan galeri ( fotoğraf ve vidoların olduğu) klasörüne kaydedilecektir. Kaydedilenleri silmek için ise hızlı erişim çubuğunda bulunan ayarlar menüsünden kaydetmiş olduğunuz panoyu seçerek temizle öğesine dokunarak silebilirsiniz.

Pinterest Kaydedilenler Nerededir?
Pinterest Kaydedilenler Nerededir?

Pinterest uygulamasında size ilham olmasını istediğiniz tasarımlar, dizaynlar, fikirler, video ve görselleri indirmek ya da bu uygulamayı kullanmak herhangi bir ücret tarifesine tabii tutar mı? Bu sorunun cevabına şöyle yanıt verebiliriz. Pinterest uygulaması ve uygulama üzerinde oluşturduğunuz pinleri kaydetmiş olduğunuz panoların kullanımı tamamen ücretsizdir. Pinterest’i kullanmak için herhangi bir aylık abonelik ücreti gibi para ödemeniz gerekmiyor.

Pinterest Kaydedilenler Nerededir?

İlgili arama yapmak istediğiniz tüm panoları görebilmeniz için arama kutusunun sağında yer alan menüden Panolar’ı seçmelisiniz. Daha önce kayıt etmeye çalıştığınız görseller ya da videolar daha sonra ulaşmak istediğiniz her ne ise pinlerin tümünü görebilmeniz için bir panoya tıklamanız gerekmektedir. Böylelikle bütün kayıt etmiş olduğunuz pinlere panolar aracılığı ile ulaşmış olursunuz.

Sık Sorulan Sorular

Pinterest Takipçi Sayımı Nasıl Yükseltebilirim?

Sosyal Evin olarak vermiş olduğumuz hizmetlerden faydalanabilirsiniz. Pinterest takipçi satın al paketlerimiz sayesinde hızlıca yükselişe geçebilirsiniz.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu