Spotify Destek

Spotify Linki Nasıl Alınır?

Bu yazımızda spotify linki nasıl alınır? Nasıl sorunuza cevaplarımızı derledik. Dünyanın en çok kullanıcı tarafından tercih edilen çevrim içi ve çevrim dışı müzik dinleme uygulaması olan Spotify linklerinin nasıl alındığı son günlerde merak konusu olmaya devam ediyor.

Spotify URL’nizi Oluşturun

Spotify uygulaması üzerinden doğrudan bir link edinemeseniz de yakın zamanda bu özelliğin gelmesi bizi şaşırtmaz. Zira son dönemde yeniliklerle adını duyuran Spotify adlı uygulama sürekli cazip özellikler ile karşımıza çıkıyor. Spotify üzerinden bire bir link kısaltma işlemini yapmanız mümkün olmamakla birlikte yardımcı bazı programlar kullanarak bu işlemi kolaylıkla halledebilirsiniz.

Spotify Linki Ne İşe Yarar?

Spotify üzerinden çevrimiçi müzik dinleyebilmenizin yanında kendi kişiselleştirme imkânları son derece geniş olan uygulamada kendinize ait bir çalma listesi oluşturabilirsiniz. Daha sonra bu listeyi uygulama içinde ya a uygulama dışında başkaları ile paylaşabilme imkânı da var. Spotify linkleri işte bu paylaşımları yapmanızı ve sevdikleriniz ile çalma listelerinizi, albümleri, müzikleri ve hatta kendi profilinizi paylaşmanızı sağlıyor.

Spotify Link Edinme Adımları

İlkin Spotify üzerinden çalma listenizin linkini edinmelisiniz. Bu link, sizin oluşturduğunuz çalma listesini başkaları ile paylaşmanıza olanak sağlıyor. Spotify’ın sunduğu hizmetler içerisinde uygulama üzerinden sadece birkaç saniye içinde çalma listenizin linkini oluşturabilirsiniz.

  1. Öncelikle cihazınıza Spotify uygulamasını yükleyin ve hesabınıza giriş yapın.
  2. Daha sonra kitaplığım sekmesinden çalma listenizi açabilirsiniz.
  3. Ya da herhangi bir çalma listesini paylaşmak istiyorsanız o çalma listesini de açabilirsiniz.
  4. Devamında çalma listesinin yanında yer alan üç nokta butonuna tıklayın.
  5. Paylaş sekmesi ile karşılaşacaksınız.
  6. Bu sekmeyi seçtikten sonra ise Çalma Listesi Bağlantısını Kopyala seçeneğine tıklayın.

Artık elinizde çalma listesine ait bir link bulunmaktadır.

Spotify Linki Nasıl Alınır?
Spotify Linki Nasıl Alınır?

Link Kısaltma Özelliği

Spotify linkleri genellikle çok uzun adlandırılmış bağlantılardan oluşuyor. Çoğu kullanıcı ise bu linkleri aha sadeleştirilmiş halleri ile paylaşmak istiyor. Linkleri daha sade hale getirmenin ve URL’leri kısaltmanın da başka programların yardımı ile yapılması mümkün. Aşağıda adımlar halinde Spotify linklerini nasıl edineceğinizi ve bağlantıyı nasıl kısaltacağınızı aktaracağız.

Spotify Linkini Kısaltma

Ancak paylaştığınız link oldukça uzun bir link olacaktır. Bu durum ise sizi bu özellikten soğutabilir. Ancak bu adımların devamında şimdiki adımları gerçekleştirmeniz halinde daha kısa bir linke sahip olabilirsiniz. Hatta bu linki aklınızda dahi tutabilirsiniz. Yukarıdaki adımları takip ettikten sonra Google üzerinden link kısaltma sitelerini ziyaret edebilirsiniz.

Karşınıza birden çok URL kısaltma sitesi çıkacaktır. Herhangi birini açabilirsiniz. Ardından kopyaladığınız çalma listesi linkini bu ekrana yapıştırın. Linki yapıştıracağınız yer kutu halinde gözükecektir. CreateURL seçeneğine tıklayarak linki revize edebilirsiniz. Yine devamında shortURL seçeneği ile sistem size kısaltılmış yeni linkinizi sunacaktır.

Spotify Linki Nasıl Alınır?
Spotify Linki Nasıl Alınır?

Linkinizi Her Yerde Paylaşabilirsiniz

Artık kısaltılmış yalın bir Spotify linkine sahipsiniz. Sizin eşsiz zevkinizin süzgecinden geçilerek milyonlarca parça arasından seçilmiş olan müziklerin bulunduğu çalma listenizi sevdiklerinizle, arkadaşlarınızla paylaşabilir, bir tıkla onların da erişebilmesini sağlayabilirsiniz. Üstelik bu bağlantıyı yalnızca uygulama yardımı ile değil, internet erişimi olan her yerden görebilirsiniz. Sosyal medyada da tek tıkla çalma listenizi paylaşabilmeniz mümkündür.

Yalnızca Çalma Listenizi Değil, Profilinizi De Paylaşabilirsiniz

Bu özellik sayesinde yalnızca beğendiğiniz ya da kendiniz oluşturduğunuz çalma listelerini değil, profilinizi de başkaları ile tüm sosyal mecralarda paylaşabilmeniz mümkün. Bu sayede bir sürü yeni kullanıcı tarafından keşfedilmenizi, profilinizin ve dinlediğiniz şarkıların başkaları tarafından görüntülenebilmesini sağlayabilirsiniz. Genellikle kullanıcıların profillerinden yola çıkarak yeni şarkılar keşfedebilir, eğlenceli vakit geçirebilirsiniz.

Sık Sorulan Sorular

Spotify Link Almak Ücretsiz mi?

Evet, kesinlikle ücretsizdir. Her hangi bir ücret ödemenize gerek yoktur.

Spotify Takipçi Yükseltmek Mümkün mü?

Sosyal Evin sistemleri sayesinde spotify takipçi sayısı yükseltme işlemlerini hızlı ve güvenilir bir biçimde yapabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu