Spotify Destek

Spotify Çalma Listesini Takip Edenleri Görmek Mümkün mü?

Spotify çalma listesini takip edenleri görmek mümkün mü? sorusunu sizler için cevaplıyoruz. Müzik uygulamasını kullanan çok sayıda kişinin öğrenmek istediği konulardan birisidir. Günümüzün en popüler müzik uygulamalarından olan Spotify, gerek bilgisayarlarla gerekse mobil cihazlarla uyum içinde çalışabiliyor.

Bu uygulamayı kullanarak rahatlıkla dilediğiniz albümlerden çalma listenizi oluşturabilir veya diğer müzik severlerin çalma listelerini takip edebilirsiniz.

Uygulama oldukça basit bir arayüze sahip olduğundan uygulamayı ilk kez kullanacak olan kişiler içinde tercih sebebidir. Spotify uygulamasını akıllı cihazlarınıza indirerek üyelik oluşturabilirsiniz. Ayrıca spotify uygulamasının tüm özelliklerini belli bir süre ücretsiz kullanabiliyor, dilerseniz de premium üyelik satın alabiliyorsunuz. Böylelikle dilediğiniz her yerden doyasıya müzik keyfini kesintisiz yaşayabilirsiniz.

Spotify Çalma Listesini Takip Edenleri Görmek Mümkün mü?

Spotify son dönemlerin en fazla kullanılan müzik uygulamasıdır. Uygulamada üniversite öğrencilerine uygun farklı, trend müzikler avantajlı tekliflerle sunuluyor olsa da spotify, müzik dinlemeyi seven her yaştan kişinin ilgisini çeken bir programdır. Uygulama üzerinden çalma listenizi kimlerin takip ettiğini görebilmeniz mümkün değildir. Fakat çalma listenizi takip eden kişilerin profillerini göremiyor olsanız da lakin sayılarını görebilirsiniz. Spotify çalma listenizi takip eden kişi sayısını görebilmeniz için yapmanız gerekenler şöyledir:

  1. Spotify’a giriş sağlayın: https://open.spotify.com/
  2. Uygulamaya kullanıcı adınız ve şifrenizle giriş yapmalısınız.
  3. Uygulamanın sol kısmında yer alan çalma listenizi açmalısınız.
  4. Çalma listenizin altında yer alan beğeni listesini rahatlıkla görebilirsiniz.
  5. Listenizde oluşan beğeni sayısı aynı zamanda listenizi takip edeni kişi sayısıdır.

Bu şekilde uygulama üzerinden oluşturduğunuz çalma listenizi kaç müzik severin takip ettiğini kolaylıkla görebilirsiniz. Bu özellik sadece bilgisayar üzerinden değil uygulamanın indirildiği her cihazda aynı şekilde görünecektir.

Spotify Çalma Listesini Takip Edenleri Görmek Mümkün mü?
Spotify Çalma Listesini Takip Edenleri Görmek Mümkün mü?

Spotify Çalma Listesini Başkalarının Takip Etmesi Engellenir mi?

Spotify uygulaması üzerinden kullanıcılar dilediği çalma listelerini beğenebilir veya kendi çalma listelerini oluştururken fikir sahibi olabilirler. Dolayısıyla çalma listeleri oluşturmak, bu listeleri uygulama üzerinden paylaşıma açmak yada takip etmek spotify uygulamasını çekici kılıyor. Elbette ki uygulama üzerinde oluşturduğunuz çalma listenizi gizli tutabilirsiniz. Bunun için ise herkese açık paylaştığınız listenizi gizliye döndürebilirsiniz. Böylelikle çalma listenizi sadece siz görebilirsiniz.

Spotify Çalma Listesi Nasıl Takip Edilir?

Spotify son dönemlerde hemen her akıllı cihazlarda bulunan bir müzik uygulamasıdır. Bu uygulama ile dilediğiniz sanatçıları ve onların albümlerini takip edebilir ve kendi müzik zevkinize uygun playlistler oluşturabilirsiniz. Uygulamayı kullanarak oluşturulmuş çalma listelerini takip etmek için oynatılan video üzerine gelinip kitaplık seçilir. Buradan istediğiniz sanatçıları takip et butonunu kullanarak takibe alabiliyorsunuz. Böylelikle spotify profiliniz sizin dinlemekten keyif aldığınız sanatçıları listeleyecektir.

Spotify Çalma Listesini Kim Takip Ediyor?
Spotify Çalma Listesini Kim Takip Ediyor?

Spotify Profilini Kimlerin Takip Ettiğini Görmek Mümkün mü?

Spotify uygulaması üzerinden kimlerin sizin profilinizi ziyaret ettiğini veya takibe aldığını görebilmeniz için bazı adımları uygulamanız gerekiyor. Bu adımlar şöyledir:

  1. Spotify uygulamasını açmanız gerekiyor.
  2. Ardından ana sayfanın üst kısmında olan dişli tıklanmalıdır.
  3. Burada yer alan takipçi listesinin görüntülenmesi için en üstte yer alan takipçi sayısı tıklanmalıdır.

Dolayısıyla bu adımlar izlendiğinde dilenen kişinin profil sayfası da görüntülenebiliyor. Böylelikle dilediğiniz kişinin profilini açarak ne tür müzikler dinlemekten keyif aldığını anlayabilir, profil hakkında kolaylıkla fikir sahibi olabilirsiniz.

Spotify Uygulamasında Takipçiler Gizlenebilir mi?

Spotify uygulamasında nasıl dilediğiniz çalma listelerine beğeni yapabiliyor ve takibe alabiliyorsanız aynı zamanda takipçi sayınızı da herkese açık değil gizli yapabilirsiniz. Bunun için yapmanız gereken sadece spotify ayarlar kısmına gelmenizdir. Ardından açık olan arkadaşlar seçeneğini kapalı şekle getirebilir ve listenizi gizleyebilirsiniz.

Sık Sorulan Sorular

Spotify Çalma Listesinin Takipçisini Arttırmak Mümkün mü?

Sosyal Evin sayesinde mümkündür. Spotify Playlist Takipçi Satın Al sayfamızı ziyaret ederek detaylı bilgilere ulaşabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu