TikTok Destek

TikTok Çok Hızlı Takip Ediyorsun Hatası Nedir?

TikTok kullanımının arttığı bugünlerde hemen hemen her kullanıcının başına en az bir kere gelen bir hata vardır. Kullanıcıları takip etmek istediğinizde çok hızlı takip ediyorsun hatası alabilirsiniz. Yazımızın ilerleyen bölümlerinde TikTok Çok Hızlı Takip Ediyorsun Hatası Nedir? hakkında çözüme kavuşacağız.

TikTok Çok Hızlı Takip Ediyorsun Hatası Nedir?

TikTok Çok Hızlı Takip Ediyorsun Hatası Nedir?

Uygulama içerisinde sıkça karşılaşma ihtimaliniz olan bu hatanın bir çok sebebi olabilmektedir. TikTok kurallarının belli bir zaman içerisinde size koyduğu takip kotasını aşmanız halinde karşılaşabilirsiniz. Başka bir deyişle geçici bir süre ile diğer kullanıcıları takip etmeniz engellenebilmektedir. Bu hatanın oluşmasının öncelikli nedeni ise, uygulama kurucularının bot hesapların önüne geçmeyi amaçlamasıdır. Kısa bir süre içerisinde birçok kullanıcıyı takip etmeniz soruna yol açabilmektedir. Uygulamadaki algoritmalar tarafından bot hesaplara erişim kısıtlılığınıza neden olmaktadır.

TikTok Çok Hızlı Takip Ediyorsun Hatası Nasıl Düzeltir Çözümü

TikTok takip kısıtlamaması yaşamamak ve mevcut hatanızı düzeltmek için aşağıdaki yöntemlerden yararlanabilirsiniz. Bu sayede bu hatayı alma ihtimalinizi ortadan kaldırabilirsiniz. Kısa süre içerisinde de hesap sorunlarınızı çözüme kavuşturabilirsiniz.

Hızlı Hesap Takip Etmeyin

Hatanın nasıl düzeltildiğinden bahsetmeden önce, bu hatayı almamak için yapmanız gereken temel şeyler bulunmaktadır. 1 saatte uygulama içerisinde 30’dan fazla kullanıcıyı takip etmemeniz gerekmektedir. Eğer saat başına 30’dan az kullanıcı takip ederseniz böyle bir hata yaşamazsınız.

TikTok Sorun Bildirin

Bu noktada kullanıcı takibini belli zaman aralıklarına yaymanız hesabınız açısından daha iyi olacaktır. Bu yöntemin işe yaramadığı noktada ise aşağıdaki işlem adımlarını takip edebilirsiniz. TikTok hatasını düzelmek ve tekrar yaşamamak için sırası ile;

  1. IOS ya da Android işletim sistemine sahip cihazınız üzerinden TikTok uygulamasını giriş sağlayın.
  2. Ekranın sağ alt köşesinde yer alan profil simgesine tıklayın.
  3. Profilinizi açtıktan sonra ekranın sağ üst kısmında bulunan dişli simgesine dokunun. Bu sayede Ayarlar bölümüne giriş sağlanmış olacaksınız.
  4. Sorun Bildir seçeneğini seçerek ilerleyebilirsiniz.
  5. Geri Bildirim ve Yardım kısmında konuyla alakalı bir konu başlığı seçiniz.
  6. Diğer, Hala bir sorun var seçeneğine tıklayarak ilerleyin. TikTok hızlı takip ediyorsun hatası aldığınızdan ve hesabınızla ilgili yaşadığınız sorunlardan bahsedebilirsiniz. Aldığınız hatanın ekran görüntüsünü paylaşarak işlemlerinizi kolayca halledebilirsiniz.
  7. Gönder butonuna tıklayarak, sorununuzu yönetime bildirmiş olacaksınız.
  8. TikTok destek ekibinden bu şekilde 24-48 saat arasında geri dönüş alabilirsiniz. Sorunuzu bu şekilde çözebilirsiniz.

TikTok Çok Hızlı Takip Ediyorsun Hatası Nedir?

TikTok’u Güncelleyin

Başka işlem hatalarını yok etmek adına bilinen en eski ve klasik yöntem uygulamanın güncel olup olmadığını kontrol etmektir. Google Play Store ya da App Store üzerinden TikTok’un güncel olup olmadığına bakabilirsiniz. Bu sayede eski sürüm uygulamanın meydana getirdiği bir hata eğer bulunuyorsa kurtulabilirsiniz.

TikTok Verilerini Silin

Birçok hatanın giderilmesi noktasında sıklıkla faydalanılan bir yöntem bulunmaktadır. Bu yöntem ile uygulama verilerini silme işlemini gerçekleştirebilirsiniz. Bu sayede hatadan kurtulabilme olasılığınıza ek olarak daha iyi bir TikTok deneyimi yaşayabilmeniz mümkün olacaktır. Bunun için yapmanız yöntemler şunlardır;

  1. Cihazınızda menü kısmından “Ayarlar” bölümüne giriş sağlayın.
  2. Uygulamalar ve Bildirimler” kısmını seçin.
  3. Tam uygulama listesini görebilmek için “Tüm Uygulamaları Gör” bölümüne tıklayın.
  4. TikTok uygulamasını seçerek, “Zorla Durdur” a basın.
  5. Ardından depolama alanına tekrar dönün. Burada bulunan “Verileri Temizle” seçeneğinden işleminizi tamamlayabilirsiniz.

Uygulamayı Yeniden Açın

Uygulamadan çıkış yapıp tekrar oturum açan kullanıcıların büyük bir kısmı sorunun çözüldüklerini dile getirmişlerdir. Siz de bu yöntemlerden verimli bir sonuç alamadıysanız, TikTok’tan çıkış yapıp tekrar açmayı deneyebilirsiniz.

Ayrıca TikTok ile ilgili yazmış olduğumuz içeriklere ulaşmak için bu bağlantıya tıklayabilirsiniz.

Sık Sorulan Sorular

TikTok Çok Hızlı Takip Ediyorsun Hatası Nedir?

TikTok’ta geçici bir süre ile diğer kullanıcıları takip etmenizin kısıtlanmasıdır. Saatlik kısıtlamayı aşmanız noktasında bu hata ile karşılaşabilirsiniz.

TikTok Çok Hızlı Takip Ediyorsun Hatası Nasıl Düzeltilir?

Bir saat içerisinde 30’dan fazla hesabı takip etmeyerek hata ile karşılaşma oranınızı indirebilirsiniz. TikTok hesabınızdan çıkış yapıp tekrar girmeyi deneyin. Ayrıca TikTok destek ekibine sorun olarak da bildirebilirsiniz.

TikTok Çok Hızlı Takip Ediyorsun Hatası Ne Zaman Düzelir?

Hatanın ne zaman düzeleceği ile ilgili kesin bir bilgi bulunmamaktadır. Takip sınırını aşma miktarınızla orantılı olarak süre uzayabilmektedir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu