TikTok Destek

TikTok Hesap Gizleme Nasıl Yapılır?

Bu içeriğimizde sizlere TikTok platformunda hesapların nasıl gizleneceğini anlatacağız. Bir çok insan TikTok’u aktif olarak kullansa da profilini gizlemek istiyor. TikTok Hesap Gizleme Nasıl Yapılır? adımlarını bu içeriğimizde sizlere aktaracağız.

Uygulama içerisinde profilinize giriş yapın. Ardından gizlilik ayarlarından hesap gizleme işlemlerini değiştirebilirsiniz. TikTok kullanıcılarına sağladığı hesap gizleme ayarlarıyla hesabınızı gizleyebilirsiniz. Hesap paylaşımlarınızı herkese açık ya da belirli kişilerin izleyeceği şekilde düzenleyebilmeniz de mümkündür. Tercih edeceğiniz paylaşım yöntemine uygun olarak düzenlemelerde bulunabilirsiniz. Profil içerisinde yer alan “Ayarlar” sekmesi üzerinden düzenlemeler yapabilirsiniz.

TikTok Hesap Gizleme Nasıl Yapılır?

TikTok Hesap Gizleme Nasıl Yapılır?

TikTok hesap kitlemek ve TikTok Hesap Gizleme Nasıl Yapılır? ayarları için aşağıdaki adımları izlemeniz yeterli olacaktır.

  1. TikTok‘a giriş yapıyoruz.
  2. Hesabınıza giriş sağlayın.
  3. Kullanıcı girişinden sonra profilinize tıklayarak ilerleyin.
  4. Ardından Ayarlar bölümüne ulaşın.
  5. Ayarlar da yer alan Gizlilik Ayarları sekmesine giriş sağlayın.
  6. Gizlilik Ayarları içinde “Diğerlerinin Beni Bulmasına İzin Ver” seçeceğini kullanabilirsiniz. Bu kullanıcıların sizlere ulaşıp, ulaşamayacağını belirlemektedir.
  7. Alt kısımda yer alan “Özel Hesap” butonu bulunur. Bu sahip olduğunuz hesabın ve içeriğinin kimler tarafından izlenebileceğini seçmenize olanak sağlayacaktır.
  8. Ayrıca altta yer alan seçenekler üzerinden de gizlilik ayarlarınızı kontrol edebilirsiniz.

TikTok Hesap ve TikTok Videoları Gizleme

TikTok hesap gizleme ayarları, yukarıda da belirtilen adımlarda da yer aldığı üzere, Ayarlar kısmından yapılır. Hesap Kilitleme seçenekleri arasından “Özel Hesap” butonunu aktif etmeniz ile çalışacaktır. Özel hesap ile sizleri takip eden kullanıcılar videolarınıza ve içeriklerinize ulaşabilecektir. Yukarıda da yer alan son adımda bulunan opsiyonlara uygun olarak diğer kullanıcılar sizinle iletişime geçmektedir. Bunlarla beraber etkileşim de sağlayacaktır.

TikTok Video Gizleme Yapılışı

TikTok profilinizden üzerinden istediğiniz video içeriklerini kolayca takipçilerinizden gizleyebilirsiniz. Profilinizde paylaşacağınız yeni videolar ve mevcut videolarınız için de bu ayarı kullanabilirsiniz. Yayınlanmaya yetecek nitelikte olmadığını düşündüğünüz ve üzerinde rötuşlar yapacağınız içeriklerinizi gizleyebilmeniz mümkündür. Önceden paylaştığınız içeriklerinizi birkaç ayarlama ile kolay şekilde gizleyebilirsiniz. Uygulama içerisinde video gizlemek için aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz.

Yeni paylaşacağınız videoyu gizlemek için;

  1. TikTok videonuzu hesabınıza yükledikten sonra Gönderme kısmında yer alan “Bu Videoyu Görüntüleyecek Kişiler” seçeneğine dokunun.
  2. Bu ayarlar sayesinde “Arkadaşlar” ya da “Özel” seçeneğinden düzenleme yapabilirsiniz. Sadece Arkadaşlarınızın görmesini istiyorsanız Arkadaşları seçin. Ayrıca videoyu yalnızca siz görmek istiyorsanız Özeli seçebilirsiniz.

Eskiden paylaştığınız videoyu gizlemek için;

  1. Erişim standartlarını değiştirmek istediğiniz paylaşımı seçin.
  2. Daha sonra sağ altta yer alan “Üç Nokta” simgesine dokunun.
  3. Menüdeki “Gizlilik Ayarları” bölümünü seçin.
  4. Ardından “Bu Videoyu Kimler Görüntüleyebilir” seçeneğinden ilerleyin.
  5. Tercihinize uygun olarak Arkadaşlar ya da Özel’i seçebilirsiniz.

TikTok hesap gizleme konulu yazımızda, hesap kitleme ve video kilitleme yöntemlerini ele aldık. TikTok’la ilgili daha fazla bilgi almak istiyorsanız benzer yazılarımıza göz atabilirsiniz. TikTok Destek bölümünden giriş sağlayabilirsiniz.

Ayrıca TikTok’ta dilediğiniz takipçi sayısına ulaşmak için TikTok Takipçi Satın Al hizmetimizden yararlanabilirsiniz.

Sık Sorulan Sorular

TikTok Hesap Gizleme Nedir?

Hesap kitleme, hesabınızı isteğiniz doğrultusunda kullanıcılara açmanızı kapsayan bir özelliktir.

TikTok Hesap Kitleme Nasıl Yapılır?

Ayarlar ya da Gizlilik Ayarları üzerinden “Diğerlerinin Beni Bulmasına İzin Ver” seçeneğini kullanın. Özel Hesap butonunu aktif bir şekilde kullanabilirsiniz.

TikTok Videoları Gizleme Nasıl Yapılır?

Yeni yayınlayacağınız ya da eski videonuz için “Bu Videoyu Kimler Görüntüleyebilir” seçeneğini kullanabilirsiniz. Ayrıca “Özel” ya da “Arkadaşlar” seçeneğini tercih edebilirsiniz.

TikTok Videolarım Daha Fazla Nasıl İzlenir?

Videolarınızın daha fazla izlenmesini istiyorsanız düzenli içerik paylaşımı yapmalısınız. Videolarınızı etkileşim oranlarının yüksek olduğu saatlerde paylaşmalısınız.

TikTok'ta Sizin İçin'e Nasıl Çıkabilirim?

Sizin içine çıkmak istiyorsanız kısa süre içerisinde yüksek etkileşim almanız gerekmektedir. Bu yüzden videolarınızın verdiği mesaj anlaşılır olması gerekir. Ne kadar anlaşılır olursanız o kadar fazla etkileşim alırsınız.

TikTok’tan Nasıl Para Kazanabilirim?

TikTok’tan para kazanabilmek için belirli bir video içerik tasarımınız ve imajınız olmalıdır. Bununla birlikte bu imaj doğrultusunda yaratıcı içerikler yaratmanız gerekmektedir. Doğru zamanlarda paylaşırsanız TikTok’tan kolayca para kazanabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu