TikTok Destek

Tiktok Hesap Silme Nasıl Yapılır?

TikTok Çinli bir şirket tarafından yapılan bir uygulamadır. 13 yaşından küçüklerin hesap açmasına izin verilmez. TikTok hesap silme nasıl yapılır? Kalıcı olarak silmek veya bir süreliğine dondurmak istiyorsanız bu makaledeki adımları takip edebilirsiniz.

Dünyanın en çok kullanılan sosyal medya uygulamalarından biri olan TikTok, son zamanlarda popülerlik kazanmaya başladı.  Çok fazla içeriğe sahip bir platform olan TikTok, genellikle eğlenceli videolar paylaşanların uğrak yeri haline geldi. Her ne kadar eğlenceli bir platform olsa da insanlar biraz kullandıktan sonra sıkılabilir ve hesabınızı silmek isteyebilirsiniz.

Tiktok Hesap Silme Nasıl Yapılır?

  1. Öncelikle TikTok hesabınıza giriş yapın
  2. Hesabınıza giriş yaptıktan sonra profil simgesine dokunun ekranın sağ alt köşesinde
  3. Açılan ekranın sağ üst köşesindeki üç noktayı tıklayın
  4. Açılan pencerede hesabımı yönet kısmına girin
  5. Açılan menüden “Hesabımı sil” i seçin.
  6. Hesabınızı silmek için bir şifre girmelisiniz. Şifrenizi girdikten sonra devam tuşuna basın.

Hesabınızı Twitter veya Facebook gibi bir sosyal ağ hizmeti aracılığıyla oluşturduysanız, ekranda onay sayfası görünmeden önce “Doğrula ve Devam Et”e dokunmalı ve o hizmette oturum açmalısınız.

Son olarak, ekranın altındaki kırmızı kutudaki “Hesabımı sil”e dokunun. Hesap kurulumunuza bağlı olarak, silme işlemine devam etmek için telefon numaranızı onaylamanız veya bir onay kodu girmeniz gerekebilir. Bu anlamda onaylamanız istenirse, ekrandaki talimatları düzenli olarak takip etmelisiniz.

TikTok hakkındaki diğer soru ve sorunların cevabını TikTok Destek kategorimizde bulabilirsiniz.

Tiktok Hesabını Kalıcı Olarak Silme

Tüm adımları takip ettikten sonra hesabınız kalıcı olarak silinmek üzere işleme alınacaktır. Tiktok uygulamasına aralıksız 1 ay boyunca giriş yapmadığınız takdirde hesap kalıcı olarak silinir. Hesabınızı silmeyi 30 gün içinde durdurursanız, her zamanki gibi hesabınıza giriş yapmanız yeterlidir. Ancak 30 gün içinde hesabınıza giriş yapmazsanız hesabınız kalıcı olarak silinecektir.

Tiktok Hesap Silme Nasıl Yapılır?
Tiktok Hesap Silme Nasıl Yapılır?

Tiktok Hesap Açma

TikTok’ta hesap açmak oldukça kolaydır.

  1. Uygulamayı Play Store veya Apple Store‘dan indirmek.
  2. Uygulamayı indirdikten sonra ‘aç’ butonuna tıklıyoruz.
  3. “Daha fazlasını görmek için kaydırın” ifadesini gördüğünüzde kaydırıyorsunuz.
  4. Üyelik bilgilerinizi eklememiz gereken bir yer gelecek. Dilerseniz Facebook, Twitter veya varsa Instagram hesabınızı kullanarak uygulamaya kayıt olabilirsiniz.
  5. Hayır, e-posta adresimi veya telefon numaramı kullanarak katılabilirsiniz derseniz, ‘e-posta veya telefonla katıl’ butonuna tıklıyoruz ve bir doğrulama kodu alıyoruz.
  6. Posta ile kayıt olmanız durumunda e-posta adresinize güvenlik kodu, telefon numaranızı kullanarak işlem yapmanız durumunda ise telefonunuza bir onay kodu gönderilecektir.
  7. Arayanın SMS kodunu giriyoruz ve hemen doğum tarihini giriyoruz.

İşte bu kadar, tebrikler! Artık kayıt oldunuz.

Tiktok Hesap Açmak Ücretli mi?

TikTok uygulamasında hesabı açmak %100 ücretsizdir.

Tiktok Kullanılırken Dikkat Edilmesi Gerekenler Nelerdir?

TikTok kullanırken dikkat etmeniz gereken şeylerden biri de özgün içerik üretmektir. İçeriğiniz sizi fenomen yapabilir ve kendi hayran kitlenize ulaşmanızı sağlayabilir.

Tiktok Hesap Silme Nasıl Yapılır?
Tiktok Hesap Silme Nasıl Yapılır?

Tiktok Hesabı Nasıl Dondurulur?

TikTok hesabınızı kalıcı olarak silmek istemiyorsanız ve sadece biraz dinlenmek istiyorsanız Tik Tok profilini dondurma yöntemini uygulayabilirsiniz. Hesabınız bu şekilde kalıcı olarak silinmez. Bu işlemle birlikte Tik Tok profil bilgileriniz ve uygulama etkileşimleriniz bir süre başkaları tarafından görülemeyecek. Bunun için bazı adımları sırasıyla takip etmeniz gerekmektedir.

  1. Akıllı cihazınız üzerinden Tik Tok hesabınıza erişin.
  2. Tik Tok profilinize giriş yapın.
  3. Açılan profil sayfasından profil resminize dokunun.
  4. Ekranda yeni bir sayfa açılacaktır. Açılan yeni sayfanın sağ üst köşesinde, mevcut üç çeşit simgesine tıklayın.
  5. Hesabımı yönet yazan bir sayfa görmelisiniz. Hesabımı yönet’i tıklayın.

Bu kısma tıkladıktan sonra sizi yeni bir sayfaya götürecektir. Bu sayfanın altındaki hesabımı sil metnini seçin. Bu şekilde hesap kalıcı olarak silinecektir.

Sık Sorulan Sorular

Hesabımı 30 Gün İçerisinde Açmazsam Ne Olur?

Hesabınız kalıcı olarak silinecektir. Sonrasında geri almanız mümkün değildir.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu