Instagram Destek

Instagram Story Nasıl İndirilir?

Sosyal medya gün geçtikte insan hayatında daha fazla yer ediniyor. Instagram uygulaması da sosyal medyanın en çok kullanılan araçlarındandır. Instagram üzerinden insanlar saatlerce zaman geçirebiliyor. Peki ya Instagram Story Nasıl İndirilir? İşte bütün detaylar.

Instagram, kurulduğu günden bu yana birçok değişiklik geçirdi. Uygulama ara yüzü ve işlevler düzeyinde sürekli kendini yenileyen platform, rakiplerinden kopyaladığı işlevler ile kullanıcı sayısını artırmayı başarmıştır. Teknoloji meraklılarının bildiği gibi Instagram hikâyeleri şu anda platformda en çok kullanılan özelliklerden biridir.

Instagram profilinde çok fazla fotoğraf veya video paylaşmak ve profilini doldurmak istemeyen kullanıcılar için hikâyeler özelliği anlık durum paylaşımını kolaylaştırıyor. 24 saat içinde silinen hikâyeler fotoğraf veya video olarak yayınlanabilir. Ayrıca yeni eklenen Instagram uygulaması hikâye özelliği sayesinde arkadaş etiketleme, soru cevaplama ve oylama gibi özellikler de etkileşimi artırdı.

Uygulama İndirmenize Gerek Yok

Kullanıcılar, arkadaşlarının veya ünlülerin Instagram hikâyelerini de paylaşabilir. Bunun için bazen Instagram hikâyesini indirip editlemek isteyenler olabiliyor. Instagram hikâyelerini kolayca indirmenizi sağlayan kolay ve kullanışlı bir yöntem var. Üstelik Instagram hikâyelerini telefonunuza herhangi bir uygulama indirmenize gerek kalmadan tamamen bir web tarayıcısı üzerinden telefonunuza veya bilgisayarınıza indirebilirsiniz

Bu basit yöntemle, başkalarının Instagram hikâyelerini onlar bilmeden gizlice görüntüleyebilirsiniz. Başka bir deyişle, hikâyesini görüntülediğiniz diğer tarafın hikâye görüntüleyenleri listesinde adınız görünmez. Gizli hikâyeleri görmek bazen kullanıcılar için çok önemlidir. Çünkü hikâyeye göz atarken ekran görüntüsü alırsanız, karşı taraf bildirim aldığı için bazı kullanıcılar bunu gizlice yapmak isteyebilir.

Şimdi Instagram hikâyeleri nasıl indirilir ve takip edilir adım adım ve resimlerle anlatmaya başlıyoruz. Oldukça hızlı ve güvenilir olan bu yöntem sayesinde zor gibi görünen bu işlemleri kolaylıkla gerçekleştirebilirsiniz.

Instagram Hikâye İndirilir Mi?
Instagram Hikâye İndirilir Mi?

Instagram Story Nasıl İndirilir?

Instagram Story Nasıl İndirilir? sorusunun cevabı oldukça basit. İşte bütün adımlar.

  1. Öncelikle cihazınızın internet tarayıcısından Instagram‘da oturum açın.
  2. Web sayfası açıldığında, sayfanın ortasında bir arama kutusu göreceksiniz.
  3. Instagram hikâyesini indirmek istediğiniz kişinin kullanıcı adını arama kutusuna girin ve arayın.
  4. Arama sonuçları sayfasında doğru kişinin profilini bulduğunuzda ilgili kişiye tıklayın.
  5. İndirmek istediğiniz Instagram hikayesi olan kişinin açık profil sayfasında, son 24 saat içinde gönderileri varsa buradan hikayeleri görüntüleyebilir ve indirebilirsiniz.
  6. Instagram hikâyesini indirmek için her hikâyenin sağ alt köşesindeki indir düğmesini tıklamanız yeterlidir.

Bu yöntem sayesinde telefonunuzda herhangi bir uygulama yüklü olmadığı için cihazınızın dâhili hafızasını gereksiz yere işgal etmemiş olursunuz. Bir internet tarayıcısından hikâyeleri içe aktardığınızda, hikâyelerin indirilmesini hızlı bir şekilde tamamlayabilirsiniz. Bu, parola girmenizi gerektirmediği için çok güvenli bir yöntemdir. Yine, bu yöntem yalnızca herkese açık Instagram profillerinde çalışır.

Sosyal Evin tarafından hazırlanan Instagram Story İndirme sayfasını ziyaret edebilir ve kullanabilirsiniz.

Instagram Hikâyeleri İndirme Uygulamaları Güvenli Mi?

Bu bir devrilme noktasıdır; App Store ve Google Play Store üzerinde yıllardır ortalıkta dolaşan uygulamalar var. Google arama motoruna Instagram hikaye indirilir mi?  Ya da Instagram hikaye indir yazdığınızda en baş kısmında çıkıyor. Ancak her gün birden fazla uygulama mağazalarda yayınlanıyor ve uygulamanın aynı görevi yaptığını gösteriyor.

Bu uygulamalara Instagram hesabınızla giriş yapmanız gerektiğinden ilk olarak çok yorum alan uygulamalara bakmalısınız. Yapılan yorumlara göre seçmeniz sizin yararınıza olacaktır. Mümkünse, bir kez yaptıktan sonra Instagram hesap şifrenizi değiştirin.

Instagram Hikâye İndirilir Mi?
Instagram Hikâye İndirilir Mi?

Başkasının Instagram Hikâyesi Nasıl Kaydedilir?

Android için geliştirilen Story Saver bu konuda en büyük yardımcınız. Uygulamayı indirip hesabınıza bağladıktan sonra, hikâyesini indirmek istediğiniz kullanıcıyı listeden bulmanız yeterli. İndirmek istediğiniz hikâyeyi “Kaydet” butonunu seçerek kaydedebilirsiniz. Sonrası için kaydettiğiniz hikâyeler Story Saver klasöründedir ve buradan görüntüleyebilirsiniz. Ekran görüntüsü almakla aynı şey olmadığı için üstte kullanıcı adı yok.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu