Genel

Twitter Hediye Gönderme Özelliği

Twitter yep yeni bir özellikle karşınızda! Twitter aylarca üzerinde çalıştığı yeni bir özelliği uygulamaya koydu. Twitter hediye gönderme özelliği!

Daha öncesinde paylaşılan bilgilere göre paylaşımlara hediye gönderme özelliği geleceğini duyurmuştu. Özelliğin detayları belli oldu.
Twitter fenomenleri için yeni bir gelir kapısı oluşturacağı çok bariz görünmektedir. Yeterli takipçisi olan herkes hediye kabul edebilecek. Bu hediyeler sayesinde Twitter fenomenleri para kazanacak.

Twitter Hediye Gönderme Özelliği Nedir?

Twitter hediye gönderme özelliği sayesinde para kazanabileceksiniz. Twitter, etkileşimi artırmak amacıyla yeni bir özellik ortaya koydu. Bu özellik Twitter platformundan da para kazanma imkanı sağlayacak.

Twitter Hediye Gönderme Nasıl Görünecek?

Twitter, kendine her daim geliştiren bir uygulamadır. Yalan haberlerle mücadele konusunda kullanıcılarının güvenliğine önem verişlerdir ve bununla alakalı güncelleme yapılmıştır. Kullanıcılar için bir çok önemli güncellemeler yapılmaya devam etmektedir. Ancak son zamanlarda platform, “Tweet Ödülleri” “Hediye Gönderme” adlı yeni bir para kazanma seçeneği üzerinde çalıştığını açıkladı.
 
Uzman Jane Manchun Wong tarafından bir görsel yayınlandı. Yazının altında, beğenme seçeneğinin yanında bir sembol bulunmaktadır. Yeni seçenek, sağ alt kısımda görülen bir hediye paketine benzemektedir.
 
Yeni gelecek olan özelliğin görüntüsü bu şekilde olacaktır. Görselini aşağı bırakıyorum. İnceleyebilirsiniz.

Twitter Hediye Gönderme Özelliği

Ayrıca Wong’un kullanıcı adının yanında göze çarpan bir sembol vardır. Twitter fenomenlerinin gelir elde etmesini sağlayan Super Follow ile bağlantılı gibi görünen bir mikrofon simgesi bulunmaktadır. Bahşiş özelliğine benzer şekilde, Tweet Ödülleri, tweet’lerin size biraz para kazandırmasının başka bir yolu olabilir.
 
Twitter’daki ödüller, diğer platformlardakilerle karşılaştırılabilir. Diğer platformlarda da bu uygulama yapılmaktadır.
 
Örnek vermek gerekirse;
  • TikTok’ta canlı yayınlar sırasında canlı hediyeler ,
  • Reddit’te hediye seçenekleri,
  • YouTube’da Super Stickers,
  • Facebook’ta Stars ile satın alınabilen sanal hediyeler

Twitter, Social Media Today’e ‘Ödül’ seçeneğiyle ilgili bir açıklama yaptı. ‘İnsanların Twitter’da başkalarıyla etkileşim kurmaları için her zaman yeni yollar arıyoruz. Şu anda daha fazla bilgi paylaşamıyoruz’ dedi.

Twitter Hediye Gönderme Özelliğinde Takipçi Sayısı Etkili Olacak mı?

Evet, belirtiler etkisinin olacağını gösteriyor. Belirli takipçi sayısına ulaşmış olan hesaplar hediye alabilecek. Henüz kaç takipçi sayısına ulaşması gerektiği belli değil. İlerleyen zamanlarda bu konuda açıklama yapılacak. Sizlere hemen bilgi vereceğiz.

Twitter Türk Takipçi hizmetimiz bulunmaktadır. Ulaşmak istediğiniz takipçi sayısına cüzi miktarlarla sahip olabilirsiniz. Blog okurlarına özel kampanyamızdan faydalanmak isterseniz linke tıklayabilirsiniz. https://sosyalevin.com/twitter-turk-takipci

Sonuç

Bugün sizleri yeni gelecek olan özellik ile ilgili bilgilendirdik. “Twitter Hediye Gönderme” diğer adıyla “Twitter Ödülller” özelliği size büyük kazançlar sağlayacaktır. Twitter uygulamayı tam anlamıyla tanıttığı andan itibaren size kullanılışını anlatacağım. Beklemede kalın.

Twitter Hizmetleriniz Nelerdir?

Twitter Global Takipçi Twitter Türk Takipçi Twitter Beğeni Twitter ReTweet Twittter Video İzlenme olarak hizmetlerimiz bulunmaktadır.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu