Instagram Destek

Instagram Hikaye Sesli Yanıt Özelliği

Instagram hikaye sesli yanıt özelliği mi geliyor? Instagram Hikaye sesli yanıt özelliği sayesinde hızla ve zahmetsizce hikayelere cevap vereceksiniz.

Instagram Hikaye Sesli Yanıt Özelliği

Instagram Hikaye Sesli Yanıt Özelliği

Alessandro Paluzzi, uygulamaların yeni gelen özelliklerini ‘sızdıran’ bağımsız geliştiricidir. Paluzzi bir tweet ile Instagram’ın yeni bir özellik üzerinde çalıştığını paylaştı.

Instagram, kısa süre önce de bir özelliği kullanıma sunmuştu. Bu özellik sizlere önceden bilgisini verdiğimiz “Hikaye Beğenme Özelliği” idi. Hikayeler tarafında etkileşimi artırmak için kullanıcıların gördükleri bir hikayeyi beğenmelerini sağlıyordu.

Instagram Hikaye Beğenme Özelliği başlıklı yazımıza linke tıklayarak ulaşabilirsiniz. Özelliğin tüm detayları yazımızda bulunmaktadır. Link için; https://sosyalevin.com/blog/instagram-hikaye-begeni

Uygulamaların yeni özelliklerini duyuran Alessandro Paluzzi özelliği bizlere sızdırdı. Paluzzi’ye göre Instagram, yakında hikayelere yanıt vermenin başka bir yolunu sunacaktır. Kullanıcıların hikayelere yanıt olarak sesli mesaj gönderebilmeleri için çalışıyor.
 
Paluzzi’nin iddialarına karşın, Instagram henüz konuyla ilgili resmi bir açıklama duyurmadı.

Hikaye Sesli Yanıt Özelliği Nasıl Görünecek?

Paluzzi, Instagram’ın yeni çıkaracağı özelliğin görselini de bizlere sundu. Hikaye yanıt bölümünden bir ekran görüntüsü paylaştı.

Bu ekran görüntüsünde, Hikaye yanıt verme çubuğunda bir mikrofon bulunmaktadır. Bu mikrofon sayesinde butona basılı tutarak sesli yanıt gönderebileceğiz.

Görsel olarak incelemeniz için sizlerle görüntüyü paylaşıyorum. İnceleyebilirsiniz.

Instagram Hikaye Sesli Yanıt Özelliği

Paluzzi buna ek bir görsel daha paylaştı. Farklı bir özellik daha gelebileceğini duyurdu. Instagram Hikayelere görselle yanıt verme özelliği. Hadi gelin inceleyelim.

Instagram Hikayelere Görsel ile Yanıt Verme

Paluzzi, Instagram Hikaye sesli yanıt özelliğinden önce bir özellik daha paylaştı. Bu özellik iste sesli yanıt yerine görsel ile yanıt vermekti.

Bu ekran görüntüsünde, Hikaye yanıt verme çubuğunda bir görsel simgesi bulunmaktadır. Bu simge sayesinde butona dokunarak görsel yanıt gönderebileceksiniz.

Bu özelliğin kullanış amacı ne olur henüz net bir fikrimiz yok. Sesli yanıt özelliğinin gelmesi daha mantıklı gibi görünüyor ama bekleyip göreceğiz.

Görsel olarak incelemeniz için sizlerle görüntüyü paylaşıyorum. İnceleyebilirsiniz.

Instagram Hikaye Sesli Yanıt Özelliği

 

Sonuç

Günden güne yeni özellikler ekleniyor. Uygulama geliştiriciler hayatımızı kolaylaştırmak için neredeyse her hafta bir özellik sunuyorlar. Teknoloji hızla büyüyüp, gelişiyor. Bu hıza ayak uydurmanız için sizler için buradayız. Bu özellikleri Sosyal Evin Ailesi olarak sizlere tanıtmak bizim için keyiftir. Anlaşılır ve net bilgiler için bizi okumaya devam edin. Teknolojinin bize sunduğu ayrıcalıklardan mahrum kalmayın.

Instagram Hikaye Beğeni Hizmetiniz Var mıdır?

Evet, Instagram Hikaye Beğeni hizmetimiz vardır. Yeni çıkan özelliği hemen hizmetinize sunuyoruz. Sektörün en hızlı ve en güvenilir sitesi olmaktan gurur duyuyoruz. Link için; https://sosyalevin.com/instagram-hikaye-begeni-satin-al

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu