Twitter Destek

Twitter Uygulamasının Özellikleri

Twitter uygulamasının özellikleri ne kadar iyi bir şekilde kullanılır ise o kadar kaliteli bir şekilde sayfa yükselmesi sağlanabiliyor.

Twitter son günlerde temsilcilik açmadığı gerekçesiyle gündemlerde olsa da bazı kullanıcılar Twitter sayfalarına sahip olduğu için Twitter hizmetlerinden faydalanmak istiyor. Takipçi, beğeni, izlenme ve retweet gibi çeşitli hizmetlerin sağlandığı bu sektörde kullanıcılar uygulamayı en iyi şekilde kullanarak Twitter uygulamasını faydalı bir şekilde değerlendirebilir.

Twitter uygulamasının özellikleri ile yükselin

Twitter uygulamasının öncelikle paylaşım sisteminden bahsetmek istiyoruz. Twitter’da pek çok paylaşım tercihi yer alıyor. Bunları sıralarsak fotoğraf, GIF ve anket olarak açıklanabilir. Ayrıca emoji paneli ile kullanıcılar emoji ekleyebilirken paylaşım planlama özelliği ile paylaşımı istediği bir zamanda paylaşabiliyor. Ayrıca paylaşım özelliğini kullanıcılar istedikleri kullanıcılara gösterebiliyor. Erişim seçenekleri arasında herkes, takip edilen kişiler ve yalnızca bahsedilen kişiler yer alıyor.

Twitter uygulamasının özellikleri

Twitter’ın en sevilen özellikleri arasında gündem özelliği yer almakta. Çünkü bu özellik sayesinde popülerliğe kavuşmak mümkün olabiliyor. Gündem, Twitter’da son birkaç dakika içerisinde en çok girilen etiketlerin veya yazıların üst sıralara çıkmasını sağlayan bir sistem. Özellikle gündem olan konular burada sıkça görülüyor. Bu da kullanıcılar için önemli bir fırsat sağlıyor. Bazı kullanıcılar herhangi bir konuyu gündeme çıkarmak için etiket hizmetinden faydalanabiliyor. Kullanıcılar isterse Türkiye gündeminin yanı sıra diğer ülkelerin veya dünyanın gündemini inceleyebiliyor.

Twitter’ın sevilen özellikleri arasında listeler de yer alıyor. Listeler özelliği sayesinde kullanıcı bir liste oluşturabilir ve bu listeye istediği içerikleri ekleyebilir. Listeler özelliğini kullanmak için kullanıcının Twitter ana sayfasının sol kısmındaki listeler sekmesine tıklaması ve buradan bir liste oluşturması gerekiyor. Liste oluştururken bir ad ve açıklama gerekiyor. Üst kısımda da kapak fotoğrafı yer alıyor. Alt kısımda ise listenin özel olup olmayacağı yer alıyor. Kullanıcı isteğe bağlı olarak listeyi özel bir hale getirebiliyor ve yalnızca kendisi erişebiliyor. Diğer aşamada kullanıcı listeye istediği kullanıcıları ekliyor. İşlem tamamlandıktan sonra listenin içerisinde seçilen kullanıcıların paylaştığı gönderiler yer alıyor.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu