Clubhouse Destek

Clubhouse Davet Linki Nasıl Alınır? Nasıl Gönderilir?

Sosyal medya kullanımının yaygınlaşması ile yeni sosyal platformlar oluşturulmaktadır. Bu sosyal platformlardan biri de Clubhouse sosyal medya platformudur.

Yeni Sosyal Medya Platformu Clubhouse

Yeni sosyal medya platformlardan biri olan Clubhouse, 2020 yılında insanların kullanımına sunulmuştur. Bu platformun diğer sosyal medya platformlardan ayıran özelliği de, sadece sesli sohbet ile iletişim kurulabilmesidir. Bir diğer özelliği ise, üye olmak isteyen kişiler sadece davetiye linki ile üye olabilmektedir. Peki, clubhouse davet linki nasıl alınır? Nasıl gönderilir?

Clubhouse Davet Linki Nasıl Alınır?

Clubhouse sosyal medya platformuna üye olabilmek için davet linki almak gereklidir. Daha önce bu platforma üye olan bir kişinin davet linkini alarak kolayca üye olunabilmektedir.

Bu davetiye linkini alma yöntemleri ise şunlardır;

  • Clubhouse platformunu kullanan arkadaşlardan onay alınması,
  • Bireysel olarak Clubhouse davetiye kodu almak,
  • Farklı sosyal medya platformlarından Clubhouse davetiye linki istemek.

Clubhouse Platformunu Kullanan Arkadaşlardan Onay Alınması

Clubhouse sosyal medya platformuna üye olmanın yollarından biri de platformu kullanan arkadaşlardan onay alınmasıdır. Bu üye olma yöntemi diğer yöntemlere göre daha zor kabul edilebilir bir yöntemdir. Davet linki elde etmeden platforma kayıt olunduğu takdirde hesap bekleme listesine alınmaktadır. Platforma üye olurken hesap doğrulandığı zaman ise Clubhouse platformunda bulunan diğer arkadaşlara da bildirim gitmektedir.

Bunun için platforma giriş yapıldığı zaman diğer arkadaşlar tarafından fark edilmektedir. Aynı zamanda platformu kullanan arkadaşlar, bu bildirime karşılık onay verirse platform üyeliği oluşturulabilmektedir. Herhangi bir davetiye linki almakla uğraşmaya gerek kalmadan bu şekilde de platforma üye olunabilmektedir.

Bireysel Olarak Clubhouse Davetiye Kodu Almak

Clubhouse sosyal medya platformuna üye olmanın en kolay yöntemlerinden biri de bireysel olarak davetiye kodu almaktır. Clubhouse platformunda yer alan arkadaşların platforma davet etmesi ile üyelik kolayca oluşturulabilmektedir. Platformda yer alan kullanıcılar ise en fazla 2 kişiyi davet edebilmektedir. Bu yüzden davet linki bulmak da zor olabilmektedir. Ayrıca Clubhouse sosyal platformunu aktif bir şekilde kullanan kişilere de, normal haklarının yanı sıra ek olarak da davet edebilme hakkı tanımaktadır.

Farklı Sosyal Medya Platformlarından Clubhouse Davetiye Linki İstemek

Clubhouse sosyal medya platformuna üye olmanın yöntemlerinden biri de, diğer sosyal medya platformlarından davetiye linki istemektir. Instagram, Twitter gibi sosyal medya platformlarından Clubhouse davetiye linki paylaşılmaktadır. Bu kullanıcılardan link isteyerek kolayca platforma üye olunabilmektedir.

Clubhouse Davet Linki Nasıl Gönderilir?

Clubhouse sosyal medya platformuna üye olduktan sonra başka kullanıcılar da platforma davet edilebilmektedir. Bu platforma davet etmek için iki hak tanınmaktadır. Aktif bir şekilde platformu kullanmaya devam ettikten sonra ekstra davet etme hakkı da tanınabilmektedir.

Clubhouse platformuna davet için şu adımlar uygulanabilir:

  • Clubhouse platformuna giriş yapın.
  • Giriş yaptıktan sona üst kısımda yer alan zarf simgesine tıklayın. Zarf simgesine tıklandıktan sonra davet etme ekranı açılacaktır.
  • Davet etme ekranı geldikten sonra, davet edilebilecek arkadaş listesi görünecektir. Ayrıca üst kısımda yer alan arama kutusuna isim yazarak da aranılan kişi bulunabilir.
  • Bulduğunuz kişinin yanında ”Davet et” butonu gözükecektir. Bu butona tıklanarak davet edilebilir.

2020 yılında insanların kullanımına sunulan Clubhouse sosyal medya platformu ücretsiz bir şekilde kullanılabilmektedir. Clubhouse üyeliği oluşturularak platformda yer alan sohbet odalarına ücretsiz bir şekilde giriş yapılabilir.

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu