Clubhouse Destek

Clubhouse Para Kazanma Yöntemleri Nelerdir?

Önceki yıl piyasaya sürülen ve şu anda 2 milyonu geçkin kullanıcı olan Cluphouse, video, resim ve metin tabanlı sohbet odalarını barındırmadığı için kullanışlı ve basit bir uygulama aracıdır. Uygulamaya giriş yapan kullanıcılar kullanıcı listelerini görebilmekte canlı ve sanal oda ile karşılanırlar. Odaya giriş yapıldığında sesin açılması ile birlikte konuşmaları duyabilirler.

Bağımsız içerik oluşturucuları doğrudan izleyicilerden fon alma imkânı sunan bir modellemedir. Uygulama kullanıcıların şikâyet etmiş olduğu temayı bünyesinde barındırmaktadır. Gelir elde edilemeyen platformlardan vazgeçilerek, farklı alanlara yönelinebilinir. Clubhouse kullanıcılarına Para kazandırmanın farklı yollarını sunarak daha fazla bir kitleye ulaşmayı amaçlamaktadır.

Clubhouse Nedir?

Yazılım 2020 yılında geliştirilmiştir. Davetiye ile kullanılan uygulama sesli sohbet imkânı sunan sosyal ağ uygulaması olarak algılanır. Yorum yapma, beğeni veya fotoğraf paylaşımı gibi işlemler gerçekleştirilmez. Görüntülü konuşma da söz konusu değildir.

Clubhouse’a Üye Nasıl Olunur?

Clubhouse para kazanma özelliğini kullanmak isteyen kullanıcılar öncelikle üyelik kaydını gerçekleştirmeleri gerekir. Üyelik işlemleri kolay bir şekilde gerçekleşerek üyelik kabul edilir. Kabul edilen üyelik ile bu uygulamayı kullanmak ilk etapta mümkün değildir. Üyelik açıldıktan sonra sıraya girme işlemi gerçekleşir.

Sıra ile alım yapılmasından kaynaklanan bir durumdur. Zira davetiye yok ise beklemek gerekir. Beklemeden işlem yapmak için davetiyeye sahip olmak gerekir. Mevcut davetiye ile üye olunduktan sonra platform kullanılmaya başlanır. Her üye iki davetiye sahibi olur. Davetiye almak için şu yollardan biri gerçekleştirilir;

  • Üye arkadaşlardan davetiye almak
  • Üye arkadaşların bu davetiyeyi onaylaması
  • Sosyal medya platformlarını kullanma
  • Üyelerden doğrudan davetiye istemek

Bu adımlardan her hangi biri ile işlem yapılarak üyelik gerçekleştirilir.

Clubhouse Creator First Programı Nedir?

Para kazanma imkânı da sunan uygulama, ilk planda 20 kullanıcı ile uygulamaya başlamıştır. Kullanıcılar Clubhouse Creator Firs programı aracı ile 20 kişi fikirlerini ve özgün düşüncelerini hayata geçirmek adına ihtiyaç duyacakları kaynakları destekleme ve donatmada yardımcı olacaktır.

Clubhouse Para Kazanma Başvurusu Nasıl Yapılır?

Uygulamayı hayata geçiren şirket Clubhouse Creator First adlı programı kullanıcılarına tanıtarak ilk planda 20 kullanıcıya kadar para kazanma özelliğinin açılacağını vurgulamıştır. Gerekli bilgilerin doldurulduğu bir form ile insanlara para kazanma fırsatı sunmaktadır. Bu fırsattan faydalanmak isteyenler gerekli başvuru formunu doldurmaları yeterli olacaktır. Kullanıcıların akılların gelin ilk soru Clubhouse para kazanma yöntemleri nelerdir? Sorusudur. Birçok kullanıcı bu konuda araştırma yaparak sorunun cevabını bulmaya çalışmaktadır.

Clubhouse Para Kazanma Yöntemi

Ses tabanlı bir uygulama olmasından dolayı sadece İphone kullanıcıların kullandığı bu uygulama, kullanıcılarına yapmış olduğu duyuru ile para kazanma şansı sunmaktadır. Birçok sosyal medya üzerinden para kazanan kullanıcı mevcuttur. Clubhouse uygulaması da sayısız kullanıcısı ile bilinen ve sevilen bir uygulama olmasından dolayı para kazandırma potansiyelinin ön plana çıkması beklenmektedir. Fakat ilk planda sayılı kullanıcı para kazanma imkânı bulacaktır.

Clubhouse Para Kazanma Özelliği Nasıl Kullanılır?

Günümüzde sosyal medya milyarlarca kullanıcı tarafından kullanılmaktadır. Çok sayıda platform mevcuttur. Bu platformlardan bir tanesi de Clubhose’dir. Bu uygulama Alpha Exploration tarafından uygulamaya sunulmuştur. Bünyesinde diğer platformların barındırdığı özellikler bulunmaz.

Barındırmağı özellik şöyledir;

  • Yorumlar
  • Mesajlar
  • Beğeniler
  • Fotoğraflar
  • Görüntülü konuşmalar

Bunların aksine sesli sohbet odaları bulunduran uygulama bu konuda büyük bir ilgi toplamaktadır. Davet ile kabul edilen uygulama para kazanma seçeneğini de kullanıcılarına sunmaktadır. Para kazanma noktasında Clubhouse Creator Firs özelliği ile kullanıcılara bu imkânı sunar. Fakat bu özellikle ile ilgili henüz detaylı bir bilgi bulanmamaktadır.

 

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu