Instagram Destek

Instagram Biyografinize Birden Fazla Link Nasıl Eklenir?

Sosyal medya uygulamalarının insan hayatına girmesi ile birlikte birçok alanda içerik üretimi başlamış oldu. Hemen hemen her platformda içerik üretimi insan yaşantısına girmiş oldu. Bazı içerik üreticiler sınırları zorlayarak bu platformlarda hem içeriklerini hem de marka ve ürünlerini sergilemeye çalışır. Bu durumda paylaşılacak içerik her sosyal medyada paylaşılması durumunu ortaya çıkarmış oldu.

Her platformda bu içeriklerin paylaşımında takipçilerin diğer hesaplarda paylaşılanlardan haberi olmamaktadır. İnstagram takipçisi Youtube hesabından paylaşılan içerikten haberi olmuyor. Bu sorunun çözümü bir link oluşturarak tüm paylaşımlar bir araya getirilebilir. Bu uygulama ile özellikle ınstagram platformda bio’ya verilen tek link ile üstesinden gelinir.

Instagram Biyografisine URL Ekleme Servisleri Nelerdir?

Instagramda fazla vakit geçirenlerin ilgisini çeken bu yöntem, takipçilerini yönlendirme açsından URL eklentisi ile sorunu çözer. Bu sorunu gidermede kullanılan birçok servis mevcuttur.

Bazıları şunlardan oluşur;

  • LinkBio
  • Leadpges
  • Linkfree
  • Link ın Profile

Kullanılabilecek bu araçlar ile ınstagram biyografisine birden fazla link eklemi işlemi yapılabilir. Takipçiler bu sayede siteye yönlendirilmiş olur.

Servisler Güvenilir Midir?

Biyografide değişiklik yapmaya imkân sunan servislerin bir kısım ücretli iken ücretsiz olarak kullanılan servisler de mevcuttur. Bu servisler kullanılmaya başlamadan önce ınstagram hesabına erişim onayı talebi gönderir. Bu durum da birçok kullanıcı açsından güven sorunu oluşturmaktadır. Kullanıcıların bu servisleri dikkatli bir şekilde kullanmaları kendi ellerindedir. İzin verildiği takdirde ulaşma imkânı verirler. Kullanım için sadece URL bağlantısın ekleme izninin onaylamak gerekir.

Lnk.Bio Servisinin Kullanımı

Bu servisin ücretli ve ücretsiz olarak kullanılan versiyonları mevcuttur. Bu servisi kullanarak ınstagram profiline birden fazla URL ekleme imkanı mevcuttur. Servisi kullanmak isteyen kullanıcılar site üzerinden kayıt yapmaları gerekir. Kayıt işlemi gerçekleştikten sonra ınstagram hesabına girilerek URL ekleme işlemini gerçekleştirebilirler. Ücretli versiyonun kullanılması halinde birden fazla URL ekleme şansına sahip olunur. Ücretsiz versiyon ise sadece birkaç tane link paylaşımına izin verir.

Leadpages Servisinin Kullanımı

Birden fazla link kullanımına izin veren servislerden bir tanesi de Leadpges Servisi’dir. Sürükle bırak yöntemi kullanılarak kullanışlı bir özelliğe sahip bir servistir. Instagram hesabında bu servis kullanılarak etkili ve kolay bir özelleştirme sağlanabilir.

Linktree Servisinin Kullanımı

En çok tercih edilenler arasında bulunan bu servis 5 adet URL ekleme imkânı sunar. Kolay kullanımı ile oldukça hızlı bir şekilde düzenleme imkânı sunar. Tek URL üzerinden çoklu URL erişim fırsatı sunar. En büyük özelliklerinden bir tanesi tıklama sayılarını kullanıcılara göstermesidir.

Servis sayfası ziyaret edilerek ücretsiz kayıt olunabilir. Ekrana gelen sayfada kullanıcı bilgileri ile birlikte oturum açılışı yapılır. Oturum açma işleme gerçekleştikten sonra URL ekleme işi yapılabilir.

Link In Profile Servisinin Kullanımı

Kullanıcıların ınstagram profillerine link yüklemesini sağlayan bir başka servis ise Link In Profile Servisi’dir. Bu servisi diğer servislerden ayırt eden özelliği ise linklere erişim ekleme imkânıdır. Bu fırsatı da sunun servis kullanıcılar için daha özelleştirilmiş link paylaşımını sağlar. Bu servis hizmetinden faydalanmak isteyenler siteye giriş yaparak kaydol butonu ile kayıt yapmaları yeterlidir.

Audiencetools Servisinin Kullanımı

Son olarak ınstagram kullanıcıları için kullanılabilecek servis Audiencetools Servisi’dir. Kullanıcıların kendi web sayfalarını oluşturmasına imkân veren bu servis URL oluşmasına ada imkân sağlayan kullanışlı bir servis olma özelliği ile tercih edilenler arasındadır. Kullanımı kolay olan bu servis hizmeti ile oluşturulan web sayfasının linkini profilde paylaşma fırsatı sunar. Kullanıcılar kendilerine uygun olan servisleri kullanarak biyografilerine link ekleyebilirler.

 

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu