Instagram Destek

Instagram Akış Yenilenemedi Diyor Ne Yapmalıyım?

İnstagram akış yenilenmedi sorunu son zamanlarda gündeme gelen bir durumdur. Oldukça merak edilen bir konu olarak karşımıza çıkıyor. Bu sorun sayfayı yenilemediğimizde veyahut başka sebepler ile meydana gelir. Instagram akış yenileneInstagram Akış Yenilenemedi Diyor Ne Yapmalıyım?medi diyor ne yapmalıyım? Sorusuna tam olarak ne çözüm olur veyahut nasıl çözebiliriz sizlere aktarmaya çalışacağız.

İnstagram Akış Yenilenmiyor Hatası Neden Olur?

İnstagram üzerinde akış yenilemedi hatasını almanızın en büyük nedenlerinden birisi son yapılan hatalı güncellemeler ile meydana gelmesidir. Dünya üzerinde birçok kişinin yaşamış olduğu akış yenilemesi hatası genellikle facebook ve İnstagram hesapları bir birine bağlı konumda ise daha çok görünmesidir.

Paylaşılmakta olan yeni görsellerin getirilmemesi ve yeni yapılmış paylaşımların akışta yenilenmemesinin nedenleri İnstagram tarafından halen resmi şekilde açıklanmasa da bu sorunun sebeplerini alt başlıklar halinde açıklayacağız.

İnternet Bağlantısının Olmaması ya da Zayıf Olması

İnternet bağlantısının olmaması veya bağlantının zayıf olması akışın yenilenmesine sebep olabilir. İnternet bağlatınız olduğu zaman gerekli veriyi alıp size en son ve en güncel paylaşımları gösterebilmeyi sağlayan İnstagram eğer mobil veriniz veyahut wifi açık değil ise akışının yinelenmemesine sebep olur.

Instagram Akış Yenilenemedi Diyor Ne Yapmalıyım?
Instagram Akış Yenilenemedi Diyor Ne Yapmalıyım?

İnstagram Kaynaklı Sorunlar

Son günler içerisinde İnstagram tarafından yapılmakta olan bazı güncellemeler bu sorunun meydana çıkmasına sebep olmuştur. Uygulamayı kullananlar İnstagramı telefonlarından kaldırıp tekrar kurmaları çözüm önerisi olabilmektedir.

Telefonun Ön Belleği Temizleme

Kullandığınız mobil telefon cihazının arama geçmişini ve çerezlerini silmek etkili bir yöntem oluşturabilir. Telefonda kullanılan arama motorunda ki ayarlar kısmında geçmişi ve çerezleri silebilmek hatanın ortadan kalkmasına sebep olabilir. Ayrıca DNS ile bazı problemlere bağlı olabilir.

İnstagram Akış Yenilemedi Hatası Çözüm

İnstagram akışının yenilenememesi hatasının ortadan kalkabilmesi için yapılması gerekenleri sizinle paylaşacağız. İnstagram akışının yenilenmesi hatası hususunda çözüm önerileri şu şekildedir:

  • Telefon cihazınızın mobil verisini kapatarak WİFİ ile bağlanmayı denemelisiniz. Ayrıca Dns ayarlarını 8.8.8.8 ile 8.8.4.4 yaparak tekrar denemeniz gerekiyor.
  • İnstagram uygulamanızı telefonunuzdan kaldırarak tekrar kurmayı denemenizde fayda vardır.
  • Telefon cihazınızdan uygulamayı kaldırarak telefondan fabrika ayarlarını geri yüklemeyi denemeniz gerekir.

Sorun eğer İnstagram sunucularından kaynaklı durumda ise herhangi bir şey yapmanıza gerek yoktur. Çünkü problem aynı konumda davam edecektir.

Android Akış Yenilemesi Hatasının Çözümü

Samsung ile android telefon kullanmakta olanlar eğer akış yenilenmedi hatası almakta ise yapılması gerekenler şu şekildedir;

  • Ayarlardan kablosuz kısmına hangi wifi bağlantısı ile bağlı konumda iseniz pencere açılıncaya kadar basınız.
  • Ağı değiştiriniz.
  • Gelişmiş seçenekleri gösteriniz.
  • İP ayarlarını statik yapmalısınız.
  • Dns 1 yerine 8.8.8.8, Dns 2 yerine ise 8.8.4.4 yazıp kayıt etmelisiniz.

Ayrıca telefonunuzdan İnstagram uygulamasını kaldırarak kurmak çözüm yollarından birisidir. Bu aşamaları kullanarak bu sorundan kurtulabilirsiniz. Özenle ve dikkatlice uygulamanız yararlı olacaktır.

İOS Akış Yenilemesi Hatası Çözümü

Iphone telefon cihazlarında akış yenilenmesi sorunu alanların yapması gereken adımlar ise şu şekildedir:

  • Ayarlar kısmından WİFİ adımlarını takip ederek kullanmış oldukları wifi ağına tıklamaları gerekir.
  • Bağlı olan ağa giriş yaptıktan sonra DNS yazan kısma Google ait konumdaki Dns Adresi olan 8.8.8.8 yazarak Dns Adresini değiştirmelisiniz.

Ayrıca uygulamanızı telefondan silerek tekrar kurmak çözüm yolu olabilir. Bu hususlara dikkat ederek problemi aşabilir ve tekrardan sorunsuz şekilde uygulamayı kullanmaya başlayabilirsiniz. Her adıma özenle dikkat etmeyi ihmal etmeyiniz.

İnstagram’da yeni gönderiler görünmüyor ve İnstagram gönderilerinin hiç biri ana sayfanıza düşmüyor sorunu ile karşı karşıya kalanlar, verilen çözüm yollarını deneyerek problemin ortadan kalkmasını sağlayabilirler. Bazı dönemlerde İnstagram sunucularından oluşan durumlar hatayı almanıza sebep olabilir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu