Instagram Destek

Instagram’da Alışveriş Özelliği Nasıl Ayarlanır?

Instagram uygulaması dünya da aktif bir şekilde kullanılan bir sosyal medya platformudur. Instagram uygulamasın çeşitli paylaşımlar yapabilir ve buradan satış yapabilirsiniz. Instagram uygulaması oldukça tercih edilen bir uygulama olduğu için birçok şey yapmanız da mümkün. Özellikle alışveriş yapma özelliği de oldukça rağbet görür. Bu nedenle instagram’da alışveriş özelliği nasıl ayarlanır? Hakkında detaylı bilgi alabilirsiniz. Instagram işletme hesabına sadece butik olan hesaplar geçiş yapabilir. Bu hesabınızı aktif hale getirdiğiniz zaman alışveriş bölümünde tüm ürünlerinizin de yayınlanmış olur. Alışveriş özelliği sayesinde herkes buradan daha kolay bir şekilde satış yapar.

Instagram Alışveriş Özelliği Nedir?

Instagram uygulamasında kullanılan alışveriş özelliği e ticaretin artmasını sağlar. Genelde alışveriş yapmak isteyen birçok kişi instagram uygulamasını kullanarak alışveriş yapmayı tercih eder. Instagram alışveriş özelliği sayesinde ödemeleri buradan yaparak daha kolay bir şekilde alışveriş yapılmasını sağlar. Bu nedenle çeşitli butikler instagram uygulamasına giriş yaparak buradan ürünlerini satarlar. Bu gibi uygulamalar hem saha güvenilir hem de oldukça çeşitli ürünler bulunur. Birçok müşteri de bu sayfalar üzerinden alışveriş yapmayı tercih eder.

Instagram Alışveriş Özelliği Nasıl Kurulur?

Instagram alışveriş özelliğini kurmak oldukça basit bir şekilde gerçekleşir. Kurulum işlemini tamamlayan herkes hesabını işletme hesabına geçirerek buradan satış yaparak daha fazla müşteriye ulaşır.

  • Instagram alışveriş özelliğini kurmak için ilk olarak üyelik açmanız gerekir. Üyelik işlemini tamamladıktan sonra hesabınızı işletme hesabına geçirmek gerekiyor.
  • Aynı zamanda açmış olduğunuz hesabınıza Facebook hesabınızla birleştirmeniz gerekiyor. Hesap birleştirme işleminden sonra eklemek istediğiniz tüm ürünleri instagram hesabına ekleyebilirsiniz.

Böylelikle sizin butiğinize giriş yapan herkes buradan kolay bir şekilde alışveriş yapabilir. Bu nedenle alışveriş özelliğini etkin hale getirmek de fayda var.

Instagram Alışveriş Uygulamasının Reklamı

Instagram uygulamasında alışveriş özelliğini açmak isteyen butiklerin iyi bir şekilde satış yapması için mutlaka reklamını da doğru bir şekilde yapması gerekir. Instagram uygulamasını kullanan herkes için story kısmında birçok butiğin reklamı çıkar. Bunun için reklam alarak instagram hesabınızda sürekli olarak butiğinizin reklamını yapmanız gerekir. Kullanılan bu reklamlar sayesinde birçok kişi butiklerin reklamını görür ve bu gibi yerler üzerinden reklam yaparlar.

Alışveriş Özelliğinin Avantajları

Instagram hesabınız üzerinden alışveriş uygulamasını açtığınız zaman bu durum hem satıcı olarak size hem de müşterilere oldukça fazla avantaj sağlar. Bu uygulama sayesinde ınstagram da alışveriş yapma oranı da artmıştır. Instagram uygulaması dünya da oldukça yaygın bir şekilde kullanıldığı için birçok ülke de alışveriş yapma oranı da artmıştır. Alışveriş özelliğini açan butiklerin hem reklamı daha fazla olur hem de ürünlerin satışı artar. Ödemeler de oldukça güvenilir bir şekilde yapıldığı için birçok kullanıcı instagram sayfası üzerinden de satış yapmayı tercih eder. Bu gibi uygulamalar her zaman daha fazla rağbet gördüğü için birçok kişi buradan alışveriş yapmayı tercih eder. Bu nedenle güvenilir bir şekilde hizmet alabilirsiniz.

Instagram Alışveriş Özelliğini Onaylatma

Instagram uygulamasını indirdiğiniz zaman alışveriş özelliğini onaylatmak için tüm adımları eksiksiz ve doğru bir şekilde yapmamız gerekir. Tüm bu adımları doğru bir şekilde yaptığınız zaman otomatik olarak hesabınızdan aktif hale getirilmiş olur. Hesabınızı onaylattıktan sonra katalog oluşturarak bütün ürünlerinizi kullanıcıların görmesini de sağlayabilirsiniz. Ancak katalog oluşturabilmek için 50 adet ürün eklemeniz gerekir. Ürün ekleme ve silme işlemlerini sürekli olarak hesabınız üzerinden de tamamlamanız mümkün. Böylelikle alışveriş özelliği sayesinde daha iyi bir şekilde kazanç sağlayabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu