Pinterest Destek

Pinterest Şifre Değiştirme Nasıl Yapılır?

Bu içeriğimizde sizlere Pinterest şifre değiştirme nasıl yapılır? Pinterest şifre değiştirme gereksinimleri nelerdir? Pinterest’te şifre değişimi yapılacak olan hesabıma erişimim yok ne yapmalıyım? Pinterest’te şifre değişimi yapamıyorum hatası alıyorum ne yapmalıyım? Pinterest hesabımı nasıl kapatırım? Gibi sorulara cevap olacak şekilde anlatımlar yapacağız.

Pinterest Şifre Değiştirme Nasıl Yapılır?

İlk olarak Bir Pinterest hesabınızın olması gerekir. Mevcut hesabınızın şifresini değiştirmek için aşağıdaki maddeleri adım adım yapmalısınız.

  1. Pinterest hesabınıza giriş yaparak oturumunuzu açın.
  2. Pinterest’in sağ üst köşesinde bulunan aşağı ok yönlü simgesine basın ve oradan ayarlar bölmesini seçin.
  3. Açılacak olan sol taraftaki menüden hesap yönetimi kısmına girin.
  4. Açılan sayfada parola kısmının yanındaki ”Değiştir” seçeneğine tıklayınız.

Parolanın yanındaki bölümde yer alan değiştir seçeneğine tıkladıktan sonra açılan kısımda ilk olarak eski parolanızı girin. Ardından yeni parolanızı belirleyip onu da ”yeni parola” kısmına girin ve ”Parolayı değiştir” seçeneğine basarak ”Bitti” yazısına tıklayarak şifrenizi başarılı bir şekilde değiştirebilirsiniz.

Yukarıda maddeler şeklinde sizlere mevcut Pinterest şifrenizi nasıl değiştirebileceğinizi anlattık. Bu adımları takip ederek şifrenizi değiştirip güncelleyebilirsiniz.

Pinterest Şifre Değiştirme Gereksinimleri Nelerdir?

Pinterest şifre değiştirme nasıl yapılır? Bu soruya cevap olacak şekilde maddeli bir anlatım yapmıştık. Şimdi Pinterest şifresini neden değiştirmemiz gerekir? Sizler için bu şifre değiştirme işleminin neden gerekli olduğunun ve bunu neden yapmanız gerektiğini açıklayacağız.

Öncelikle Pinterest hesabınızın şifresini değiştirmek istemenizin sebebi her ne olursa olsun hiç bir sorunla karşılaşmasanız bile şifrenizi zaman zaman yenileyip, değiştirmeniz gerekir. Çünkü;

  • Hesabınızın güvenliği açısından 3 ila 6 ay arasında şifrenizi değiştirip güncelleştirmelisiniz.
  • Hesabınıza sizden başkasının erişemediğinden emin olmak için şifre değiştirme işlemini yapmanız gerekir.
  • Sabit bir şifre belirleyip sürekli Pinterest’e o şifreniz ile girişinizi gerçekleştirirseniz, belirlediğiniz o şifre bazı kişi veya kişiler tarafından çözülebilir ve hesabınızı ele geçirebilirler.

Bu gibi sorunların yaşanmaması için ve hesabınızın güvenliği için şifrenizi belirli aralıklarla değiştirmenizde fayda vardır.

Pinterest Şifre Değiştirme Nasıl Yapılır?
Pinterest Şifre Değiştirme Nasıl Yapılır?

Pinterest Şifre Değişimi Yapılacak Hesaba Erişim Yoksa

Erişemediğiniz hesabınızla ilgili hemen, Pinterest şifre değiştirme nasıl yapılır? Diye Pinterest destek ekibine başvurmaktan çekinmeyin. Eğer giriş yaptığınız mail hesabınızın şifresini biliyorsanız şifremi unuttum kısmından şifrenizi sıfırlayıp, yenileyebilirsiniz.

Fakat mail şifrenizi bilmiyorsanız ve artık mail adresinize ulaşımınız yoksa hesabınızı önceden Google, Facebook, Apple gibi yerlere bağladıysanız yani hesabınız bunlardan biri ile daha önceden giriş yaptıysanız bu bağlantıları kullanarak hesabınıza giriş yapmayı deneyin.

Hesabınızın şifresini doğru girdiğinizi ve bu hesaplardan hepsini denediğiniz halde hesabınıza giriş yapamıyorsanız. Bunun sebebi hesabınızı askıya almış olabilirler. Şayet hesabınız askıya alındıysa, bir hata mesajı ile karşılaşırsınız.

Bunun sebebi topluluk kurallarına aykırı paylaşım yapmış olabilirsiniz. Böyle bir paylaşımdan haberiniz yoksa sizin yerinize hesabınıza başka birisi erişim sağlayıp hesabınızın kapanmasına sebep olmuş olabilir. Böyle bir şey de olduysa hemen destek ekibi ile iletişime geçmenizde fayda var.

Pinterest Şifre Değişimi Yapamıyorum Hatası

Ne yaparsanız yapın hiç bir şekilde erişemediğiniz hesabınız varsa, Pinterest şifre değiştirme nasıl yapılır? Diye ne kadar ararsanız arayın eğer güncel hesabınızın bağlı olduğu e-posta adresinize erişiminiz yoksa yapılabilecek pekte bir şey maalesef ki yok.

Fakat teknik destek almak için teknik ekiplere sorununuzu söyleyerek çözüm arayabilirsiniz. Ya da yeni bir hesap oluşturabilirsiniz. Eski hesabınızı aratıp oradaki aktiviteleri yeni hesabınıza, eskisi gibi aynı olacak şekilde düzenleyebilirsiniz.

Pinterest Şifre Oluşturma

Pinterest hesabı oluştururken bir kullanıcı adı ve bir şifre belirliyorsunuz. Bu belirlediğiniz şifreniz ile hesabınıza giriş gerçekleştire bilirsiniz. Fakat belirlediğiniz şifrenizi unutmanız durumunda kayıt olurken girdiğiniz o mail adresinizle şifre yenile işlemi yapabilirsiniz.

Pinterest şifre değiştirme nasıl yapılır? Gibi sorularla uğraşmak istemiyorsanız destek ekibinin hazırlamış olduğu kısa ve ayrıntılı yöntemleri takip ederek çözüme kavuşabilirsiniz.

Pinterest Şifre Değiştirme Nasıl Yapılır?
Pinterest Şifre Değiştirme Nasıl Yapılır?

Pinterest Hesap Kapatmak

Eğer yıllar öncesinden kalma erişemediğiniz bir hesabınız var ise ve o hesapta ergenliğinize dair görmek istemediğiniz bazı görseller bulunuyorsa destek ekibine başvurarak Pinterest şifre değiştirme nasıl yapılır? Bununla ilgili detaylıca araştırma yapıp, çözüm yolunu bulabilirsiniz.

Fakat en verimli yol herhangi bir hesaba bağladığınız mail adresinizin şifresini hatırlamanızdır. Böylece yapmak istediğiniz işlem her neyse biraz daha kolay halledilir ve istediğiniz her türlü değişikliği yapabilirsiniz.

Sık Sorulan Sorular

Pinterest'te Satış Yapmak Mümkün mü?

Evet, mümkündür. Sizler için hazırladığımız Pinterest’te Satış Nasıl Yapılır? isimli içeriğimizi okuyabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu