Spotify Destek

Spotify Nedir? Ne İşe Yarar? ve Nasıl Kullanılır?

Popüler olan uygulamalardan birisi olan, hakkında sıklıkla spotify nedir? Ne işe yarar? ve nasıl kullanılır? Sorusu alınan uygulamaya üye olunmak istenebilir. Özellikle müzik dinlemek ve dinlenen içerikleri daha düzenli hale getirmek için tercih edilen bu yazılım, üyelik ve aylık ücret ödemesi yapılarak kullanılabilir.

Her dinleyicinin yalnızca kendisine özel olan veya aile paketi sayesinde diğer bireylerin de kullanabileceği şekilde oturumlar oluşturulabilir. Bu platforma üye olunmadan hemen önce; ne olduğu, ne işe yaradığı, üye olma adımlarının nasıl olduğu ve ne şekilde kullanılabileceği öğrenilmelidir.

Spotify Nedir?

Müzik dinlemek için hazırlanmış olan uygulama, kullanıcıların hangi tür şarkıları daha çok beğendiğini ve hangi içeriklerden hoşlanabileceğini belirleyen bir ara yüze sahiptir. Sene sonlarında en çok dinlenen şarkının ne olduğunu, ortalama kaç saatin uygulama içerisinde harcandığını ve memnuniyetin hangi içeriklerde yoğunlaştığını dahi bildirir.

İnternet bağlantısı kurularak kullanılmasına karşın herhangi bir reklam bulunmaz ve istenilen her şarkıya anında ulaşma kolaylığı sağlayacaktır. Sevilen müzik ve şarkıların farklı kullanıcılarla paylaşılması, çeşitli oynatma listelerinin oluşturulması ve kullanıcıların birbirlerini takip etmeleri dahi mümkün olan bir uygulamadır.

Spotify Nedir?
Spotify Nedir?

Spotify Ne İşe Yarar?

Spotify kullanıcılarına özel olarak sağlanan ve uygulamanın işe yarama alanlarını temsil eden çok sayıda durum mevcuttur.

Bunların başlıca olanları şu şekildedir:

  • Reklamların geçmesini bekleyerek zaman kaybedilmesini ve şarkı dinleme şevkinin kırılmasını önler.
  • Dinlenen şarkıların bir liste halinde toparlanmasını ve ayrı ayrı listeler oluşturularak ruh halinin ne olduğuna göre hangi müziklerin istendiğine daha rahat karar verilmesini kolaylaştırır.
  • Kullanıcıların çeşitli listeleri veya doğrudan lise hazırlayan kişileri takip ederek yeni müzik zevki deneyimleri yaşamasını sağlar.
  • Çok düşük ücretler karşılığında özel bir hizmet alınıyor hissi yaşatılır.
  • İnternet gerekli olmasına rağmen cihaz kilidi aktif olsa dahi içerikler çalmaya devam edecektir.

Spotify Üyeliği Nasıl Sağlanır?

Uygulamanın kullanılmasından hemen önce üyelik yapılması gerekecektir. Çünkü ücret gereksinimi olan bireysel olarak düzenlenen yazılım için kullanıcıların gereken bilgileri vermeleri şart koşulmuştur. Burada öğrenci üyeliklerinin, aile üyeliklerinin veya bireysel üyeliklerin varlığından söz edilir. Kayıt olma bağlantısına bu linkten ulaşabilirsiniz: https://www.spotify.com/tr/signup

Öğrenciler için ücret daha düşük olduğu için üyelik sayfasına öğrenci belgesinin yüklenmesi, kart bilgilerinin girilerek doğrulanması ve kullanıcı adının tanımlanması yapılır. Belge yükleme kısmı dışında var olan alanlar diğer üyeliklerde de yapıldıktan ve doğrulama kodu istenen alana yazıldıktan sonra kullanım kısmına geçilebilir.

Spotify
Spotify

Spotify Nasıl Kullanılır?

Müzik dinlemek amacıyla Spotify hesapları oluşturan kullanıcılar, üyeliklerini tamamladıktan hemen sonra kullanıma açılan hesaplarında hareketlere başlayabilirler. İlk olarak istenirse profil alanına fotoğraf yerleştirilebilir ve takipçilerin daha rahat kullanıcıyı bulmasına imkan sunulabilir. Ayrıca arama alanına girilerek istenen benzer içeriklerdeki şarkılar seçilerek sağ kısımda yer alan ‘Listeye ekle’ kısmına basılır.

Listeye herhangi bir isim verildikten sonra aynı kanala eklenecek olan şarkılar bulunur ve yine sağ üst alandan aynı listeye aktarılır. Bu şekilde seçilmiş olan şarkıların art arda oynatılması mümkündür. İsteğe göre birden fazla liste oluşturularak daha sonraki zamanlarda müzik aramakla uğraşılmayacaktır.

Benzer olarak hesap sahibi olan kişinin başka oynatma listelerini takip etmesi ve daha önceden başka bir kullanıcı tarafından hazır hale getirdiği listelere erişerek şarkı dinlemesi de olanaklıdır. Bir başka dinleyiciye veya henüz platforma kaydı olmayan kişiye şarkı gönderilecekken de üst alanda ayrılmış olan bölüm içerisinden ‘Şarkıyı paylaş’ seçeneği seçilir. Gönderilmek istenen kişiye mesaj olarak, mail olarak veya isim olarak bu şekilde paylaşımlar sağlanır.

Sık Sorulan Sorular

Spotify Takipçi Yükseltme İşlemi Yapılabilir mi?

Tabiki de yapabilirsiniz. Tarafımızdan satılan Spotify Takipçi Satın Al hizmetleri sayenizde takipçi sayınızı yükseltmek çok kolay.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu