Telegram Destek

Telegram Durum Paylaşma Özelliği Var mı?

Birçok kullanıcının Telegram uygulamasıyla beraber içerisindeki beklentileri de farklılık göstermektedir. Telegram’ın sticker özelliği ve grup konuşmaları oluşturma özellikleri de bulunmaktadır. Kullanıcılar son zamanlarda trend halini alan özellikleri de kullanmak istemektedirler. Kullanıcıların yeni aranılanı “Telegram durum paylaşma özelliği var mı, varsa nasıl yapılır?” üzerinedir.

Telegram’da Durum Paylaşma Özelliği Var Mı?

Dünyanın dijitalleşmesi ve iş kollarının da bu dijitalleşmeye ayak uydurması ile beraber birçok gelişim görülmektedir. İnsanların iletişim noktasında birbirlerine ulaşmalarını sağlayacak pek çok platformlar ortaya çıkmıştır.

Bu platformalar arasında şüphesiz olarak en çok tercih edileni ise WhatsApp olmaktadır. Ancak geçtiğimiz son zamanlarda kullanıcılar, farklı alternatiflere yönelmeye başlamıştır.

Facebook markasının kurucusu olan Mark Zuckenberg, 2010 yılı sonrası birçok uygulamaya dahil olmuştur. Bunlarla beraber pek çok sosyal medya ve iletişim uygulamasını satın almıştır. WhatsApp da satın alınan bu platformlardan biridir. Zuckenberg’in satın alımı sonrası oluşan bu durum uygulama içerisinde gizlilik kaygısı oluşturmaya başlamıştır.

Ortaya çıkan bu durum pek çok kullanıcıyı rahatsız etmiş bulunmaktadır. Bu durumda kullanıcılar farklı uygulamaları tercih etmeye başlamışlardır.

Kullanıcıların bu durumla birlikte tercih etmeye başladığı en dikkat çeken uygulamalardan biri de Telegram’dır. Platformun güvenilirliği ile ilgili daha detaylı bilgi almak için Telegram Güvenli Mi? yazımıza da göz atabilirsiniz.

Telegram Durum Paylaşma Özelliği

Anlık yazılı ya da görüntülü durum paylaşma özelliği kullanıcıların hayatına ilk kez Twitter uygulaması ile girmiştir. Twitter, anlık yazılı ve görsel durum atılabilen bir uygulamadır. Uygulama içerisinde mini bir kişi blog sayfası olma özelliği taşımaktadır. Daha sonra Snapchat, Instagram ve WhatsApp uygulamalarına da durum paylaşma özelliği gelmiştir. Bu özellikler oldukça ilgi görmüştür.

Rus yazılımcılar tarafından geliştirilen Telegram’da da kullanıcıların beğenebileceği pek çok özellik bulunmaktadır. Telegram uygulamasının kullanıcıları için sunduğu özelliklerden bazıları şunlardır:

  • Sohbet amaçlı ya da takip amaçlı grup açma ve gruplara katılma özelliği bulunmaktadır.
  • Sayısız sticker özelliği.
  • Kullanıcılar kendi sticker’larını yapabilmektedir.
  • Uygulama tarafından sürekli güncellenen sticker’lara da sahip olabilirler.
  • Görüntülü ya da sesli arama özelliği bulunmaktadır.
  • Bilgisayardan kullanım imkânı bulunmaktadır.

İnsanlar bu özelliklerin yanında, Telegram’ın durum paylaşma özelliğinin de olduğunu merak etmektedir. Telegram durum paylaşma özelliği şuan için bulunmamaktadır. İnsanların olası bir durum paylaşma özelliği ekleyebilmesi için bir süre daha beklemesi gerekmektedir.

Telegram’da Durum Paylaşma Özelliği Var Mı?

Telegram Özellikleri

Kullanıcılar sanal gizliliklerini korumak amacıyla Telegram uygulamasını tercih etmektedirler. Telegram içerisinde kişilerin ilgilerini çekebilecek başka özellikler de bulunmaktadır. Topluluk oluşturma ya da herhangi bir topluluk ile etkileşime geçme özellikleri de bulunmaktadır. Topluluklar, uygulama içi aramalarda çıkmaktadır. Kişilerin ulaşmalarına açılmış bir haldedirler.

Kişiler topluluklarını büyütmek, kendilerini daha hızlı göstermek istemektedir. Oluşturulan grupların aktifliğini arttırmak amacı ile fazla kullanıcı sayılarını göstermek istemektedirler. Sosyal Evin firmamız da kullanıcıların bu ihtiyaçlarını karşılayacak hizmetleri ile ön plana çıkarmaktadır.

Firmamız, müşterilerimize sunduğumuz hizmetler ile kullanıcılarının bir adım daha önde ilerlemesini amaçlamaktadır. Ayrıca Sosyal Evin, 7/24 canlı destek hizmeti ile kullanıcılarının sorularına karşılık vermektedir.

Telegram’da Durum Paylaşma Özelliği Var Mı?

Sosyal Evin Telegram Hizmeti Nelerdir?

Sosyal medya hizmetlerinde, kişilerin ön plana çıkmasını ve hesaplarını büyütmesini sağlamanın bir çok yolu bulunmaktadır. Bunlardan en etkili olan firmaların başında gelenlerden biri de Sosyal Evin markasıdır. Markamız, Instagram’dan PUBG’ye kadar pek çok uygulama için hizmetler vermekte ve danışmanlık sağlamaktadır.

Sosyal Evin’in hizmet verdiği uygulamalardan biri de Telegram platformudur. Anlık mesaj uygulamaları arasında son zamanlarda popülerliği artan Telegram, pek çok farklı alan için kullanılmaktadır. Sanatçılar, yayıncılar ya da farklı meslek gruplarındaki insanlar çokça tercih etmektedirler. İş ve takvim duyurularını yapmak için Telegram uygulamalarını kullanmaktadırlar. B

unun yanında platform içerisinde topluluk sohbet kanalları da açılabilmektedir. Topluluk sohbetleri için oluşturulan gruplarda paylaşım yapmak ve bir kitle oluşturmak mümkündür.

Paylaşımların görüntülenme sayılarını arttırmak için Telegram Gönderi Görüntülenme hizmetlerine göz atabilirsiniz.

Sosyal Evin, kurulan topluluk ya da sohbet gruplarındaki etkileşimi arttırmak için kullanıcılarına yardımcı olmaktadır.

Etkileşimi yüksek gruplar oluşturmak kişilerin Telegram içerisinde güvenilir gözükmesine katkı sağlamaktadır. Telegram Grup Üyesi Arttırma hizmetlerinden yararlanmanın avantajları ise şunlardır;

  • Hizmet, yeni kullanıcılara etkileşime girme fırsatı sağlamaktadır.
  • Daha çok takipçi ürün ya da hizmetlerin daha hızlı duyulmasına olanak sağlamaktadır.
  • Kullanıcı sayısı yüksek olan gruplar uygulama içerisinde ve aramalarda daha kolay bulunurlar.

Tüm bu hizmetlerin yanında Sosyal Evin, uygun fiyatlarla beraber kişilere 7/24 canlı destek olanağı da sağlamaktadır.

https://www.youtube.com/watch?v=HSQpQTQCyd0

Sık Sorulan Sorular

Telegram Durum Paylaşma Özelliği Gelecek mi?

Telegram, sürekli güncellenmekte ve kendi kullanıcı geri bildirimlerine önem vermektedir. Uygulama tarafından henüz durum paylaş özelliği ile ilgili bir açıklama bulunmamaktadır. Fakat uygulamada, kullanıcılarından gelen taleplere göre güncellemeler değişkenlik göstermektedir.

Telegram’daki Güncellemeleri Nasıl Takip Edebilirim?

Uygulama içerisindeki ayarlar bölümünden güncelleme görüntüleme ayarları yapılabilmektedir. Telegram, her hafta kullanıcılarına yeni güncellemeleri detayları ile tanıttığı bir mesaj yollamaktadır. Mesajlar İngilizce olarak gelmektedir.

Sosyal Evin Güvenilir mi?

Dijital dünyada iş ya da alışveriş yapma amacında olan kişilerin ilk tercihi güvenliktir. Kullanıcıların sosyal medya ihtiyacına yardımcı olan Sosyal Evin firmamız profesyonel hizmet sağlamaktadır. Hizmet alımı öncesi, sonrası ya da hizmet alımı sırasında insanların tüm sıkıntılarını çözmeye ve yardımcı olmaya gayret göstermektedir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu