TikTok Destek

TikTok Müşteri Hizmetlerine Nasıl Ulaşılır?

Bir çok defa kısıtlama ve benzeri problemler yaşayan kullanıcılar TikTok müşteri hizmetlerine ulaşmaya çalışıyor. Peki TikTok Müşteri Hizmetlerine Nasıl Ulaşılır? Bu içeriğimizde adım adım sizlere bunu aktaracağız.

TikTok, çıktığı günden bu yana kendisi gibi olan pek çok video paylaşım sitelerini geride bırakmıştır. Bunun yanı sıra günümüzde oldukça yaygın kullanılan uygulamaların başında gelmektedir. Milyonlarca kullanıcılar her dakika, Tiktok’ta inanılmaz derecede videolar çekmektedirler. Bunlar genelde bilgilendirici, eğlendirici ya da farklı konular üzerinde olmaktadır.

TikTok Müşteri Hizmetlerine Nasıl Ulaşılır?

TikTok Müşteri Hizmetleri ve Destek Hattı

Dünyada en popüler uygulamalardan biri olan Tiktok, kullanıcı adaylarına reklamlar aracılığı ile de yardımcı olmaktadır. Bu kadar fazla kullanıcı bulunduran Tiktok’ta herhangi problemlerle karşılaşabilirsiniz. Sorun yaşadığınızda da arayabileceğiniz herhangi bir numara bulunmamaktadır. Bunun için uygulama üzerinden ya da web siteleri üzerinden şikayette bulunabilirsiniz. Bunlarla beraber e-posta aracılığı ile de şikayet edebilmeniz mümkündür. Ulaşabileceğiniz Tiktok iletişim adresleri ise şunlardır:

  • info@tiktok.com (Tiktok genel iletişim/bilgilendirme)
  • pr@tiktok.com (Reklam için iletişim)
  • advertise@tiktok.com (Reklam için iletişim)
  • feedback@tiktok.com (Uygulama sorunları için iletişim)

Tiktok’la görüşebilmek için destek yardım hattı ve müşteri hizmetleri ile manuel olarak yazışabilirsiniz. Aynı şekilde e-postalar için İngilizce mail atmanız ve yazışmanız gerekmektedir. Destek yardım talebini Tiktok uygulaması üzerinden yapabilirsiniz. Bunun yanında kendi hesabınıza giriş yaparak da gerçekleştirebilmeniz mümkün olacaktır. Destek yardım hattında Türkçe dili gözükse de, maalesef yardım talebiniz Türkçe olarak gerçekleşmez. Oraya olan kısma kadar dahi dil desteği vermemektedir. Sizlere yalnızca ana başlıklar Türkçe sunulmaktadır.

TikTok Müşteri Hizmetlerine Nasıl Ulaşılır?

Tiktok’ta kullanıcı olarak herhangi bir sorun yaşıyor olabilirsiniz. Rahatsız olduğunuz bir konu/içerik bulunuyorsa, müşteri hizmetleri ile de iletişime geçebilirsiniz. Hesabınızla ilgili bir problem yaşıyor olabilirsiniz. Ya da hesabınız kapatıldıysa platform üzerinden kolay bir şekilde şunları yapabilirsiniz. TikTok Müşteri Hizmetlerine Nasıl Ulaşılır? işte detaylar;

  1. Tiktok uygulamasını açıp alt kısımdaki profilim simgesine tıklayın.
  2. İkinci resimde ‘Devam Etmek İçin Bir Tiktok Hesabına İhtiyacınız Var’ bölümünüm sağında bulunan soru işaretine tıklayın.
  3. Çıkan üçüncü ekranda, sorununuz ile ilgili seçeneği seçmeniz gerekmektedir.
  4. Problemi iletin veya rapor edin.

TikTok Müşteri Hizmetlerine Nasıl Ulaşılır?

Tiktok Destek Yardım Hattı

Son zamanlarda sıklıkla sorulan TikTok müşteri hizmetleri ile nasıl iletişim kurulur? Tiktok müşteri hizmetlerinin (ya da iletişim hizmetlerinin) ayrıca bir web sitesi de bulunmaktadır. Bu Tiktok destek ve yardım hattı bilgi sitesi olmaktadır. Destek ve yardım hattına “support.tiktok.com” adresinden kolaylıkla ulaşabilirsiniz. Sorunlarınızı ya da sorularınızı kolayca çözebilirsiniz.

Türkçe dil desteği tam olarak işlem görmektedir. Türkçe dili ‘Diller’ bölümünde bulunsa da, sitenin her bölümünü Türkçe’ye çevrilmemektedir. Bu bazı kullanıcılar için sorunlar oluşturabilir. Bu destek yardım hattı web sitesi üzerinden, hesabınız ve hesap ayarlarınızla farklılıklar yapabilirsiniz. İlgili bildirimlerde ve değişikliklerde kolayca bulunabilirsiniz. Gizlilik ve güvenlik ayarları, şifre değişiklikleri ve genel güvenlik kontrollerini de değiştirmeniz mümkündür.

Ayrıca burada ‘For Parents’ yani ebeveyn güvenlik özelliği de kullanılmaktadır. Tiktok kullanımıyla ilgili efektleri ekleme yapabilirsiniz. Kreatif videolar için gerekli özellikleri ve uygulayabilirsiniz. Diğer video hususları ile ilgili her şeyi buradan da yapabilirsiniz.

Bunun dışında Tiktok destek yardım hattına uygulama üzerinden de erişebilirsiniz. Farklı konular üzerinde bildirmek istediğiniz durumları iletebilirsiniz. Yukarıda belirtilen e-postalar aracılığı ile gönderebilirsiniz.

Ayrıca TikTok’ta dilediğiniz takipçi sayısına ulaşmak için TikTok Takipçi Satın Al hizmetimizden yararlanabilirsiniz.

Sık Sorulan Sorular

TikTok Canlı Destek Hattı Var mı?

TikTok kullanıcılara canlı destek hizmeti maalesef sunmamaktadır. Sadece mail üzerinden gelen yardım isteklerine cevap vermektedirler.

TikTok Kaç Kişi Tarafından Kullanılıyor?

TikTok dünya üzerinde yaklaşık olarak 500 milyon kullanıcıya sahip olmaktadır. Ülkemizde her gün artmakta ve yaklaşık 30 milyon kullanıcı tarafından aktif olarak kullanılmaktadır.

TikTok Müşteri Hizmetlerine Nasıl Ulaşılır?

TikTok müşteri hizmetleri ile iletişime geçmek için yazdığımız içerikten destek alabilirsiniz. Sizlere sunmuş olduğumuz yöntemleri deneyebilir ve sorunlarınızı kolayca çözebilirsiniz.

TikTok Yetkililerine Nasıl Ulaşabilirim?

  • info@tiktok.com (Tiktok genel iletişim/bilgilendirme)
  • pr@tiktok.com (Reklam için iletişim)
  • advertise@tiktok.com (Reklam için iletişim)
  • feedback@tiktok.com (Uygulama sorunları için iletişim)

TikTok Hesabım Kalıcı Olarak Engellendi Tekrar Nasıl Açılır?

  1. Uygulamadaki ben işaretine dokunun ve soru simgesine tıklayarak ilerleyin.
  2. Burada size seçenekler açılacak ve gerekçe ile uymasına dikkat etmelisiniz.
  3. Talebinizi gönderin ve bir iki hafta içerisinde dönüş alınmazsa tekrar başvurabilirsiniz.

TikTok'a Mail Nasıl Atılır?

TikTok iletişim yardım bölümü info@tiktok.com ve pr@tiktok.com (basın) olarak gönderim sağlayabilirsiniz. Reklamlar için talep gönderme advertise@tiktok.com olarak gönderim yapabilirsiniz. Bunların yanında info olan mail adreslerine çoğu talebi iletebilmeniz mümkündür.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu