Instagram Destek

Instagram Hikaye Beğeni Özelliği

Instagram hikaye beğeni özelliği! Yeni özellik eklendi. Peki özellikleri nelerdir? Hadi hep birlikte yeni özelliği inceleyelim.

Instagram Hikaye Beğeni Özelliği, Instagram’ın başkanı Adam Mosseri tarafından başlatıldı. Adam Mosseri hikaye beğeni özelliğini resmi Twitter hesabı üzerinden açıkladı.

Instagram Hikaye Beğeni Özelliği

Instagram Hikaye Beğenme Özelliği Türkiye’de

Instagram, uzun süredir test ettiği Hikayeler bölümünde beğeni hizmeti bugün kullanıma sunuldu. Yeni özellik Türkiye ve diğer ülkelerdeki kullanıcıları kapsamaktadır.

Instagram hikaye beğenme özelliği artık Türkiye’de.

Instagram’ın yeni Hikaye beğenme özelliği, daha önce bazı Türk kullanıcıları tarafından şans eseri keşfedilmişti. Türklerin gözünden hiç bir şey kaçmaz diye boşuna dememişler. O zamanlar test süreci olan özellik, tam anlamıyla kullanıcılara sunulmadığı için kullanılamaz durumdaydı. Bugün itibariyle Instagram’ın yeni Hikaye beğenme özelliği tüm kullanıcılar tarafından kullanılabilir.

Instagram Hikaye Beğeni Özelliği Nedir?

Instagram, bugünden itibaren daha basit Hikaye beğenileri sunuyor. Kullanıcıların, onlara bir DM göndermek zorunda kalmadan başkalarının Hikayeleri için beğenilerini sunmalarını sağlıyor. Yeni özellik, Hikayelerle etkileşimi daha az karışık hale getirmelidir.

Bu özelliğin amacı, kullanıcıların diğer kullanıcılara olan beğenilerini ifade etmeleridir. Bunu yaparken DM bölümlerini tıkamamaktır. 
Hikaye atıldığı zaman DM kutusu dolmaktadır. Önemli olan mesajlar alta düşmektedir. Instagram hikaye beğeni özelliği, bunun önüne geçmektedir.

Kullanıcıların Instagram hikayesine DM kutusuna düşmeden beğenmelerini sağlayacak. Sizin için “Sosyal Evin” sitesi olarak Instagram hikaye beğeni özelliğini tanıttığımız video çektik. Keyifli izlemeler dilerim.

Instagram Hikaye Beğeni Özelliğinin Özellikleri Nelerdir?

Bugün Instagram’a giriş yaptık ve yeni bir özellikle karşılaştık. Hikayelere girdiğimizde karşımıza “Artık hikayeleri beğenebilirsin” açıklaması geldi. Instagram hikaye beğeni özelliğinin hayatımıza girmesiyle kolaylık sağlandı.

Instagram hikaye beğeninin gelmesiyle birlikte özellikleri merak edilmeye başlandı. Merak edilen tüm soruları sizlerle paylaştık. Instagram hikaye beğeni güncellemeleri olursa sizi o konuda da bilgilendireceğiz. Takipte kalın 🙂

Instagram Hikayeleri Nasıl Beğenirim?

Instagram‘da yeni özellik size duyurulmuş olması gerekmektedir. Instagram hikaye beğenme özelliğini nasıl yapacağınızı size adım adım göstereceğim. Çok basit ve kullanışlı bir yöntem olmaktadır. Herkes artık kolayca hikaye beğenme yapacaktır.

  1. Artık hikayeleri beğenebilirsin” duyuruna tamam olarak dokunun.
  2. Bir kullanıcının hikayesine girin.
  3. Sağ alt tarafta bulunan Instagram Hikaye Beğeni Özelliği simgesine dokunun.
  4. Hikayeyi beğendiğiniz zaman Instagram Hikaye Beğeni Özelliği simgesi karşınıza çıkacaktır.
  5. Beğenmekten vazgeçmek için Instagram Hikaye Beğeni Özelliği simgesine çift tıklamanız yeterli olacaktır.

Siz değerli okurlarımız için görsel olarak yerleştirdik. İnceleyebilirsiniz.

Instagram Hikayeleri Nasıl Beğenirim?
Instagram Hikayeleri Nasıl Beğenirim?

Instagram Hikaye Beğenimi Diğer Kullanıcılar Görecek mi?

Herkesin merak ettiği bir soru da başka kullanıcıların beğeniyi görüp göremeyeceğidir. Merak etmeyin siz değerli okurlarımız için bu soruya da yanıt verdik.

Instagram Hikaye Beğenileri özel olacaktır. Bu demek oluyor ki, sayılarının kullanıcılara ve izleyicilere gösterilmeyecektir. Şu anlık başkalarının hikayeleri görmesi gibi bir durum söz konusu değildir. Kısacası hayır, görmeyecekler.

Diğer kullanıcılar tarafından sizin beğendiğiniz hikayeler görünmeyecektir. Beğendiğiniz hikayeyi yalnızca hikayesini beğendiğiniz kullanıcı görecektir. Bu demek oluyor ki, hikaye yanıtlarız pratikleşti.
Hikayesini beğendiğiniz kişi hikayelerindeki beğenileri görmek isterse, izleyicilerine bakarak görebilir. Beğeniler izleyicilerin adlarının yanında minik kalpler olarak görünecektir. Hikayesini beğendiğiniz kullanıcıya bildirim gidecektir. 
Sizin için görsel olarak neler olacağını gösterdik. İnceleyebilirsiniz.
Instagram Hikaye Beğeni Özelliği
Marka işi yapan ve ınfluencer olan okurlarımız için Story beğeni özelliğini aktif ettik. Sİzde Hikaye Beğeni satın alabilir. Hikaye beğeni oranlarınızı artırabilirsiniz https://sosyalevin.com/instagram-hikaye-begeni

Sonuç

Hayatımız teknolojinin gelişmesiyle ilerlemektedir. Bu ilerlemeler bizim çoğu zaman hayatımızı kolaylaştırmaktadır. Hayatımızı kolaylaştıran özellikler bize zaman kazandırmaktadır. Instagram hikaye beğeni özelliği de bizi bir karmaşıklıktan kurtarmıştır. Umarım bu yazı aklınızdaki soru işaretlerini kaldırmıştır. Kafanıza takılan sorular varsa, yorumlar kısmına yazabilirsiniz.

Instagram Hikaye Beğeni Hizmeti Aktif mi?

Evet, siz değerli müşterilerimiz için özellik duyulduğu andan itibaren çalışmalara başladık ve özelliği aktif ettik. Keyifle kullanabilirsiniz. Link için: https://sosyalevin.com/instagram-hikaye-begeni

Instagram Hikaye Beğeni Özelliğinde Bildirim Gider mi?

Hikaye beğeni özelliğinde hikayesini beğendiğiniz kullanıcıya bildirim gitmektedir. Yani evet, hikayesini beğendiğiniz kullanıcı anında bildirimi alacaktır. Ellere dikkat 🙂

Sosyalevin sitesi Güvenilir mi?

Sosyalevin sitesi güvenilir bir sitedir. Araştırma yaptığınız zaman olumlu yanıtları göreceksiniz. Sosyalevin olarak 7/24 canlı destek sağlamaktayız. Güvenli alışveriş yaparak siz de hesabınızı büyütebilirsiniz.

 

İlgili Makaleler

4 Yorum

  1. Gündemi anında haber vermen harika Ecem. Çalışmalarında başarılar 🙏🏻🙏🏻

  2. Sosyal medya kullanıcılarını fazlasıyla aydınlatan bir yazı olmuş ecemciğim harikasın kalemine sağlık 👏🏻

  3. Yeni yeni bilgiler için çok teşekkür ederim. Bilgilendirme için çok çok teşekkür ederim. emeğine sağlık.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu