Spotify Destek

Spotify Öğrenci İndirimi Yapma

Spotify öğrenci üyeliği ile öğrenciler müzik dinleme keyfine kesintisiz devam edebilmektedirler. Spotify pek çok kişi tarafından kullanılan dünyada geniş bir kullanım kitlesine sahip olan platformlardan biridir. Zengin ve her  tarza uygun müziklerin bir arada olduğu bu müzik kütüphanesi öğrencilere ekstra indirimler sunar.

Spotify kullanıcıları, en çok rağbet gören müziklerden podcastlere kadar geniş bir kullanıma sahip olmaktadır. Gitgide popüler hale gelen bu uygulama için öğrenci indirimlerinden yararlanmak mümkündür. Öğrencilere büyük avantajlar sunan uygulamaya öncelikle üye olmak gerekir. Bunun için aşağıdaki adımları takip etmek yeterlidir.

  • Spotify uygulamasını açtıktan sonra hesaba giriş yapmak gerekir. Kişinin üyeliği yoksa uygulamaya üye olması gerekir.
  • Ardından ilgili satın alma işlemlerine giderek öğrenci paketini seçmek gerekir.
  • Kişi öğrenci olduğunu doğruladıktan sonrasında ödeme işlemine geçerek indirimlerden yararlanabilir.

Spotify öğrenci indirimlerinden yararlanabilmek için kişinin güncel olarak öğrenci olması gerekir. Öğrenci indirimin aktif olması için kişilerden öğrenci belgesi ya da OBS bilgileri istenir.  Bu şekilde kişi yüksek öğretimde öğrenci olduğunu kanıtlayarak ilgili indirimden yararlanabilir.

Yapılan bu doğrulama adımı sonucunda elde edilen tüm bilgiler veri tabanında güvenli şekilde tutulur.  Spotify öğrenci indirimi her ülkede geçerli olmasa da Türkiye için geçerli bir hizmettir.

Spotify Öğrenci İndirimi Nasıl Yapılır?

Spotify Öğrenci İndirimi Nasıl Yapılır?

Öğrenci indirimi sayesinde kişiler çok daha uygun fiyatlara üyelik satın alabilirler. Üyelikten yararlanmak için kişinin uygulama içerisinde bulunan satın alma işlemlerine girip oradan öğrenci paketini seçmesi yeterlidir. Son adım olarak güvenli ödeme yöntemi ile ücreti ödeyip istediği zaman istediği yerde müzik ve podcast dinleyebilir.

Spotify Öğrenci İndiriminden Kimler Yararlanabilir?

Spotify öğrenci üyeliği alma avantajını kullanabilmek için kişinin sadece yüksek öğrenimde öğrenci olması gerekir. Premium özelliğini daha önce denemiş kişiler öğrenci indirimi teklifinden yararlanması söz konusu değildir.

Kişinin mezun olma durumu yada okuldan ayrılması gibi ek durumlarda öğrenci için tanınan en uzun süre 12 aydır. Bu süre üyelik alınan yada yenileme yapılan tarihten itibaren başlar. Bu sürenin dolması ile üyelik durumu ortadan kalkar ve premium bireysel hesabına geçiş yapar.

Spotify Öğrenci Planına Nasıl Kaydolurum?

Kişinin öğrenci planından yararlanması için ilgili kaydolma aşamaları aşağıda maddeler halinde yer alır.

  • Spotify hesaba giriş yaptıktan sonra satın alma işlemlerine gidilir.
  • Öğrenci paketinin seçilmesi gerekir.
  • Spotify öğrenci doğrulama, adımı sonrasında ilgili ödeme işlemleri yapılır.
  • Bu şekilde kişi daha uygun fiyatlı öğrenci indirimden yararlanabilir.

Spotify Öğrenci İndirimi Fiyatı Ne Kadar 2024?

Spotify öğrenci indirimi, ilk ay ücretsiz deneme süreci sonunda her ay 39,22 TL ücretle sunulur.

Spotify Premium Öğrenci Paketi Yenileme

Spotify Premium’a nasıl geçilir, Spotify öğrenci Premium’a geçmek için öncelikle Spotify web sitesine girerek ilgili premium paketini seçmek gerekir. Ardından ilgili güvenli ödeme planı ile ücret ödenir. İşlem esnasında ödeme bilgilerini gönderdikten sonra ücret kesilir.

Öğrenci Paketi Avantajları Nelerdir?

Öğrenci Paketi Avantajları Nelerdir?

Öğrenci paketi ile müzikleri reklamsız şekilde dinlemek mümkündür. Çevrimdışı olunsa dahi pakete sahip olan kişi internetsiz istediğin yerden müzik dinleme keyfine erişebilir.

Birbirinden güzel çalma listeleri ve sayısız şarkı ile her an müzik zevkini ikiye katlamak söz konusudur.  Müzikleri daha kaliteli şekilde dinlemek mümkündür.

Spotify Öğrenci İndirimi Sorunları

Spotify öğrenci indirimi almak ortalama birkaç gün sürebilir. Beklenen bu süre zaman zaman kişilerin endişelenmesine sebep olsa da en kısa süre içerisinde satın alınan hizmet yerine getirilir.

Sık Sorulan Sorular

Lise Öğrencisi Spotify Alabilir Mi?

Lise öğrencileri için Spotify öğrenci indirimi söz konusu değildir. Sadece yüksek öğretime kayıtlı olan öğrenciler bu indirimden yararlanabilir. Lise öğrencileri öğrenci indirimi almak yerine bireysel premium hesap satın alabilir. Bireysel premium hesap da tıpkı öğrenci indirimi gibi uygun fiyatlı hizmetlerden biridir.

Öğrenci olarak sadece yüksek öğrenimde eğitim alan kişiler değil kolejde okuyanlar içinde bu indirim söz konusudur.

Spotify Öğrenci 4 Yıl Mı?

Spotify uygulaması 4 senelik yüksek öğretimde öğrenci olan kişilere senelik abonelik imkanı sunar. Spotify öğrenci indiriminden yararlanan kişiler peş peşe 12 ay boyunca her ay premium abonelik fiyatı üzerinden belirli indirim ile fiyatı daha uyguna getirirler.  

Spotify Öğrenci 1 Senelik Mi?

Spotify uygulaması  12 ay içerisinde tekrardan yenilenmesi gerekir. Öğretim hayatına sonlandıran ya da mezun olan kişiler için abonelik durumu yenileme tarihinden ya da abonelik satın alma tarihinden sonra 12 ay boyunca geçerli olur. Bu süre tamamlandıktan sonra kişi bireysel premium hesaba geçer.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu