Spotify Destek

Spotify Ücretli mi?

Spotify, dünya çapında birçok insanın diledikleri anda diledikleri dijital müzik, podcast ve videolara erişmesini sağlayan dijital bir platformdur. Spotify kullanmak isteyen kişiler bu platforma bilgisayar, tablet, telefon, televizyon, hoparlör ve arabalar dahil olmak üzere birçok alandan erişim sağlayabilirler. Peki ya Spotify Ücretli Mi? işte bütün detaylar.

Spotify Ücretli mi?

Spotify uygulamasında müzik dinlemek gibi temel işlevler ücretsizdir fakat mevcut Spotify üyeliğini premium derecesine yükselterek birden çok yeni özelliği keşfetmek mümkün. Spotify premium üyeliği ile gelen bu özelliklerden bazıları;

  • Dinlediğimiz müzik türüne göre öneriler alma ve bu öneriler sayesinde yeni bir müzik radarı oluşturma
  • Çalma listesi sayesinde müzik ve podcast koleksiyonlarını oluşturma
  • Şarkıyı dinlerken eş zamanlı olarak şarkı sözlerine erişebilme

Gibi bir çok ayrıcalıklı özellik sunuyor.

Spotify Uygulaması
Spotify Uygulaması

Spotify Ücretleri Nelerdir?

Spotify premium üyelik ücretleri aşağıdaki tabloda yer almaktadır.

Plan İsmi Üyelik Süresi Fiyatı
Premium Öğrenci Aylık 8,99₺
Bireysel Aylık 17,99₺
Premium Aile Aylık 26,99₺

Bu ücretler otomatik olarak bağladığımız hesap kartından her ay düzenli olarak alınır. Üyeliğinizi premium seviyeye yükselttiğinizde 1 ay boyunca ücretsiz bir şekilde deneme sürümünü kullanma hakkına sahip olmuş olacaksınız. Spotify uygulamasının ayrıcalığı sayesinde dilediğiniz müzik keyfine sınırsız bir şekilde sahip olabileceksiniz.

Spotify Premium Nedir?

Spotify Premium, Spotify uygulamasının bize sunduğu daha ayrıcalıklı bir hizmettir. Bu ayrıcalıklı hizmetin bize sunduğu sayısız avantajdan bazıları;

  • Spotify ücretsiz üyelikte de olduğu gibi tüm şarkılara erişim hakkı vardır.
  • Podcast, sesli kitaplara sınırsız erişim hakkı vardır.
  • Yurt dışı seyahetlerinde Spotify üyeliği herhangi bir gün sınırlaması olmadan kullanılmaya devam edilebilmektedir.

İnternet bağlantısı olmadığında da çevrimdışı dinleme özelliği sayesinde müzik dinleyebilme imkanı tanır. Fakat bu özellikten yararlanabilmek için tek koşul, internet bağlantımız olduğu bir anda dinlemek istediğiniz müziği cihazınıza indirmelisiniz.

Müzik dinlerken, podcast dinlerken araya reklam girmesi kimsenin hoşuna gitmez. Spotify premium özelliği sayesinde dinlemek istediğimiz müzik veya podcaste reklamsız bir şekilde erişebiliriz.

Spotify premium üyeliği kullanmanın bir diğer avantajı ise dinlediğimiz podcast veya bir şarkıdan başka bir şarkıya atlama hakkı sınırsızdır. Spotify premium özelliği sayesinde daha kaliteli bir müzik şöleni yaşamak oldukça mümkündür.

Spotify Uygulamasında Kullanılabilecek Üyelik Planları

Spotify uygulamasının kullanıcılarından bazıları uygulamadaki üyeliklerini premium seviyesine yükseltmek isteyebilir.

Uygulama bunun için bizlere 4 çeşit premium plan sunmaktadır. Ve kullanıcılar bu sayede kendi beklentilerini karşılayan planını tercih ederek uygulamadaki üyeliklerini üst seviye olan premium üyeliğe yükseltebilmektedirler.

Bu premium planlar;

  • Bireysel
  • Öğrenci
  • Duo
  • Aile Planı
Spotify
Spotify

Spotify Çalma Listesi Nedir?

Spotify çalma listesi, sık sık dinlemekten keyif aldığımız şarkı ve podcastleri kendi oluşturduğumuz listeler veya sistemin bize oluşturduğu listeler olarak tanımlanabilir.

Eğer kendimiz bir çalma listesi oluşturmak istiyorsak bunu profilimizde bulunan çalma listeleri alanında bulabiliriz. Eğer sistemin bize hazırladığı spotify mix’leri, haftalık keşif, yeni müzik radarı, günlük podcastlerin, tekrar tekrar çalmaya doyamadıkların şeklinde adlandırılan çalma listelerine erişmek istiyorsak bunları da ana sayfamızda bulabiliriz.

Bu listeler bize sistem tarafından seveceğimizin düşünüldüğü şarkılar, so günlerde en sık tekrar tekrar dinlediğimiz şarkılar, takip ettiğimiz sanatçı veya gruplar, dinlemekten keyif aldığımız türler, düzenli olarak takip ettiğimiz podcastlere bakılarak sunulur. Sistem bu listeleri genelde haftalık olarak günceller.

Sistem tarafından oluşturulan bu çalma listelerini beğenirsek kendi profilimizde bulunan “çalma listelerim” alanına taşıyabiliriz. Bu sayede istediğimiz zaman istediğimiz listeye erişim sağlamamız da kolay olacaktır.

Spotify uygulamasının bizlere sunduğu bu özellik sayesinde dinlediğimiz müzik veya podcastleri bir arada tutabilmiş olmanın yanı sıra yeni oluşan çalma listeleri sayesinde daha önce dinlemediğimiz sanatçılar, podcastler veya müzik türlerini keşfetme imkanımız doğar.

Sık Sorulan Sorular

Ücretsiz Spotify Kullanmak Mümkün mü?

Evet mümkündür. Bir ay ücretsiz Spotify uygulamasını kullanmak isterseniz: https://www.spotify.com/tr/premium/

Spotify Takipçi Satın Almak Zararlı mıdır?

Kesinlikle bir zararı yoktur. Bu konuda algoritmaya yönelik gönderim sağlıyoruz. Sizlerde Spotify Takipçi Satın Al paketlerine bakarak daha fazla kişiye ulaşabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu