Twitter Destek

Twitter Popülerliği Arttırma Yolları Nelerdir?

Twitter oldukça kullanımı yaygın olan sosyal medyalardan biridir. İlk olarak Amerika’da kurulurken kişilerin tweet atmasıyla insanların etkileşim içinde olmasıyla beraber oldukça büyük bir kitle de kullanım sağlanmıştır. Günümüzde gittikçe artan kullanımla beraber Twitter popülerliği arttırma yolları nelerdir? Sorusu birçok e- ticaret ve farklı işletmeler için de artık oldukça önemli bir konu haline gelmiştir. Takipçi ve beğeni rakamları da bu tarz işletmeler için artık başarı anlamı ifade eder.

Twitter Popülerliği Arttırma Yolları Nelerdir?

Bunun için bir çok yöntem vardır. Örneğin etkileşim arttırarak veya takipçi yükselterek işlemler sağlanır. Sosyal Evin sayesinde Twitter türk takipçi satın al hizmetleri sayesinde etkileşimlerinizi arttırabilir, popülerliğinizi yükseltebilirsiniz.

Twitter Etkileşim Arttırma

Etkileşim sağlamak ve hedef kitlenizin dikkatini çekmek için yapılacak bir liste oluşturulacak olunursa;

  • Görsel içerikler oldukça fazla beğeni alırken, bu anlamda ki içeriklere yönelebilirsiniz.
  • Viral olan konulara dahil olmanız etkileşim için oldukça faydalıdır.
  • Farklı içerikler üretmeniz kişilerde merak uyandırır ve takipçi çekebilirsiniz.
  • Anket yapabilir ve sayfanızın içeriği dışında dahi olsa ilgi çekici sorular sorabilirsiniz.
  • Tweetlerinizi çok uzatmanız durumunda insanlar sıkılabilir. Kısa ve anlaşılır ifadeler kullanmaya özen gösterebilirsiniz.
  • Hashtag kullanımı oldukça önemli olurken en çok kullanılanları seçebilir ve kendi markanızla ilgili hashtaglere yer verebilirsiniz.
  • Ayrıca hashtag kullanırken devamında hashtagle ilgili açıklama yapmaya önem vermelisiniz.
  • Reklam en büyük etkili araç olurken markanızı ya da hesabınızı daha fazla kitlelere ulaştırabilirsiniz.

Reklam bütçenizi oluştururken sonrasın da vermeniz gereken karar; beğeni mi takipçi kitlesi mi yoksa web sitenize tıklanma mı, bunları belirledikten sonra adım atmanız size daha net sonuçlar verecektir.

Hesabınızın istatistiklerini öğrenmek isteyenler bu linkten inceleyebilirler: analytics.twitter.com
Twitter Popülerliği Arttırma Yolları Nelerdir?
Twitter Popülerliği Arttırma Yolları Nelerdir?

Twitter Beğeni Alma

Twitter da beğeni alabilmek adına beğeni satın alınabilir ya da takipçi de satın alınabilir. Ancak bu çok sağlıklı bir süreç olarak değerlendirilmez. Takipçi ya da beğeni satın alındığı ilk bakışta anlaşılmıyor olsa da detaycı birileri bunu anlayabilir. Zamana ihtiyaç duyulurken, gerekli istatistik kurallarına uymanız dahilinde de beğeni almanız kaçınılmaz olacaktır.

Samimi olmanız ve esprili bir yaklaşımla tweetler atmanız insanların ilgisini çekecektir. Sadece atılan bir tweetin beğenisiyle, görselli atılan bir tweet arasında ki fark oldukça fazladır. Ayrıca artık video içerikler de çok fazla etkileşim sağlarken bu tarz içeriklere ağırlık verebilirsiniz.

Ek olarak Sosyal Evin sayesinde twitter favori satın al hizmetlerini kullanabilir, beğenilerinizi yükseltebilirsiniz.

Twitter Etkileşim Düştü

Kullanıcıların güvenliği için çeşitli kısıtlama uygulamalarını barındıran Twitter hesabınıza kısıtlama getirmiş olabilir. Bunun için sorunun ne olduğunu anlamak için Twitterla iletişime geçebilirken hesabınızın çalınmış olma ihtimaline karşı şifrenizi değiştirebilirsiniz. Şifreyi hızlıca değiştiren kişiler genel olarak bu tarz durumlarda hesabını kurtarabilmektedir. Kısıtlama ile ilgili Twitter genel olarak bunu sayfanıza mesaj olarak bildirebilir.

Twitter Popülerliği Arttırma Yolları Nelerdir?
Twitter Popülerliği Arttırma Yolları Nelerdir?

Twitter Etkileşim Çemberi Nasıl Yapılır?

Bu etkileşim çemberi en çok beğeni alan ve görüntülenen Tweetleri ve sayfaları bir şema içerisinde gösterir. Bir bakıma istatistik bir sunum sağlayan Twitter bunu herkese açık şekilde kullanıma sunar. Çeşitli siteler aracılığı ile Twitter etkileşim çemberine katılırken bunu oluşturmanız gerekecektir. Ayrıca kendi kullanıcı isminiz dışında Twitter çevrenizi genişletmek için farklı kişileri bu çembere ekleyebilirsiniz.

Twitter kontrol paneli üzerinden tweetlerinizi istatistik olarak değerlendirebilirsiniz. Kaç görüntülenme aldığınızı ve hangi saatler de daha az ya da daha çok görüntüleme aldığınızı da takip edebilirsiniz. Twiiter için tweet atma saatlerine dikkat etmek de oldukça etkileşimi etkiler. Tweet atmanız için en yanlış zaman Cuma günleri 15:00’den sonrasıdır.

Genel kullanımı 17:00 ila 18:00 olan Twitter bu saatlerde kullanıcı yoğunluğu görülür. Eski tweetlerinizi her zaman görememeniz mümkünken bunlar silinmez. Twitter’ın istatistik sunmasıyla beraber bir rapor çıkabilir ve bu rapora göre kendinize bir paylaşım çizelgesi de çıkarabilirsiniz. Bu sayede emin bir şekilde istediğiniz etkileşimleri almanız daha kolay olabilecektir.

Sık Sorulan Sorular

Twitter Takipçi Satın Almak Zararlı mıdır?

Tabiki de zararlı değildir. Hatta extradan sizlere etkileşim sağlar ve hesabın kalitesini yükseltmektedir.

Twitter Beğeni Satın Almak Zararlı mıdır?

Kesinlikle bir zararı yoktur. Sistemlerimizin düzgün çalışan algoritması sayesinde beğenileriniz anlık olarak gönderilir ve hesaba zarar vermez. Tweetlerinizin etkileşim sayılarını arttırmaya yöneliktir.

Başka Hesaplardan Reklam Almalı mıyım?

Evet aslında bu da bir seçenektir. Örneğin sizin hitap ettiğiniz kitle güzel sözler olsun. Güzel sözler paylaşan büyük hesaplarla iletişime geçerek, kendilerin retweet isteyebilir ve kendi hesabınızı öne çıkartabilirsiniz.

İlgili Makaleler

2 Yorum

  1. Merhaba twiter görüntüleme 5 m olması lazım ben 3 m ulaştım ama hesabım şuan çok pasif durdu gibi etkileyisim almıyor bunun için görüntüleme satın alırsam hesabıma kısıtlama gelir mi ?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu