Facebook Destek

Facebook Sayfa Özellikleri

Facebook sayfa özellikleri ve bu özelliklere hakim olmak bir sosyal medya ajansından hizmet alırken önemli bir araç olmakta.

Çünkü Facebook’ta bu gibi özellikleri kullanarak hesabı yükseltme girişiminde bulunmak Facebook sayfasını verimli bir şekilde yükseltmeyi sağlıyor. Bir Facebook sayfası ne kadar düzenli ve kaliteli bir şekilde yükselirse başarı da o kadar kolay gelecektir.

Facebook sayfa özellikleri ile kaliteye ulaşın

Bir Facebook sayfasında yer alan en önemli özelliklerden birisi istatistiksel veriler olmakta. Bu tür veriler bir sayfanın ne durumda olduğunu ve sayfanın ne kadar büyüyüp büyümediğini gösteriyor. Eğer ki sayfada bir büyüme görülüyor ise sayfa sahibi doğru yolda demektir. Sayfa sahibi istatistiklere ulaşmak için sol menüden seçim yapabiliyor. Bu menü içerisinde erişim, gönderi etkileşimleri, sayfa beğenmeleri, spam olarak işaretlemeler, tanıtımdan gelen üyeler gibi çok detaylı istatistiksel veriler yer alıyor.

Facebook sayfa özellikleri

Sayfa sahiplerinin en çok kullanacağı özellikler arasında sayfada yapılan paylaşımlar yer alıyor. Paylaşım yaparken fotoğraf, video, mesaj alma butonu, WhatsApp mesaj alma butonu, yer bildirimi, aktivite, duygu, soru sorma, video izleme partisi ve hediye kartı alışverişi gibi paylaşım türleri seçilebiliyor ve kullanıcı tarafından paylaşım buna göre yapılabiliyor. Sayfa sahibi isteğe bağlı olarak gönderiyi ön plana çıkarabilir ve sponsorluk ücreti ödeyerek daha fazla kişiye ulaşmasını sağlayabilir. Paylaşım özelliğinin bir diğer yanı da sadece yazı ekleniyor ise arka planın görselleştirilebilmesine imkan tanımasıdır. Bu da sayfa için önemli bir avantaj sağlayabiliyor.

Facebook’taki sayfaların bir diğer özelliği de sayfanın bir gruba bağlanabilmesi ve sayfanın gruba yönetici olarak ayarlanabilmesidir. Bu sayede grupta yapılan paylaşımlar sayfanın adıyla görülebiliyor. Facebook’ta yer alan bu özelliğin sağladığı bir diğer fırsat sayfanın bir kısmında grubu öneri olarak sunabilmek. Bu sayede eğer aktif bir sayfa var ise gruptaki üye sayısında artış yaşanır.

Facebook’un sayfa sisteminin bir diğer özelliği özel bir mesaj kutusuna sahip olmasıdır. Sayfaya gelen mesajlar buradaki mesaj kutusunda yer edinir ve kullanıcılar ile buradan sayfanın adıyla iletişim kurmak mümkün hale gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu